Eladó családi ház - Balatonföldvár – TÖRÖLT

Kuriózum Balatonföldváron! Egyedi ajánlat!!!

Különlegesen kedvező ajánlatom van az önök számára! Étterem kerthelyiséggel, 80 nm-es télikerttel, + 5 szobás nappalis 2 fürdős komplett lakással.

Az épület nagyszerű adottságokkal rendelkezik:
otthon és vállalkozás egyben. Természetesen önökön múlik, hogy milyen funkciót adnak neki.

Az étterem 20 fő befogadására alkalmas belső résszel rendelkezik Drinkbárral, előtte fedett, teljesen zárt és beüvegezett, nagyon hangulatos, télikert található 80 nm-en. Csak álmodni lehet ilyen lehetőségről. Máshol egy lakás becsületére válna. És hogy teljes legyen a kép: az épület előtti területen egy hatalmas kerthelyiség is található kemencével.

Természetesen nem kötelező vendéglátásban gondolkodni. Lehet több generációs otthon, vagy egyéb ön által preferált funkció. Egy biztos: akármit is talál ki, ez az ingatlan ár-érték arányban verhetetlen a piacon, bárki veszi meg nagyon jó helyre fekteti a pénzét.

Az emeleten lévő lakást külön lépcsőházból tudjuk elérni: itt 5 szoba, nappali, 2 fürdőszoba, 2 WC, és egy teakonyha található.
Az ingatlant 2 utcáról, 2 bejárattal lehet megközelíteni.

Opció: a mellette lévő 3 szintes épület is megvehető, mely rendezvények, kiállítások lebonyolítására is kiválóan alkalmas, drinkbárral is rendelkezik. Itt is kombinálni lehet a funkciókat, csak a képzelet szab határt. Minden esetre hely az van bőven, 720 nm hasznos területről beszélünk, vagyis bődületesen nagy...

Földszint - emelet 260-260 nm, míg a tetőtér 200 nm, ami befejezésre vár, jelenleg szerkezetkész állapotban van.

Különleges, boltíves építészeti megoldások jellemzik az épületet. 700 nm terület is tartozik hozzá, az irányára 62.500.00.-Ft.

Mindkét épületet az igényesség jellemzi! Ami még nagyon előnyös: mindkét résznek külön lett kialakítva a közműrendszere, vagyis önállóan üzemeltethetőek, önálló közüzemi órákkal.

Mindkét épület gáz fűtéssel rendelkezik, radiátoros kiképzéssel.

Természetesen teljes közmű áll rendelkezésre.

Az árban a teljes berendezés, (kivéve néhány bútort), és felszerelés benne van.

Minden szakhatósági engedély rendelkezésre áll, a konyhák korszerű gépesítéssel és felszereléssel rendelkeznek, az előkészítők és egyéb helyiségek is az előírásoknak megfelelően lettek kialakítva.

Mondanom sem kell, nagyon kedvező az ára, ezeket az épületeket ennyi pénzből csak a mesében lehetne megépíteni. Aki most nagyon jól szeretne járni, annak várom a hívását, győződjön meg személyesen róla.

Szolgáltatásunk vevőink részére ingyenes.
Hétvégén is állunk kedves ügyfeleink rendelkezésére.

Amennyiben Ön is rendelkezik eladó ingatlannal, és szeretné, ha valóban kiemelt szakértelemmel foglalkozzanak vele, kérem hívjon! Komoly vásárlóerővel bíró külföldi ügyfélkörrel is rendelkezünk! Ne szalassza el a lehetőséget, ne érje be kevesebbel!

Irányár: 46.5 MFt

A környék leírása

Balatonföldvár egyik "szem előtti" részén található ez az impozáns épületegyüttes. Brutál befektetési lehetőség!!! Balaton 600 m körül.

További információ

TÖRÖLT INGATLAN
E46147
Hely:Balatonföldvár
Típus:családi ház
Szobák:6
Épület:345 m2
Telek:700 m2
Állapot:újszerű
Jellemzők: 
azonnal költözhető, jó elrendezésű, jó közlekedés, vízközeli, erkélyes, galériás, kocsibeálló, világos, riasztó

Miért az élvit?

  • » Már több mint 4000 fényképes ingatlan
  • » 100%-osan ellenőrzött, friss ajánlatok
  • » Több mint 3000 ingatlant kereső vevő
  • » Havi 200.000 látogató keresi fel honlapunkat elvit.hu

Kiemelt ajánlataink



Az Élvit Ingatlanról



A legegyszerűbb megoldás ingatlan vásárlók és eladók számára.

Országos kínálat: Lakás | Ház | Telek | Nyaraló | Üzleti ingatlan | Ipari ingatlan | Luxus ingatlan | Budapest ingatlan | Budapest lakás | Települések