Eladó családi ház - Székesfehérvár – TÖRÖLT

Írók utcájában jó adottságú családi ház!

Csendes , rendezett környezetben, jó adottságokkal, kedvező áron kínálom ezt a lehetőséget! Két generáció , vállalkozás, nagy családosoknak egyaránt alkalmas otthon!

A ház kialakítása minden szempontból igen előnyös, kedvező. Akár vállalkozással együttes otthon!

A telekre belépve a ház első részében egy két szintes lakrész került kialakításra, régebben irodaként hasznosították, jelenleg lakó lakja. A földszinti részen egy kis nappali , onnan egy háló, és fürdőszoba, zuhanyzóval. Az emelten egy nagy nappali, és WC került kialakításra, itt az emeleten lehetőség van egy konyhafal beállítására is.

Az épület udvar felőli részéről két külön bejáratú lakás van. Az első lakás földszintes, két nagy szobával, nagy nappalival. A nappaliban cserépkályha adja télen a kellemes meleget, látványnak is melengető. Kis átjáróval egybe nyitva a nappali,étkező konyha. A konyha mellett egy spejz. A földszinti lakás gázkonvektor fűtéses, új konyha és új fürdőszoba berendezéssel, csempézve, járólapozva.
A nyílászárók új, műanyag, hőszigeteltek, szúnyoghálóval, redőnnyel felszerelve.

A földszinti lakás bejárata mellett nyílik a feljárat az emeleti nagy lakásba.

Az emeletre érve jobbra egy háztartási helyiség, itt kapott helyet a gázcirkó kazán, melyről a fűtés működik radiátoros hőleadással. A háztartási helyiségben egy zuhanyzó , mosdó, és WC is található.
Középen az étkező, konyha, fürdőszobában padlófűtéssel.

A nappali, konyha, étkező egy légtérben,tágas világos. A nappaliban itt is egy cserépkályha adja a téli meleget, hangulatot.

Az emeleten három szoba a nappaliból nyílik. A szobák laminált padlóval burkoltak.

A lépcsőn felérve balra egy gardrób, vagy kisebb szoba, melyből nyílik egy világos, tágas nagy helyiség, benne medence, szauna. Sport szerek, szauna, úszómedence társaságában már nincs szükség nyaralásra, hiszen itt minden nap kikapcsolódás adó lehetőséget rejt magába a ház. Nyáron az udvaron is helye van a medencének, melyet egy bő vízzel ellátott ásott kútból tudnak feltölteni.

A fenti 4x2 m-s medence fűtését, meleg víz ellátását 12 nm-s napelem látja el, mely nyáron a lenti medencében is biztosítja a meleg vizet.

A nappaliban klíma, de az egész házban összesen 4 db klíma biztosítja a jó levegőt.
A nappaliból erkély nyílik az udvar felé.

A házba 380 V bevezetve. Az udvaron három autó beállására alkalmas külön garázs, illetve egy külön álló ki épület az udvaron. Ez nyári laknak, szerelő műhelynek, de akár a negyedik garázsnak is megfelelő lehet.

A kert szép, gondozott, tavasztól - őszig termő különböző gyümölcsfákkal beültetett, így folyamatos a gyümölcs ellátása a családnak egész évben.

Hívjon és tekintsük meg együtt! Vásárlását szakszerű tanácsadással segítjük. Megszervezzük az ügyvédi közreműködést, hitel ügyintézést, CSOK.

Felértékeljük otthonát , segítünk az eladási ár meghatározásában! Tulajdonosoknak megszervezzük az Energetikai tanúsítvány elkészítését!

Kovács Éva
06 20 3138211

ÉlvitFehérvár Ingatlan Iroda
Székesfehérvár , Királysor 63-65.

www.elvit.hu

Irányár: 54.0 MFt

A környék leírása

Székesfehérvár kedvelt környezetében az Írók utcájának egyikében található. Rendezett, igényes környezet. Jó közlekedés autóbusszal, autóval egyaránt. Közelben iskola, óvoda, bevásárló központ.

További információ

TÖRÖLT INGATLAN
E47875
Hely:Székesfehérvár
Típus:családi ház
Szobák:5+4 fél
Épület:260 m2
Telek:999 m2
Állapot:átlagos
Jellemzők: 
alacsony rezsi, jó elrendezésű, jó közlekedés, erkélyes, dupla garázs, amerikai konyha, kandalló, légkondícionált, parkosított kert, csendes, világos

Miért az élvit?

  • » Már több mint 4000 fényképes ingatlan
  • » 100%-osan ellenőrzött, friss ajánlatok
  • » Több mint 3000 ingatlant kereső vevő
  • » Havi 200.000 látogató keresi fel honlapunkat elvit.hu

Kiemelt ajánlataink



Az Élvit Ingatlanról



A legegyszerűbb megoldás ingatlan vásárlók és eladók számára.

Országos kínálat: Lakás | Ház | Telek | Nyaraló | Üzleti ingatlan | Ipari ingatlan | Luxus ingatlan | Budapest ingatlan | Budapest lakás | Települések