Eladó családi ház - Telki – TÖRÖLT

Rendkívüli szépségű panorámás luxusház Telkiben!

Valami igényeset szeretne elérhető áron? Akkor nézze meg ezt a házat! Minden apró részlete csúcsminőséggel lett kivitelezve. Mindez Budapesttől 12 km-re, gyönyörű környezetben.

Telki amúgy is megér egy "misét"! Nagyon szép rendezett település, erdővel borított hegyek adják a házak hátterét. Az általam kínált ingatlan rendkívüli igényességgel épült. De ezt látni fogja ön is, amennyiben ilyesfajta házban gondolkodik.

3 szintes épület.

Földszint (166,56 nm + 52,85 nm terasz):

A ház központi tere a körbe galériázott nappali étkező - konyha kombináció, melyhez 52,85 nm-es intim terasz is kapcsolódik grillezővel.
Hatalmas belmagasság jellemzi ezt a részt, köszönhetően a galériának. További helyiségek:
szülői hálószoba gardróbbal, saját fürdőszobával, + 2 hálószoba 1 fürdőszoba, közlekedők, vendég WC mosdóval, lépcsőfeljáró a galériába.

Galéria (24 nm): négyszögletesen körbefut a nappali fölött.
1 nagyobb és 1 kisebb dolgozósarok is helyet kapott ezen a szinten. Maga a galéria amolyan Makovecz stílust áraszt.

A szintek klímaberendezésekkel ellátottak, a szobákkal együtt.

A házhoz szuterén (106,10 nm) rész is tartozik, itt dupla beállásos garázs, kazánház, háztartási helyiség, tároló, 1 vendégszoba, fürdőszoba, szauna, és egy igencsak hangulatos, borospince is található.
Mondanom sem kell, ezt a részt is az igényesség jellemzi. A garázsban olyan járólap lett lefektetve, mely máshol a nappali ékessége is lehetne.
Külön szót kell ejteni a kerítésrendszerről: egy kisebb ház árát foglalja magában, kívül - belül terméskővel borított, kovácsoltvas betétekkel. Impozáns megjelenést biztosít a háznak.

A ház kényelmét a következő extrák biztosítják:
elektromos bejárati és garázskapu, elektromos alumínium redőnyrendszer, internorm nyílászárók, melyek jellemzője: kívűlről alumínium, belülről fa, külső kamerarendszer, korszerű riasztórendszerrel párosítva, automatat öntözőrendszer, vízlágyítóberendezés, és még sok egyéb.

Nagyon szép gondozott panorámás parkkal rendelkezik, igaz némely része meredek.

Igen komfortos helyen helyezkedik el a ház, közel van minden: új bevásárló centrum, orvosi rendelők, gyógyszertár, suli, óvoda, teniszakadémia, játszóház, uszoda, buszmegálló mely sűrű járatokkal köti össze Telkit Budapesttel, és még sok minden ami a kényelmes életvitelt szolgálja.
Nem fog csalódni az ingatlanban, érdemes megnéznie, amennyiben hasonló színvonalú házat keres otthonának, és az a bizonyos "föníciai" találmány is rendelkezésre áll...

Hívjon, sok előzetes infóval tudok szolgálni még.

Irodám hétvégén is nyitva!
Iroda: Telki, Öreghegyi út 4/b.
Vevők részére szolgáltatásunk ingyenes.

Amennyiben ön is rendelkezik eladó ingatlannal, és szeretné, ha valóban kiemelt szakértelemmel foglalkozzanak vele, kérem hívjon! Komoly vásárlóerővel bíró külföldi ügyfélkörrel is rendelkezünk! Ne szalassza el a lehetőséget, ne érje be kevesebbel!

Irányár: 108.0 MFt

A környék leírása

Telki panorámás komfortos környékén helyezkedik el ez a pazar ház.

További információ

TÖRÖLT INGATLAN
E46134
Hely:Telki
Típus:családi ház
Szobák:5
Épület:297 m2
Telek:1849 m2
Állapot:újszerű
Jellemzők: 
jó elrendezésű, jó közlekedés, panorámás, erkélyes, galériás, dupla garázs, légkondícionált, parkosított kert, csendes, világos, riasztó

Miért az élvit?

  • » Már több mint 4000 fényképes ingatlan
  • » 100%-osan ellenőrzött, friss ajánlatok
  • » Több mint 3000 ingatlant kereső vevő
  • » Havi 200.000 látogató keresi fel honlapunkat elvit.hu

Kiemelt ajánlataink



Az Élvit Ingatlanról



A legegyszerűbb megoldás ingatlan vásárlók és eladók számára.

Országos kínálat: Lakás | Ház | Telek | Nyaraló | Üzleti ingatlan | Ipari ingatlan | Luxus ingatlan | Budapest ingatlan | Budapest lakás | Települések