Eladó családi ház - Budajenő – TÖRÖLT

Exkluzív ajánlat Budajenőn a Hilltop lakóparkban!

Ez a nyugalom szigete! Hatalmas Villa, alsó szinten Wellness-el: 9x4 m-es belső fűthető medencével, szaunával, lakószinten gyönyörű nagyméretű nappali-étkező-konyha kombinációval.

Nyugodtan állíthatom: szenzációs hely! Azon családok részére ajánlom elsősorban, akik szeretik a nyugalmat, biztonságot, és a kertvárosi miliőt sok-sok zölddel. A Villapark hangulatos csendes utcái sétára hívogatók. Gyerekek részére nagyméretű, jól felszerelt játszótér áll rendelkezésre.

A Villa kialakítása a luxus szellemében történt.
Tágas terek, belső Wellness, gyönyörű park, mely körbeöleli az egész házat. Hamar bele lehet szeretni...

Az alsó szinten nagyméretű garázs lett elhelyezve, volt már benne 4 személygépkocsi is...
Ezen a szinten lett kiépítve a medence, mely természetesen automatikával ellátott, fűthető gázkazánnal, de napos időben az 5 db napelem teszi a dolgát, a fűtés mellet a használati melegvizet is előállítja. Finn szauna, zuhanyozó, WC, mosókonyha teszi teljessé ezt a szintet.

Lakótér főbb helyiségei: exkluzív nappali - konyha - étkező kialakítás, melyek elkülönülnek egy picit egymástól, egyik sem zavarja a másik funkcióját. A nappaliban beépített kandalló teszi lehetővé a kellemes meleget a hűvösebb időkben. A konyhához spájz is tartozik, az étkezőből és a nappaliból kijuthatunk a hatalmas méretű teraszrendszerre. Az étkező folytatásában egy nyári lak is meghúzódik, díszes kemencével.
Ezen a szinten még vendég WC, 2 fürdőszoba, 3 hálószoba is el lett helyezve. A szülői hálóból kilépve egy újabb hatalmas teraszra jutunk ki, melybe jakuzzi is be lett építve.

Hiába, élni tudni kell!! Meg kell említenem, mert nem mindennapi: eszméletlen világos lakás, köszönhetően a panoráma nyílászáróknak, melyek szinte egybefüggő üvegfalat jelentenek szinte minden helyiségben. Ritkán látni ilyet...

Az emeleten 2 szoba lett kialakítva, eredetileg az egyik szoba moziterem volt, méretéből adódóan ebből bármi lehet még: társalgó, játékterem, vagy 2 szoba. 2 fürdő is helyet kapott, az egyiknél még nincs beszerelve a vadi új zuhanykabin sem.

Nagyon nem mellékes: a Villát körbeölelő növényzet olyan intimitást biztosít a tulajdonosoknak, hogy csak a madarak láthatnak be.

Most rendkívül kedvező ára van a Villának. Ennyi pénzért ekkora építményt, ilyen luxuselemekkel lehetetlen felépíteni. Győződjön meg róla személyesen, látni fogja miről beszélek...

A lakóparkot egész évben, a nap minden órájában őrzik, portaszolgálattal.

Tehermentes ingatlan!

Iroda: Telki, Öreghegyi út 4/b.
Hétvégén is nyitva előzetes egyeztetés esetén.

Amennyiben Ön is rendelkezik eladó ingatlannal, és szeretné, ha valóban kiemelt szakértelemmel foglalkozzanak vele, kérem hívjon! Komoly vásárlóerővel bíró külföldi ügyfélkörrel is rendelkezünk! Ne szalassza el a lehetőséget, ne érje be kevesebbel!

Irányár: 79.5 MFt

A környék leírása

Budajenőn, csodálatos nyugalomban lévő Hilltop 1-es lakóparkban kínálom eladásra ezt a nem mindennapi Villát.

További információ

TÖRÖLT INGATLAN
E45161
Hely:Budajenő
Típus:családi ház
Szobák:6+1 fél
Épület:427 m2
Telek:857 m2
Állapot:újszerű
Jellemzők: 
lakás beszámítással, jó közlekedés, panorámás, dupla garázs, kandalló, parkosított kert, csendes, világos, riasztó

Miért az élvit?

  • » Már több mint 4000 fényképes ingatlan
  • » 100%-osan ellenőrzött, friss ajánlatok
  • » Több mint 3000 ingatlant kereső vevő
  • » Havi 200.000 látogató keresi fel honlapunkat elvit.hu

Kiemelt ajánlataink



Az Élvit Ingatlanról



A legegyszerűbb megoldás ingatlan vásárlók és eladók számára.

Országos kínálat: Lakás | Ház | Telek | Nyaraló | Üzleti ingatlan | Ipari ingatlan | Luxus ingatlan | Budapest ingatlan | Budapest lakás | Települések