Eladó családi ház - Telki – TÖRÖLT

Csendes, panorámás helyen Telki "rózsadombján"!

Küllemében is mutatós házat kínálok Önöknek: 3 szinten szinte minden: 2 garázsos szuterén, nappali kb. 100 nm-es teraszrendszerrel, 3 szobás emelettel, kerti medencével.

Telkiben nagyon szép helyen kínálom eladásra ezt a házat. Igen közel az erdővel borított hegyhez, ami körbeöleli Telkit.
Telki: pazar, magas presztízzsel bíró település, rendezett tágas utcákkal.
Budapest alig több mint 10 km, ez sem hátránya e szép településnek. Sokan választják otthonuknak még úgy is, hogy naponta ingáznak Telki és Budapest közt.

Az eladásra kínált ház már az első pillanatban jó benyomást kelthet a csendet, nyugalmat kedvelők körében: az utcafrontról szinte semmit nem látni a házból, lévén, hogy az a terület hátsó panorámás traktusában épült, a fák árnyékában.

Az épület 3 szintes:

A szuterén részen kapott helyet a 2 beállásos garázs, nagy méretű előtér, lépcsőház a lakótérbe vezető lépcsőnek, mosókonyha, háztartási helyiség, dolgozószoba WC-vel, zuhanyozóval, valamint egy több funkcióra is alkalmas helyiséggel, ami alkalmasint valamikor "kínzó szoba" volt, lévén, hogy a tulaj fogtechnikus...
A garázs előtt jókra tér áll rendelkezésre további gépkocsik számára, valamint a garázs mellett zárható folyosó húzódik, mely minden kerti szerszámot elnyel.

Földszint: nappali-konyha-étkező közel 100 nm-es panorámás, részben fedett teraszrendszerrel, vendég WC, fürdőszoba (Z+M), dolgozószoba és közlekedő, melyből a szuterénba és az emeletre is vezet lépcső.

Emelet: megemelt szint, így szinte teljes normál belmagasság rendelkezésre áll, csak a 2 házvégen látszik a tetőtér jelleg. Itt közlekedő folyosó, külön WC, fürdőszoba (K+M), valamint 3 hálószoba kapott helyet.

Teljes közműrendszer adott.
Fűtés: gáz-cirkó, padló és radiátoros fűtésrendszer kombinációja.

Kert: több szakaszos, kialakult növényvilággal, sziklakerttel, csobogóval, a parkban 5x2,5x1,20 paraméterekkel bíró kerti medence is helyet kapott mobil vízforgatóval, tisztítóval ellátva. A kert egy része öntözőrendszerrel rendelkezik.

Érdekesség még, hogy a ház a szomszéd házzal a konyháknál összeér, de ennek ellenére teljesen független, intim életteret biztosít lakói számára, (önálló Hrsz-el rendelkezik), jöjjön győződjön meg róla, amennyiben érdekes lehet az Ön számára az ingatlan.

Telkiben lévő kisebb ingatlan beszámítása lehetséges max. 50 millióig.

Rendkívül csendes, nyugodt környék!!!

Irodám hétvégén is nyitva!
Vevők részére a szolgáltatás ingyenes!

Amennyiben ön is rendelkezik eladó ingatlannal, és szeretné, ha valóban kiemelt szakértelemmel foglalkozzanak vele, kérem hívjon! Komoly vásárlóerővel bíró külföldi ügyfélkörrel is rendelkezünk! Ne szalassza el a lehetőséget, ne érje be kevesebbel!

Irányár: 56.0 MFt

A környék leírása

Telki egyik nagyon szép panorámás hegyvidéki területén bújik meg ez a szép és érdekes megjelenésű ingatlan, rendkívül nyugodt zöldövezeti környezetben.

További információ

TÖRÖLT INGATLAN
E46528
Hely:Telki
Típus:családi ház
Szobák:4+1 fél
Épület:225 m2
Telek:1032 m2
Állapot:átlagos
Jellemzők: 
lakás beszámítással, panorámás, dupla garázs, parkosított kert, csendes, világos, riasztó

Miért az élvit?

  • » Már több mint 4000 fényképes ingatlan
  • » 100%-osan ellenőrzött, friss ajánlatok
  • » Több mint 3000 ingatlant kereső vevő
  • » Havi 200.000 látogató keresi fel honlapunkat elvit.hu

Kiemelt ajánlataink



Az Élvit Ingatlanról



A legegyszerűbb megoldás ingatlan vásárlók és eladók számára.

Országos kínálat: Lakás | Ház | Telek | Nyaraló | Üzleti ingatlan | Ipari ingatlan | Luxus ingatlan | Budapest ingatlan | Budapest lakás | Települések