Eladó családi ház - Székesfehérvár

...ÉS ISMÉT EGY GYÖNGYSZEM AZ ÁLOMHÁZAK KÖZÖTT!

CSALÁDI HÁZ VÁRJA ÚJ TULAJDONOSÁT. BÉKE ÉS NYUGALOM SZIGETE LEHET AZ ÖN SZÁMÁRA. IDEGEN TEKINTETEKTŐL ELZÁRT, PARKOSÍTOTT KERTBEN, TELJES KIKAPCSOLÓDÁS ÉS A PIHENÉS VÁRJA!

CSALÁDI HARMÓNIÁT MEGTESTESÍTŐ OTTHON !

EGYEDI INGATLAN, PÁRATLAN LEHETŐSÉG!
JÓ ITT ÉLNI ! JÓ IDE HAZATÉRNI!

TÖBB LEHETŐSÉGET MAGÁBAN REJTŐ INGATLAN VÁRJA ÚJ LAKÓIT!

KÉT GENERÁCIÓ SZÁMÁRA KÉNYELMES ÉLET KIALAKÍTHATÓ ÉS MÉG VÁLLALKOZÁSÁNAK IS TERET BIZTOSÍTHAT, EZ A KIVÁLÓ INGATLAN!

Eladó vált kedves , biztonságot nyújtó, kitűnő állapotú családi ház, Bécstől 20 km távolságra található kis település, csendes zsákutcájában.

A családi ház 1990 évben, Porotherm tégla falazattal, megfelelő részen, szigeteléssel ellátva, cserépfedéssel épült. A lábazatot vízzáró, gyanta alapú vakolattal készítették.
Az előkerten át, térkövezett úton jutunk az épületbe.

Hasznos alapterülete, (kettő -három szinten) több mint 200 m2, mely tartalmazza a 20 m2 nagyságú egyállásos garázs helyiséget is.

A kiszolgáló helyiségek - tárolókazánház, tüzelőtároló, kamra - mellett a széles közlekedőről közelíthető meg két helyiség. Igény szerint kialakítható egy-egy szoba, konyha - egy szuterénlakás.
- jelenleg kondiszoba és klubszoba szerepet töltenek be.

A fűtés gázkazánnal megoldott, padlófűtéssel és radiátoros hőleadással. Kiegészítő fűtésként 2 db cserépkályha is beépítésre kerültek.

A földszinti lakószinten széles előszoba, nagy légterű étkező-konyha, kádas fürdőszoba, külön WC. kézmosóval, valamint kettő, külön bejáratú szoba került kialakításra. A nappaliszoba hangulatát kandalló teszi még hangulatosabbá. A teraszkapcsolat kialakításával, rendkívüli kilátás nyílik az örökzöldekkel, virágzó növényzettel sűrűn beültetett, impozáns kertre. A tágas étkező konyhában szintén található, a fa frontú bútorzathoz, mennyezethez illő cserépkályha.
A kályhák nem csak díszítik a helyiségeket, melege mellet meghittebbek a családi esték.
Jó szolgálatot tesz az energiamegtakarítás jegyében.

A szobák padozata laminált padlóval fedett, a többi helyiségben taposóval burkoltak. A falak a tavalyi évben történt felújítás következtében frissen festették, a mennyezetek a megfelelő színű lambériával fedettek.
A vizes helyiségek falai mennyezetig csempével burkoltak.

A családi ház délnyugati oldalán található a 30 m2 alapterületű félig fedett, és nyitott terasz, ami igényes fakorláttal szegélyezett. Kellemes helyet biztosít az év nagy részében, a szabadidős programok megrendezésére.

A tetőtéri részhez, jó kiosztású, kényelmes igen széles, impozáns fa lépcső vezet. Karzatát is fából készítették. Ez a lépcső végigvezet az egész ház mindegyik szintjén - pincétől a tetőtérig. Látványos eleme az otthonnak, és jó szolgálatot tehet a szeparálás megoldásában.

A tetőtéri lakrészben, négy - nagy légterű, külön nyíló szoba került kialakításra.
A kényelmes mérető előtérből közelíthető meg, a zuhanyzóval, mosdóval, WC.-vel felszerelt, tetőtéri ablakkal biztosított szellőzésű fürdőszoba. Itt a mennyezetet is csempével burkolták. Könnyű tisztán tartással a higénia egyszerűen megoldható.

Az ingatlan alkalmas akár két, teljesen külön bejáratú lakás, illetve az alsó szinten, szeparáltan, vállalkozás számára kialakítani.

A lakóingatlan egy 1700 m2 térmértékű, teljesen körbekerített telken helyezkedik el.
A telek gondozott, előkerttel, térkövezett utakkal kialakított, örökzöldekkel és virágzó növényzettel sűrűn beültetett. Igazi édeni környezet, kitűnő a levegő pihenésre, feltöltődésre. Itt igazán lehet pihenni, kikapcsolódni!

A műanyag nyílászárók szúnyoghálóval ellátottak, a belső árnyékolást sötétítő függöny biztosítja.

ITT MINDEN NAP NYARALÁS!

A teljes épület minőségi anyagokból, minőségi, precíz munkavégzés mellett valósult meg.

Az ingatlan teljesen közművesített, csendes, zsákutcába, jó lakóközösséggel, békés családias környezetben helyezkedik el.

TEGYEN AJÁNLATOT, HOGY ÖNÉ LEGYEN EZ A TÖBB LEHETŐSÉGET MAGÁBAN REJTŐ INGATLAN !

VÁROM HÍVÁSÁT !

PITTNER GYÖRGYNÉ JUDIT : 0036-70-45-35-449
www.elvit.hu

JuditHouse Ingatlaniroda
8000. Székesfehérvár, Pozsonyi u. 99./A Fszt. 2

Vásárláshoz teljes körű ügyintézést biztosítok. Hitel felvételéhez személyre szabott tanácsadással, ügyintézéssel állunk ügyfeleim rendelkezésére:
Ingyenes hitel ügyintézés, ........ CSOK+hitel.
Adásvételnél kedvező ügyvédi költséggel segítjük az Adásvételi Szerződés megkötését.

Várom jelentkezését és találjuk meg közösen álmai otthonát!

Irányár: 210.0 MFt

A környék leírása

Bécstől 20 km távolságra található az ingatlan. Csendes, jó közlekedési feltételekkel ellátott kis település. Gyorsforgalmi út közelsége miatt, könnyen elérhető a főváros. A vonatközlekedéshez az állomás a településen elérhető, az ingatlantól 5 perc távolságra.

További információ

#E53899

Pittner Györgyné
(+36) 70 453-5449  

E53899
Hely:Székesfehérvár
Típus:családi ház
Szobák:6
Épület:250 m2
Telek:1700 m2
Állapot:újszerű
Jellemzők: 
azonnal költözhető, egyedi fűtés, alacsony rezsi, jó elrendezésű, jó közlekedés, erkélyes, garázs, kocsibeálló, kandalló, parkosított kert, csendes, világos

Miért az élvit?

  • » Már több mint 4000 fényképes ingatlan
  • » 100%-osan ellenőrzött, friss ajánlatok
  • » Több mint 3000 ingatlant kereső vevő
  • » Havi 200.000 látogató keresi fel honlapunkat elvit.hu

Kiemelt ajánlataink



Az Élvit Ingatlanról



A legegyszerűbb megoldás ingatlan vásárlók és eladók számára.

Országos kínálat: Lakás | Ház | Telek | Nyaraló | Üzleti ingatlan | Ipari ingatlan | Luxus ingatlan | Budapest ingatlan | Budapest lakás | Települések