Eladó családi ház - Telki – TÖRÖLT

Azonnal birtokba vehető napfényes ház Telkiben!

Mediterrán stílusú, egyszintes vadi új házat kínálok eladásra Telkiben, az Öreghegyi Villaparkban, nagyon szép helyen. Teljesen kész, csak zárat kell cserélni, és már költözhet is.

Amennyiben szereti a tágas, szellős és rendkívül rendezett környezetet, akkor ez az Ön ingatlana. Igen csendes, nyugodt és nem utolsó sorban biztonságos környék, sétára, kerékpározásra csábító zöldövezeti környezetben.
Az általam kínált ingatlan egy 2 lakásos családi ház, a két épület csak egy fallal érintkezik hosszanti irányban, egy tárolóhelyiség, van a 2 lakrész közt, így teljesen zavartalan független életteret biztosít lakói számára!! Kerítéssel elválasztva, és különlegesen szép kerttel, amihez természetesen automata locsolórendszer is dukál.
Társasházi alapító okirat folyamatban, hamarosan meglesz az is.

Külön említést érdemel még az épület tájolása is: D-NY-i, telis tele nyílászárókkal, ezáltal eszméletlen világos a lakás!!

Főbb helyiségek: előszoba, konyha - étkező - nappali kombináció kertkapcsolatos teraszokkal, 3 háló, 1 fürdőszoba (K + Z + Dupla mosdó), 2 különálló WC, mosókonyha, közlekedők, teraszok.
Lásd méretezett helyiség kimutatást.

Alaprajzot PDF-ben tudok küldeni.

Extrák: 2 db klíma, elektromos kapuk, (bejárati kicsi és nagy is, garázskapu), korszerű riasztóberendezések távfelügyeletbe bekötve, kovácsoltvas kerítés, modern gépesített konyha, központi vízlágyító berendezés, automata locsolórendszer, csodálatos kert, igen jó minőségű nyílászárók 3 rétegű hő és hang védő üvegezéssel, no és maga a csendes, nyugodt, panorámás környék. Nem mindegy, hol ébred az ember nap mint nap...

Fűtés: Ariston kondenzációs kazán, 200 l-es melegvíz tárolóval, radiátoros, és padlófűtés kombinációjával.

Ez az igényes ház kész, még nem lakta senki, fizetés után azonnal költözhető.

Tehermentes ingatlan.
Megjegyzés: a ház mérete a teraszok 50 %-nak figyelembevételével történt. Lásd helyiségfelsorolási képet.

Telkiről pár szó: nem csak az Ország egyik leggazdagabb települése, hanem igen rendezett is, dinamikusan fejlődik, sok sok fiatal családdal...

Nézze meg, az az igazi, könnyen megszerethető ingatlan...

Irodám hétvégén is nyitva tart, előzetes egyeztetés alapján.

Iroda: Telki, Kökörcsin u.11.

Keresek eladó ingatlanokat Telkiben és környékén, valamint a Balatonnál.. Nem csak hazai vevőkörrel, hanem külföldi ügyfélkörrel is dolgozom!

Irányár: 89.0 MFt

A környék leírása

Telki egyik legelegánsabb részén, az Öreghegyi Villaparkaban helyezkedik el ez a vadonatúj ingatlan. Közelben játszótér, óvoda, no és a 4 csillagos GLOBALL HOTEL **** található, mely egyben a Magyar Labdarúgó válogatott edzőcentruma is.

További információ

TÖRÖLT INGATLAN
E49889
Hely:Telki
Típus:családi ház
Szobák:4
Épület:154 m2
Telek:630 m2
Állapot:újépítésű
Jellemzők: 
azonnal költözhető, alacsony rezsi, jó közlekedés, panorámás, garázs, légkondícionált, parkosított kert, csendes, világos, riasztó

Miért az élvit?

  • » Már több mint 4000 fényképes ingatlan
  • » 100%-osan ellenőrzött, friss ajánlatok
  • » Több mint 3000 ingatlant kereső vevő
  • » Havi 200.000 látogató keresi fel honlapunkat elvit.hu

Kiemelt ajánlataink



Az Élvit Ingatlanról



A legegyszerűbb megoldás ingatlan vásárlók és eladók számára.

Országos kínálat: Lakás | Ház | Telek | Nyaraló | Üzleti ingatlan | Ipari ingatlan | Luxus ingatlan | Budapest ingatlan | Budapest lakás | Települések