Eladó családi ház - Sukoró – TÖRÖLT

Sukoró központi helyén, páratlan ajánlat!

Igényes környezetben, egyedi kialakítású családi ház, a hangulata régi kor hangulatát árasztja. Aki szereti a különleges, igényes otthont, itt rátalálhat!

a legmagasabb igények szerint történt felújítás követően várja új tulajdonosát ..... ez a jó hangulatú parasztház.
Csend, béke, nyugalom az egészséges élet záloga.

Az udvarról egy fedett teraszon át jutunk a ház konyha részébe. Ezzel a terasz kapcsolattal, így tavasztól-őszig lehetőség van a kinti ebédekre, vacsorákra, baráti együtt létekre , egy igazi hangulatos pihenésre!
A konyhából egy étkező részbe érkezünk, innen van feljárat az emeleti helyiségekbe is.
Az étkezőből tovább haladva egy kis előszoba, melyből szintén kijárat nyílik az udvarra, lehetőséget adva a ház helyiségeinek más funkcióval betöltendő feladatára.
A kis előszobából nyílik a földszinti fürdőszoba, benne zuhany, mosdó, WC.
A házba tovább haladva az utca felőli nagy szoba nyílik. Jó hangulatában vidám életet biztosít lakóinak.

Az emeletre érkezve kis pihenő helyiség, melyből jobbra-balra nyílnak a tágas, világos szobák. Az emeleti fürdőszobában zuhany, mosdó. Külön helyiségben a WC.
A nagyobb emeleti szobából egy tágas gardrób szoba teszi lehetővé a ruhák, cipők, és sok használati dolog kulturált tárolását.

A ház folytatásaként a konyha mellett egy fűtéssel ellátott kis helyiség, melyben szauna került beállításra, itt kapott helyet a hőtárolós bojler , mely a melegvízet szolgáltatja, illetve a gáz-cirkó kazán, melyről a ház fűtése radiátoros hőleadással megoldott. A helyiség járólapozott, polcokkal kis spejzként is funkcionálhat!

Vegyes falazatú ház, az északi oldalra a vegyes fel elé légrést hagyva tégla falazat került szigeteléssel, teljesen új víz- és villanyvezetékekkel, 20 cm födém-, és 10 cm aljzatszigeteléssel. Az épület száraz, jó klímával rendelkezik. Nyáron kellemes hűvös, télen minimális fűtéssel kifűthető.

A teljesen körbekerített udvarban, dús növényzet került telepítésre. Kerti házban a gondozáshoz szükséges szerszámok tárolására nyílik lehetőség.

A kerti kemencében a sütés kenyér-hús-zöldségek számára ad lehetőséget.

Az ásott kút nyújtotta lehetőséget is jól kihasználják a ház lakói, mert az öntözőrendszer kiépítésével a terület folyamatosan locsolható.

A szomszéd fűje itt..... nem zöldebb!

A ház mellett utcáról megközelíthető fedett kocsibeálló alatt parkolhat autójával az udvaron! Kis ráfordítással garázzsá alakítható!

Csend, nyugodt környezet, jó levegő, kirándulási lehetőség....... várja.

A háztól 100 m-re kirándulók paradicsoma várja , az Ingó kövek, turista út , mely hosszan elvezeti a túrázni vágyókat a Bence-hegyen át!

ITT MINDEN NAP NYARALÁS!

Ha szeretne családjával olyan helyen élni, ahol jó a levegő és nyugalom van, elérhető távolságban a nagyvárostól, mégis megfizethető áron, akkor itt az Ön helye.

JÖJJÖN, NÉZZÜK MEG EGYÜTT !

TERVEZZE ITT CSALÁDJÁVAL TOVÁBB, NYUGODT ÉLETÉT !

VÁROM HÍVÁSÁT !

Kovács Éva
06/ 20 313 8211
www.elvit.hu

ÉlvitFehérvár Ingatlan Iroda
Székesfehérvár, Király sor 63-65 sz.

Segítséget adunk ügyfeleinknek szakszerű tanácsadással, ügyvédi közreműködéssel, hitel ügyintézéssel, értékbecslés, Energetikai Tanúsítvány elkészítésével is!

Irányár: 56.9 MFt

A környék leírása

Sukoró kedvelt települése a Velencei tó közelségében. A háztól panoráma várja a Velencei tóra. Rendezett, igényes környezetben , az M7 lejárótól 5 percre. Székesfehérvár 10-15 perc alatt elérhető, autóval, jó közlekedés autóbusszal. A háztól pár lépésre igényes, hangulatos vendéglők várják az oda betérőket!

További információ

TÖRÖLT INGATLAN
E51470
Hely:Sukoró
Típus:családi ház
Szobák:3
Épület:120 m2
Telek:693 m2
Állapot:felújított
Jellemzők: 
alacsony rezsi, jó elrendezésű, jó közlekedés, parkosított kert, csendes, világos

Miért az élvit?

  • » Már több mint 4000 fényképes ingatlan
  • » 100%-osan ellenőrzött, friss ajánlatok
  • » Több mint 3000 ingatlant kereső vevő
  • » Havi 200.000 látogató keresi fel honlapunkat elvit.hu

Kiemelt ajánlataink



Az Élvit Ingatlanról



A legegyszerűbb megoldás ingatlan vásárlók és eladók számára.

Országos kínálat: Lakás | Ház | Telek | Nyaraló | Üzleti ingatlan | Ipari ingatlan | Luxus ingatlan | Budapest ingatlan | Budapest lakás | Települések