Eladó családi ház - Velence – TÖRÖLT

Páratlan látvány, magáért beszél!

Teljes kényelem, melyhez a Velencei tó látványa párosul a ház szinte minden helyiségéből! Örök panoráma, mely egyedivé teszi az ingatlant! Csendre, nyugalomra vágyók figyelem!

Velence kedvelt , gyönyörű környezetében családi házként épült 2004-ben, teljes közművel ellátva!
A ház építésénél figyelembe vették a páratlan lehetőséget, és ezt kihasználva a ház miden helyiségéből az egész Velencei tó látványa tárul elénk, nappal, és páratlan élményként éjszaka!

A széles térkövezett bejárat az udvarra vezet, és bejáratot biztosít a dupla, tágas garázsba.

A kényelmes lépcső vezet fel a lakótérbe, a terasz kényelmes pihenést, és lehetőséget ad a Tó látványához!
A nappali, étkező, amerikai stílusú konyha egy légtérbe, hatalmas dupla teraszajtók, ablakok D-K fekvésével már a reggeli napsugarakat is beengedi a lakásba!
A földszinten kapott helyet még egy szoba, melyről szintén egy terasz nyílik a Velencei tóra panorámával! A reggeli ébredésnél minden nap a tó látványával ébredhetnek az ott lakók, ezzel máris minden nap, vidáman, jól indul!

A lenti fürdőszobában zuhany, mosdó, WC.
A háztartási helyiség még egy hasznos helyisége a lakást, itt kapott helyet a gázbojler, mely a melegvízet adja, a mosógép, és lehetőség a ruhák szárítására.

Az emeleten két szoba, és egy nem mindennapi méretekkel felruházott fürdőszoba kapott helyet.
A fürdőszobában középen egy masszázskád, melyben pihenve az ablakon át elénk tárul a Tó látványa!

A családi ház fűtése gázkazánnal radiátoros hőleadással, illetve a nappaliban levő cserépkályhával megoldott.

A ház téglaépítésű, külső szigeteléssel. A házban több helyiségben klíma felszerelve.
A ház riasztó rendszere gondoskodik a biztonságról!

A ház külső és belső elrendezésében, kivitelezésében igényes, modern, minden igényt kielégítő kényelemről gondoskodik az ott élők számára!

Ha Ön keresi a nyugalmat, szépséget, kényelmet, gyönyörű rálátást a Velencei tóra akkor ez a ház az Ön háza ! Tekintse meg, és győződjön meg róla, milyen páratlan , egyedi ajánlat!

Hívjon és tekintsük meg együtt! Vásárlását szakszerű tanácsadással segítjük. Megszervezzük az ügyvédi közreműködést, hitel ügyintézést, CSOK.

Felértékeljük otthonát , segítünk az eladási ár meghatározásában! Tulajdonosoknak megszervezzük az Energetikai tanúsítvány elkészítését!

ÉlvitFehérvár Ingatlan Iroda
Székesfehérvár , Királysor 63-65

Kovács Éva
0620 3138211

www.elvit.hu

Irányár: 69.5 MFt

A környék leírása

Velencei tó északi oldalán található, igényes, szép házak között levő részén található a családi ház. Aszfaltozott, széles út vezet a házig. Autóval pár percre a Fő úttól, gyalogosan 5 percre autóbuszmegálló. Velence Fejér megyében, a Gárdonyi járásban. Évtizedek óta az ország egyik legnevesebb üdülőtelepülése. A két nagyváros, Budapest és Székesfehérvár közelsége, valamint a nagyvárosok agglomerációs körzetének fejlődése erősen kihat Velencére is. Mind közúton, mind vasúton kiváló közlekedési kapcsolatai vannak. 2000-ben Velence lett Magyarország legvirágosabb - akkor még - nagyközsége. Velence a tókörnyék legdinamikusabban fejlődő települése, népessége gyorsabban növekszik, mint az egyébként szintén nagyon jó mutatókkal rendelkező szomszédos város, Gárdony népessége.

További információ

TÖRÖLT INGATLAN
E45968
Hely:Velence
Típus:családi ház
Szobák:1+3 fél
Épület:233 m2
Telek:991 m2
Állapot:újszerű
Jellemzők: 
azonnal költözhető, jó elrendezésű, panorámás, erkélyes, dupla garázs, amerikai konyha, kandalló, parkosított kert, csendes, világos, riasztó

Miért az élvit?

  • » Már több mint 4000 fényképes ingatlan
  • » 100%-osan ellenőrzött, friss ajánlatok
  • » Több mint 3000 ingatlant kereső vevő
  • » Havi 200.000 látogató keresi fel honlapunkat elvit.hu

Kiemelt ajánlataink



Az Élvit Ingatlanról



A legegyszerűbb megoldás ingatlan vásárlók és eladók számára.

Országos kínálat: Lakás | Ház | Telek | Nyaraló | Üzleti ingatlan | Ipari ingatlan | Luxus ingatlan | Budapest ingatlan | Budapest lakás | Települések