Eladó családi ház - Gárdony-Dinnyés – TÖRÖLT

Közel a Velencei tó, Székesfehérvár!

Rendezett kis település, mely fekvését tekintve ideális akár a Tó megközelítésére, Székesfehérvárra, illetve Budapest irányába is!

Tégla építésű családi ház 1998-ban épült, ennek az épületnek a kibővítésével, átépítésével 2014-ben kaptam meg jelenlegi formáját. Az új tetőszerkezeten cserép héjazat.
A nyílászárók műanyag, hőszigeteltek!
Egyszintes családi ház, előteréből jutunk be a házba. Tágas, világos, nagy ablakokkal ellátott nappali udvarra néz, D-Ny-i fekvését tekintve, napos, jó elhelyezkedésű. Ezzel egy légtérbe a konyha.
Az előszobából nyílnak a fél szobák.
Külön helyiségben a fürdőszoba, WC. A fürdőszobában kád, mosdó,zuhanyzó.

A ház külső szigetelése még nem történt meg. A gázvezeték az utcán a ház előtt húzódik, ez nem lett bevezetve a házba.
A fűtés vegyestüzeléses kazánnal radiátoros megoldású, de gázcirkó kazánra átköthető kis változtatással.

Tekintse meg, és legye Öné csendes, nyugodt környezetben levő családi ház!

Jöjjön tekintsük meg együtt az ingatlant. Segítségünkkel vásárolja meg. Irodánk hitel ügyintézésében, ügyvédi közreműködésben, CSOK intézésében, energetikai tanúsítvány elkészítésében, szakszerű tanácsadásban egyaránt segítséget nyújt ügyfeleinknek. Felértékeljük ingatlanát, ezáltal nagyobb lehetőséggel tudja eladni ingatlanát, a már meghatározott piaci érték szerint.

ÉlvitFehérvár Ingatlan Iroda
Székesfehérvár, Királysor 65.
Kovács Éva
0620/3138211

www.elvit.hu

Irányár: 26.8 MFt

A környék leírása

Dinnyés Székesfehérvártól 10 km-re, jó közlekedéssel. Pár percre M7 lejáró Budapest, illetve a Balaton felé. A Velencei tó pár perc alatt elérhető. Dinnyés a Velencei-tó déli partján fekvő falu, közigazgatásilag Gárdonyhoz tartozik. A falu életében nagy szerepet játszik a turizmus, amit a rengeteg színes hagyományőrző program nyújt. A falu védőszentje Szent György mártír, akiknek a nevét a katolikus templom is viseli. Agárdtól 3, Székesfehérvártól 10, Gárdony centrumától pedig 5 km-re található. Megközelíthető a 7-es főútról nyugati és keleti irányból. Dinnyés Magyarország egy dinamikusan fejlődő kistérségében van. A jó ütemű gazdasági növekedést Budapest és Székesfehérvár közelségének, valamint a Velencei-tó idegenforgalmának köszönheti. Madárdal tanösvény: betekintést nyújt a Dinnyési Fertő TT és a Velencei-tavi Madárrezervátum élővilágába, valamint a hely történetébe Dinnyési Templomkert Hagyományőrző Turisztikai Központ: színes programokkal és kiállítással várja vendégeit Minden év április végén (Szent György nap (24.) környékén) rendezik meg a Kihajtás napját, mely emléket állít a magyar szabad tartású állattenyésztésnek és hagyományőrzésnek. A nap nyitánya a szürke marha gulya kihajtása, a Dinnyés-Elzai Szerecseny Nádas tóhoz. Októberben kerül megrendezésre a hagyományos Szüreti felvonulás és bál.

További információ

TÖRÖLT INGATLAN
E44742
Hely:Gárdony-Dinnyés
Típus:családi ház
Szobák:1+3 fél
Épület:137 m2
Telek:1174 m2
Állapot:felújított
Jellemzők: 
azonnal költözhető, jó elrendezésű, garázs, amerikai konyha, parkosított kert, csendes, világos, riasztó

Miért az élvit?

  • » Már több mint 4000 fényképes ingatlan
  • » 100%-osan ellenőrzött, friss ajánlatok
  • » Több mint 3000 ingatlant kereső vevő
  • » Havi 200.000 látogató keresi fel honlapunkat elvit.hu

Kiemelt ajánlataink



Az Élvit Ingatlanról



A legegyszerűbb megoldás ingatlan vásárlók és eladók számára.

Országos kínálat: Lakás | Ház | Telek | Nyaraló | Üzleti ingatlan | Ipari ingatlan | Luxus ingatlan | Budapest ingatlan | Budapest lakás | Települések