Eladó tanya - Hetvehely – TÖRÖLT

Mesebeli birtok a Zselic és a Mecsek erdejében.

Időutazásra invitálom önöket! Szó szerint! Eltudják képzelni az életüket az erdő mélyén hegyekkel, völgyekkel, szurdokokkal, erdőkkel tarkított mesébe illő helyen? Luxus kivitelben?

Azt hittem, hogy nem tudnak már újat mutatni nekem. Tévedtem. Itt olyan varázslatban volt részem, hogy napokig hatása alatt voltam. Képzeljenek el az erdő mélyén egy zsákfalut, amit ma terepjáróval, régebben lovasszekérrel lehetett csak megközelíteni. Álmomban sem hittem, hogy létezik ilyen település Magyarországon a 21. században. Festői, romantikus környezetben, mérhetetlen nyugalomban. És állandó lakosai is vannak a településnek! Az erdő mélyét sok művész választotta otthonául, elszórt tanyák szegélyezik utunkat az erdőben, rideg tartásba élő szürkemarhákkal, birkákkal, szamarakkal, és baromfiakkal egyetemben, no és a vadakkal. Mert hemzseg az erdő vadakkal.

Az általam kínált birtok, tanya, nemrég lett felújítva, luxus színvonalon.

Épületei:

Parasztház:

A magyar hagyományoknak megfelelően lett felújítva, a ház jellegét megtartva a mai kor igényeinek megfelelő színvonalú, élhető környezet kerüljön kialakításra.

Központi padlófűtéses rendszer került kialakításra, észrevétlenül biztosítva a meleget, de a nappaliban búboskemence is megtalálható, azok számára, akik a tűz látványában és a kemence hangulatában szeretnének elmerülni.
A házban két hálószoba, konyha, fürdőszoba, nappali található.
Az apartmanház több, önálló egységű lakrészből áll: 3 különálló apartmanból és a wellness részlegből.
A földszinti részen két fős (saját fürdőszobás) lakrész található, valamint itt helyezkedik el a wellness részleg, mely teljes mértékben a mai igényeknek megfelelően, de küllemében a klasszikus stílus jegyeit magán hordozóan került kialakításra.
Wellness: 8 személyes finn szauna és 8 személyes jacuzzi biztosítja a teljes ellazulás lehetőségét merülőmedencével, két zuhannyal és pihenő ágyakkal. A wellness részleg beépített high-tech hang- és fény berendezésekkel felszerelt.

A hangulatos fedett terasz fűtéssel felszerelt, a baráti társaságok központja.
Kemence, grill és beépített bográcsozó lehetőség áll rendelkezésre a közös főzésre. Az itt elhelyezett bútorok tömör tölgyfából készültek.

Az tágas, boltíves borospince az apartmanház alatt található, 15-20 fő befogadására alkalmas, a borkóstolások kiváló helyszíne lehet.

Van még egy parasztház, mely valamikor étterem volt (!!!), ez felújítást igényel. Az egyik apartmanház alatt komoly saválló berendezéssel ellátott konyha is található a kiszolgáló helyiségekkel együtt.

A fűtést egy komoly hatásfokú faelgázosító kazán biztosítja az egész épületegyüttesben.
Vezetékes áram van, saját vízművel rendelkezik, sőt, ez a vízmű látja el a falut, ennek fejében viszont ingyenes a vízhasználat!!

10 hektáros terület be van kerítve!!!!

Egy regényt lehetne írni erről a helyről.
Aki valami ilyesmire vágyik, az úgy is látni akarja, mert mindig az a legegyszerűbb megoldás. Képtelenség bemutatni mindent a fotókkal, rengeteg látnivaló van..

Egy biztos: itt szinte lemegy a térképről, itt nemcsak egy tanyát vesz, hanem olyan életsítlust ami szinte már nem létezik. Itt mérhetetlen nyugalomban élhet, szimbiózissal a természettel.

Pécs 30 km-re, van olyan család, aki naponta ingázik..

Ingatlan beszámítás, vagy csere lehetséges, főleg budai, budapesti vagy balatoni ingatlanok jöhetnek szóba.

A birtok KÁN faluban van, és minden évben megrendezik a kán-i fesztivált...

Jó hír: az önkormányzat jelentős pályázati összeget nyert el a Kánba vezető út korszerűsítésére, mely jövő nyár végére készül el előreláthatólag.

+ infó: drónfelvételt tudok küldeni önöknek, tájékoztató jellegű alaprajzokkal együtt.

Még egy fontos infó: az ingatlan teljes berendezéssel, felszereléssel, gépparkkal (Landrover terepjárókkal, traktorral, stb) kerül átadásra, melyek a vételárban benne vannak.

Azonnal birtokba vehető birtok!

Csere beszámítás lehetséges, akár nagyobb értékben is!

Hétvégén is nyitva tartunk!
Vevők részére szolgáltatásunk díjmentes!

Amennyiben ön is rendelkezik eladó ingatlannal, és szeretné, ha valóban kiemelt szakértelemmel foglalkozzanak vele, kérem hívjon! Komoly vásárlóerővel bíró külföldi ügyfélkörrel is rendelkezünk! Ne szalassza el a lehetőséget, ne érje be kevesebbel!

Irányár: 85.0 MFt

A környék leírása

A Zselic és a Mecsek hegység találkozásánál, egyedülálló, vadregényes környezetben bújik meg ez a letűnt világot idéző mesebeli falu: Kán.

További információ

TÖRÖLT INGATLAN
E46881
Hely:Hetvehely
Típus:tanya
Szobák:6
Épület:297 m2
Telek:120000 m2
Állapot:újszerű
Jellemzők: 
azonnal költözhető, panorámás, kocsibeálló, kandalló, légkondícionált, csendes

Miért az élvit?

  • » Már több mint 4000 fényképes ingatlan
  • » 100%-osan ellenőrzött, friss ajánlatok
  • » Több mint 3000 ingatlant kereső vevő
  • » Havi 200.000 látogató keresi fel honlapunkat elvit.hu

Kiemelt ajánlataink



Az Élvit Ingatlanról



A legegyszerűbb megoldás ingatlan vásárlók és eladók számára.

Országos kínálat: Lakás | Ház | Telek | Nyaraló | Üzleti ingatlan | Ipari ingatlan | Luxus ingatlan | Budapest ingatlan | Budapest lakás | Települések