Eladó családi ház - Siófok – TÖRÖLT

2 generációs ház hatalmas terekkel Siófokon.

2 házrész, 4 hálószoba, 2 társalgó, 1 nappali, hatalmas télikert, +100 nm fedett terasz, +50 nm garázs, + műhely, + intim kert. Nem csak otthonnak, vállalkozásnak is elsőrangú!

Eredendően 2 épületből áll az ingatlan, az első 50 nm-es lakrész a 70-es években épült, míg a másik a 90-es évek közepe fele. A 2 épület szerves része egymásnak, de így 2 generáció zavartalan együttélését teszi lehetővé.
Az első épületben előszoba, nappali, 2 hálószoba, spájz, társalgó, és fürdőszoba WC-vel található, a társalgó részből kijuthatunk a 100 nm-es fedett udvarra és a nappaliként is funkcionáló télikertbe.
Ebben az épületben gáz konvektoros fűtés található.

2. lakrész: 2 szintes, bejárata a fedett udvarrészről van, helyiségei: konyha étkezővel, szó szerint hatalmas fürdőszoba blokk, épített zuhanykabinnal, káddal, szaunával, külön WC-vel. Ebből a fürdőszobából juthatunk be a nyári konyhába, ahol a helyiség jobb oldalának teljes hosszában beépített szekrények találhatóak.
Ebből a helyiségből bármit ki tud alakítani még.
A 100 nm-es fedett udvarrészből juthatunk a nagyméretű nappali-télikertbe, a 12 nm-es műhelybe, valamint a jelenleg raktárként használt 50 nm körüli helyiségbe, amely több beállásos garázsnak is megfelelhet, de asztalosműhelynek, lakatosműhelynek, autószerelő műhelynek, vagy bármilyen más tevékenységre is kiváló teret nyújt.
A 100 nm-es fedett udvar sok autónak biztosít helyet....
A 2. lakrészben gáz-cirkó lett kiépítve, radiátoros rendszerrel.
2. lakrész emelet: az alsó konyha-étkező részben elhelyezett lépcsőn juthatunk fel, ahol egy társalgó és 2 szoba lett elhelyezve. Az egyik szoba bővíthető egy fürdőszobával is, hely van bőven.

A kert parkosított, körbekerített, az utcafronton magas zárt kerítés lett kiépítve a kíváncsiskodó szemek elől.

Nagyon jó adottságú ingatlan, vállalkozásnak és otthonnak is jó, természetesen a kettő kombinálható egymással.

Egy kis korszerűsítés már ráfér a házra, annak ellenére, hogy szépen rendbe van tartva), de az ára önmagáért beszél, jóval bekerülési értéke alatt kínálom eladásra. Ezért az ár csak minimális alkulehetőséget tartalmaz.

Nagyon jó ár-érték arányú, tehermentes ingatlan!!

Szolgáltatásunk vevőink részére ingyenes.
Hétvégén is állunk kedves ügyfeleink rendelkezésére.

Amennyiben Ön is rendelkezik eladó ingatlannal, és szeretné, ha valóban kiemelt szakértelemmel foglalkozzanak vele, kérem hívjon! Komoly vásárlóerővel bíró külföldi ügyfélkörrel is rendelkezünk! Ne szalassza el a lehetőséget, ne érje be kevesebbel!

Irányár: 28.0 MFt

A környék leírása

Siófok belvárosához tartozó ingatlan, frekventált helyen.

További információ

TÖRÖLT INGATLAN
E44107
Hely:Siófok
Típus:családi ház
Szobák:6
Épület:200 m2
Telek:870 m2
Állapot:átlagos
Jellemzők: 
jó elrendezésű, jó közlekedés, dupla garázs, kocsibeálló, parkosított kert, világos

Miért az élvit?

  • » Már több mint 4000 fényképes ingatlan
  • » 100%-osan ellenőrzött, friss ajánlatok
  • » Több mint 3000 ingatlant kereső vevő
  • » Havi 200.000 látogató keresi fel honlapunkat elvit.hu

Kiemelt ajánlataink



Az Élvit Ingatlanról



A legegyszerűbb megoldás ingatlan vásárlók és eladók számára.

Országos kínálat: Lakás | Ház | Telek | Nyaraló | Üzleti ingatlan | Ipari ingatlan | Luxus ingatlan | Budapest ingatlan | Budapest lakás | Települések