Eladó családi ház - Sukoró – TÖRÖLT

Panoráma, luxus, csend, kényelem!

Ne hagyja ki ezt az ingatlant, a Tó környéki legjobban fejlődő, legbiztonságosabb, legszebb részén Sukoró panorámás telkén! Legye az Öné!

A családi ház 38-s Porotherm téglából épült. Jól megtervezett, jól élhető terekkel, helységgel megépítve. A tető héjazata hódfarkú cserép!
A földszinten a teraszról nyílik a bejárat, melyből egy kis előszobába érkezünk. Innen a télen-nyáron minden funkciójával jó szolgálatot téglával kirakott boltíves boros pincébe lehet lejutni.
Az előszobából nyílik a konyha, nappali, étkező, mely egy légtérben található. A körbe ablakokkal, erkélyajtóval kialakított nappaliból rálátás a Velencei-tóra, a gyönyörű sok, szép növénnyel beültetett kertre, és az udvaron levő úszómedencére!

A földszinten található egy fürdőszoba, benne kád, mosdó , WC.

A felső szintre falépcsőn a nappaliból jutunk fel, ahol két és fél szoba került kialakításra, valamint az emeleten is egy fürdőszoba, benne zuhanykabin, mosdó, WC.

Az emeleten a hálószobából, melyből erkély nyílik, és a szobákból elénk tárul a teljes panoráma a Tó felé!

A ház fűtése gáz-cirkó kazánnal, radiátoros megoldással történik. A nyílászárók fa Sofa ablakok, zsalugáteres megoldással.

A házon mozgásérzékelő riasztó felszerelve!

Az utcáról megközelíthető a két állásos garázs, automata ajtóval, kényelmes beállási lehetőséggel a haza érkező tulajdonosnak!

A ház körül a gondosan, ízlésesen, igényesen kialakított kert, benne a műszaki tartozékokkal felszerelt 6 x 3 m úszómedence!

A ház D-NY-i fekvésével mindig biztosított a napfény !

Az udvaron kis faház a kerti szerszámok tárolására alkalmas.

Hívjon és tekintsük meg együtt! Vásárlását szakszerű tanácsadással segítjük. Megszervezzük az ügyvédi közreműködést, hitel ügyintézést, CSOK.

Felértékeljük otthonát , segítünk az eladási ár meghatározásában! Tulajdonosoknak megszervezzük az Energetikai tanúsítvány elkészítését!

ÉlvitFehérvár Ingatlan Iroda
Székesfehérvár , Királysor 63-65

Kovács Éva
0620 3138211

www.elvit.hu

Irányár: 40.9 MFt

A környék leírása

Sukoró rendezett, lakott terület a Velencei tó vonzás körzetében. Innen a legszebb a panoráma a Velencei-tóra. A kert egyedileg tervezett, igényes, gyönyörű növényekkel, örökzöldekkel beültetve, melyben sok éves munkája van a tulajdonosnak! Sukoró Fejér megyei község a Velencei-tó északi partján, az M7-es autópálya mellett. Székesfehérvár 10 perc autóval, jó autóbusz közlekedés! Az M7 -lejárat Budapest felé szintén 5 perc alatt elérhető! Sukoró a Buda és az Adriai-tenger között futó fő kereskedelmi út mellett feküdt. A középkorban Sukoró Pákozd után a környék meghatározó települése. Első fennmaradt írásos említése 1632-ből származik, amikor is egy egyházi összeírás szerint református prédikátora volt. Legrégebbi, mára már elveszett pecsétje azonban 1623-as keltezésű lehetett.[2] Római katolikus templomát a 17. században emelték. Az 1848–49-es forradalom és szabadságharc során a pákozdi csata előtti főhaditanács színhelye Sukoró volt. 1861 után, a Déli Vasút elkészültével Sukoró sokat veszít addigi jelentőségéből a növekvő déli parti Gárdonnyal szemben. Ismételt fejlődésnek csak az 1990-es évek második felében indult a község. A település Fejér megye leggyorsabban fejlődő települése, egyre több német és holland keresi fel ingatlanszerzés céljából. Nagy arányú továbbá a vállalkozók száma is a településen.

További információ

TÖRÖLT INGATLAN
E45612
Hely:Sukoró
Típus:családi ház
Szobák:3+1 fél
Épület:112 m2
Telek:993 m2
Állapot:újszerű
Jellemzők: 
lakás beszámítással, egyedi fűtés, alacsony rezsi, jó elrendezésű, jó közlekedés, panorámás, erkélyes, dupla garázs, amerikai konyha, parkosított kert, csendes, világos, riasztó

Miért az élvit?

  • » Már több mint 4000 fényképes ingatlan
  • » 100%-osan ellenőrzött, friss ajánlatok
  • » Több mint 3000 ingatlant kereső vevő
  • » Havi 200.000 látogató keresi fel honlapunkat elvit.hu

Kiemelt ajánlataink



Az Élvit Ingatlanról



A legegyszerűbb megoldás ingatlan vásárlók és eladók számára.

Országos kínálat: Lakás | Ház | Telek | Nyaraló | Üzleti ingatlan | Ipari ingatlan | Luxus ingatlan | Budapest ingatlan | Budapest lakás | Települések