Eladó sorház - Pákozd – TÖRÖLT

Újszerű sorházi lakás pár percre a várostól!

Ajánlom családoknak, akik keresik a vidék nyugalmát, de fontos a város közelsége is. Hívjon ne maradjon le róla!

Pákozd Székesfehérvár felőli oldalán található a 2007-ben épült sorház. A telekre való bejutás egy elektromos kapun keresztül lehetséges, térkövezett közös kocsibejáró vezet a lakáshoz, ahol két autó parkolása megoldott lakásonként.

A bejárati ajtón a konyhába jutunk ami a lakás központi része, innen nyílnak a hálószobák 2db 12m2 és a nappali 20m2, fürdőszoba, külön Wc.
A nappaliból lehet kimenni a hátsó teraszra és az udvarra.
A konyhában újszerű konyhabútor található, minőségi gépekkel. A konyhai munkát segíti a szagelszívó, gáz főzőlap, villanysütő, mosogatógép.
A konyhából fel lehet jutni a padlástérbe egy lenyitható feljárón keresztül. A padlás jelenleg egy tér, igény szerint be lehet építeni, mivel beton paneles a födém.
A konyhából nyílik egy polcozott háztartási helység ahol a fűtést és a melegvizet biztosító gázkazán található.

Szobák és a nappali parkettázott, konyha és a vizes helyiségeket járólappal fedték.
Az ablakok redőnnyel és rolós szúnyoghálóval vannak felszerelve.

A lakásból a hátsó udvarra lépve egy 18m2-es járólapozott, fedett terasz található. Az udvaron kis faház van a szerszámok és egyéb dolgok tárolására. A kb. 100m2 udvar jól elkülönített a szomszédoktól nyugodtan lehet pihenni tevékenykedni itt vagy a teraszon. Egy cseresznyefa is található itt, ami kellemes árnyékot ad. A hidegvíz ki van vezetve elöl és hátul is a házon kívülre.

2016-ban került beépítésre egy hűtő-fűtő klímaberendezés is. Nincs közösköltség és középső lakás miatt alacsony a havi rezsiköltség is!

Nyáron nyitott hálószoba ablaknál teljes nyugalomban lehet pihenni. Játszótér van a lakóparkban, utak is folyamatosan karban vannak tartva. A szomszédok többnyire fiatal családosok.
A környéken térfigyelő kamerák vannak a biztonság érdekében. A ház dokumentációját a kazán éves karbantartásainak dokumentumait a klíma papírjait is átadásra kerül, az új tulajdonosnak.

Hívjon és tekintsük meg együtt!
Vásárlását szakszerű tanácsadással segítjük. Megszervezzük az ügyvédi közreműködést, Segítséget adunk CSOK és hitel ügyintézésben.
Felértékeljük otthonát , segítünk az eladási ár meghatározásában! Tulajdonosoknak megszervezzük az Energetikai tanúsítvány elkészítését!

ÉlvitFehérvár Ingatlan Iroda
8000 Székesfehérvár, Királysor 63-65

Irányár: 25.3 MFt

A környék leírása

Pákozd a Velencei-tó egyik legnépszerűbb települése, a kulturált pihenésre és kikapcsolódásra vágyók részére. A környéken a számtalan látnivaló között, szebbnél szebb helyek találhatók. A környéken színvonalas lakóingatlanok találhatók a pihenést, a tiszta levegőt, a csodálatos panorámát élvezők, és a horgászatot kedvelők részére. A településen és közelében található a Pákozd-Sukorói Arborétum és Erdészeti Erdei Iskola, valamint számos nívós étterem, lovarda, óvoda, általános iskola, posta, orvosi rendelő, gyógyszertár, és élelmiszer boltok. Legközelebbi bevásárló hipermarketek Székesfehérváron találhatók. Székesfehérvártól alig 10 km-re, Budapesttől 50 km-re található

További információ

TÖRÖLT INGATLAN
E45751
Hely:Pákozd
Típus:sorház
Szobák:3
Épület:68 m2
Telek:100 m2
Állapot:újszerű
Jellemzők: 
alacsony rezsi, jó elrendezésű, jó közlekedés, kocsibeálló, légkondícionált, parkosított kert, csendes, világos

Miért az élvit?

  • » Már több mint 4000 fényképes ingatlan
  • » 100%-osan ellenőrzött, friss ajánlatok
  • » Több mint 3000 ingatlant kereső vevő
  • » Havi 200.000 látogató keresi fel honlapunkat elvit.hu

Kiemelt ajánlataink



Az Élvit Ingatlanról



A legegyszerűbb megoldás ingatlan vásárlók és eladók számára.

Országos kínálat: Lakás | Ház | Telek | Nyaraló | Üzleti ingatlan | Ipari ingatlan | Luxus ingatlan | Budapest ingatlan | Budapest lakás | Települések