Készházak - Rezidencia Házépítő Kft.

Építsünk vagy építtessünk?

Ha már az anyagi fedezet biztossá vált, az elképzelés konkrét formát öltött, akkor felmerül a kérdés:

Építsünk vagy építtessünk?


Haz

Építsünk...
Keressünk tervezőt. Ha a tervek készen állnak, akkor következik a várakozás a hivatalokban, közműveknél. Jó esetben csak egyszer kell sorban állni. Aztán szakaembereket felkutatni, akik becsületes és minőségi munkát végeznek. Persze nem mindegy, hogy ki mikor érkezik az építkezésre. Pontosítsuk az időpontokat velük, valamint a szállátókkal, miután megvásároltuk a betont, a fát, az építőelemeket, cserepet stb. És éppen egy megbeszélést kell elhalasztani, mert a kedvesem éppen túlórázik, a nagymama pedig nem ér rá, hogy az unokára vigyázzon... Kinek van erre energiája?
Inkább építtessünk...

Nyugodtan pihenhet, miközben mi a házát építjük. Már a telekbeszerzéstől a tervezésen, építésen keresztül az utógondozásig szakembereinkre támaszkodhat. A korrekt kalkuláció és a szerződéses garantált ár, valamint a határidők betartása kiszámíthatóságot eredményez.

Haz2

A legelső "Rezidencia ház" 1994-ben épült. A Rezidencia Kft lakóparkokat, társasházakat, iker és egyedi családi házakat épít ügyfelei megelégedésére. Különböző építési technológiákat használ az építtetők igényeinek megfelelően: hagyományos és könnyűszerkezetes rendszereket. Az országunkban is terjedő könnyűszerkezetes technológiát amerikai tapasztalatszerzéssel és tanulmányozással alapoztuk meg, mivel ennek a technológiának ott van a legnagyobb gyakorlata és a legkidolgozottabb szabványrendszere.
Az Építésügyi Minőségellenőrző Innovációs Kht. engedélyével és ellenőrzésével épülő készházaink több mint 250 megépített lakás referenciájával bizonyítják, hogy érdemes "Rezidencia-házat" építtetni. A kulcs átadásával nem szűnik meg a kapcsolat a Megrendelővel, amire cégünk évtizedes eredményes működése a biztosíték. Az Ön biztonságáért 25 év szerkezeti garanciát nyújtunk minden készházunkra, garanciális probléma esetén pedig, szakemberünk szükség esetén 24 órán belül házhoz megy.
Házainkat tervezéstől kulcsátadásig építjük a választott technológia szerint. A terveket az ügyfél elképzeléseinek megfelelően és a pénzügyi lehetőségeik figyelembe vételével teljes körű ügyintézéssel (engedélyeztetés, hatósági egyeztetések, stb) készítjük el. Segítünk a hitelügyintézésben és a lakásépítési kedvezmény ("szoc.pol.") igénylésében. Irodánkban az eddig megépített házaink katalógusa segít az ötletadásban.

Hagyományos készházak

A házépítés legelterjedtebb módja a különféle falazóblokkokból történő kivitelezés. A modern falazóblokkok, mint például a "nútféderes" égetett tégla vagy a habosított Ytong falazóelem az építőipar innovációját képviselik, hőszigetelésük jobb, mint a régebbi típusú tégláké.

H1

Az Európában nagy hagyománnyal rendelkező falazóblokkos építés kiforrott technológiája és a kivitelező szakemberek évtizedekben mérhető tapasztalata megbízható kivitelezést eredményez. A hagyományos épületek bizalomkeltően masszív megjelenésűek. Házainkat a megrendelők kívánságainak figyelembe vételével tervezzük és építjük.
Az alkalmazott anyagok az Építésügyi Minőségellenőrző Innovációs Kht által minősítettek, és az építőipar legjobb termékei közé tartoznak! Cégünk tagja az Építőipari Vállalkozók Országos Szakszövetségének is.

Épületeinket két különböző készültségi fokban rendelheti meg, melyeket pénzügyileg és műszaki tartalom szerint is jól elkülönítettünk egymástól:

YTONG falazóblokkos kivitelezésű épületek árlistája


Áraink bruttó 110 m2-es, földszintes illetve teljes alapterületen beépített tetőteres, garázsos épületre vonatkoznak. (YTONG 30 P2 U külső fal: 0,4 W/nmK)

"Rendszer kész" épület ára: bruttó 132.000,- Ft/m2
(Térdfal nélküli tetőtérrel együtt: bruttó 197.000,- Ft/m2, bruttó földszinti alapterületre vonatkoztatva)

"Kulcsra kész" épület ára bruttó 154.000,- Ft/m2
(Térdfal nélküli tetőtérrel együtt bruttó 231.000,- Ft/m2, bruttó földszinti alapterületre vonatkoztatva)

Szerkezetkész pinceszint felára: bruttó 43.000,- Ft/m2
Burkolt vasbeton terasz: sáv alappal, 30 cm magas cementsimítású lábazattal, bruttó 1.900 Ft/m2 értékű burkolóanyaggal: bruttó 21.000,- Ft/m2
Fedett terasz kulcsrakészen: bruttó 1.900 Ft/m2 értékű burkolóanyaggal: bruttó 77.000,-Ft/m2
Távolsági díj: Székesfehérvár központjától kilométerenként 0,12%

Porotherm HS falazóblokkos kivitelezésű épületek árlistája

Áraink bruttó 110 m2-es, földszintes illetve teljes alapterületen beépített tetőteres, garázsos épületre vonatkoznak. (POROTHERM HS 38 U külső fal: 0,35 W/nmK)

25 év szerkezeti garanciával!

"Rendszer kész" épület ára bruttó 154.000,- Ft /m2
(Térdfalas tetőtérrel együtt bruttó 229.000,- Ft/m2, bruttó földszinti alapterületre vonatkoztatva)

"Kulcsra kész" épület ára bruttó 178.000,- Ft/m2
(Térdfalas tetőtérrel együtt bruttó 267.000,- Ft/m2, bruttó földszinti alapterületre vonatkoztatva)

Szerkezetkész pinceszint felára: bruttó 43.000,- Ft/m2
Burkolt vasbeton terasz: sáv alappal, 30 cm magas cementsimítású lábazattal, bruttó 2.200 Ft/m2 értékű burkolóanyaggal: bruttó 24.000,- Ft/m2
Fedett terasz kulcsrakészen: bruttó 2.200 Ft/m2 értékű burkolóanyaggal: bruttó 90.000,-Ft/m2
Távolsági díj: Székesfehérvár központjától kilométerenként 0,12%

Kiemelt referenciákKorszerű módon

A fa vázszerkezet építésének több évszázados hagyománya van, hiszen a látszó szerkezetű épületek szépségét mindannyian megcsodáltuk már. A mai kor technológiájának megfelelően a könnyűszerkezetes épületek élettartama megegyezik a téglaépületekével, így még unokái is élvezhetik az Ön által megvalósított otthon kényelmét.

K1

Kanadában, Amerikában és Európa számos országában évszázados hagyományú az a könnyűszerkezetes építés, melynek kiforrott technológiáját és tapasztalatait alkalmazzuk. Építési rendszerünk mentes a kísérleti jelleg hibáitól, hőszigetelése rendkívüli, állékonyságára jellemző, hogy vázszerkezete földrengéstűrő. Ára jelentősen elmarad a hagyományos technológiától.
Az épület helyszínen összeszerelt tartóváza kezelt fa, vagy fémszerkezet. A teljes vázszerkezet hőhídmentes, mely így a megszokottnál nagyobb komfortérzetet nyújt. Gazdaságosságára jellemző, a rövid kivitelezési idő, továbbá a több mint 50 %-os fűtés megtakarítás. Adott beépített alapterület mellett a keskeny falvastagságok (külső falvastagság cca. 16, illetve 19 cm) miatt ez az építési rendszer eredményezi a legtöbb hasznos teret. Az épületek változatos megjelenését az alkalmazható homlokzatburkoló anyagok sokfélesége és a szerkezeti kötetlenség biztosítja.
Az általunk alkalmazott anyagok az Építésügyi Minőségellenőrző Innovációs Kht által minősítettek, és az építőipar legjobb termékei közé tartoznak! 2002. november 30-a óta rendelkezik cégünk és könnyűszerkezetes építési rendszerünk a ÉMI Kht engedélyével. Számunk A-47/2/2002. Cégünk tagja az Építőipari Vállalkozók Országos Szakszövetségének is.

Épületeinket kettő különböző készültségi fokban rendelheti meg, melyeket pénzügyileg és műszaki tartalom szerint is jól elkülönítettünk egymástól:

Standard típusú könnyűszerkezetes épületek árlistája

Áraink bruttó 100 m2-es, földszintes illetve teljes alapterületen beépített tetőteres, garázsos épületre vonatkoznak. (U külső fal: 0,32 W/nmK)

"Rendszer kész" épület ára bruttó 107.000,- Ft/m2
(Térdfal nélküli tetőtérrel együtt bruttó 170.000,- Ft/m2, bruttó földszinti alapterületre vonatkoztatva)

Kulcsra kész" épület ára bruttó 134.000,- Ft/m2
(Térdfal nélküli tetőtérrel együtt bruttó 214.000,- Ft/m2, bruttó földszinti alapterületre vonatkoztatva)

Szerkezetkész pinceszint felára: bruttó 40.000,- Ft/m2
Burkolt vasbeton terasz: sáv alappal, 30 cm magas cementsimítású lábazattal, bruttó 1.900 Ft/m2 értékű burkolóanyaggal: bruttó 21.000,- Ft/m2
Fedett terasz kulcsrakészen: bruttó 1.900 Ft/m2 értékű burkolóanyaggal: bruttó 77.000,-Ft/m2
Távolsági díj: Székesfehérvár központjától kilométerenként 0,12%

Minőségi könnyűszerkezetes épületek árlistája

Áraink bruttó 100 m2-es, földszintes illetve teljes alapterületen beépített tetőteres, garázsos épületre vonatkoznak.(U külső fal: 0,24 W/nmK)

25 év szerkezeti garanciával!

"Rendszer kész" épület ára bruttó 127.000,- Ft /m2
(Térdfalas tetőtérrel együtt bruttó 204.000,- Ft/m2, bruttó földszinti alapterületre vonatkoztatva)

"Kulcsra kész" épület ára bruttó 158.000,- Ft/m2
(Térdfalas tetőtérrel együtt bruttó 254.000,- Ft/m2, bruttó földszinti alapterületre vonatkoztatva)

Távolsági díj: Székesfehérvár központjától kilométerenként 0,12%
Szerkezetkész pinceszint felára: bruttó 40.000,- Ft/m2
Burkolt vasbeton terasz: sáv alappal, 40 cm magas cementsimítású lábazattal, bruttó 2.200 Ft/m2 értékű burkolóanyaggal: bruttó 24.000,- Ft/m2
Fedett terasz kulcsrakészen: bruttó 2.200 Ft/m2 értékű burkolóanyaggal: bruttó 90.000,-Ft/m2

Kiemelt referenciák

Miért az élvit?

  • » Már több mint 4000 fényképes ingatlan
  • » 100%-osan ellenőrzött, friss ajánlatok
  • » Több mint 3000 ingatlant kereső vevő
  • » Havi 200.000 látogató keresi fel honlapunkat elvit.hu

Kiemelt ajánlatainkAz Élvit IngatlanrólA legegyszerűbb megoldás ingatlan vásárlók és eladók számára.

Országos kínálat: Lakás | Ház | Telek | Nyaraló | Üzleti ingatlan | Ipari ingatlan | Luxus ingatlan | Budapest ingatlan | Budapest lakás | Települések