Eladó kastély, kúria - Zamárdi – TÖRÖLT

Varázslat Zamárdiban, csodás panorámával!

Pazar hely, pazar panorámával. Dupla telek, még egy ekkorra házat lehet építeni rá. Különlegesen szép hely, elvehetetlen örökpanorámával. Nem sok ilyen van a piacon!!!

Jelenleg felújítás alatt van az épület és a park is, a képek egy régebbi állapotot tükröznek, a helyiségelosztása nem változott!!
ABBAN BIZTOS LEHET, HOGY MÉG SZEBB LESZ mint az épület, mint a park!!!!

Zamárdiban, csodálatos természeti környezetben, gyönyörű, hatalmas park ölelte területen bújik meg a házikó. Az egész területről elvehetetlen pompás panoráma tárul elénk a Balatonra! Gondoljon csak bele: a parkban sétálva, vagy a nappaliban olvasgatva, netán a teraszon ücsörögve egy jó pohár bor mellet, egyszóval mindenütt a Balaton pazar látványa tárul elénk a tihanyi apátság impozáns látványával együtt... Nem mindennapi élmény lehet. Vagyis a tulajdonosának IGEN!

Maga a ház nem hivalkodó, szépen belesimul a tájba, valóban ide illő!

Az épület 3 szintes: az alagsorban dupla garázs elektromos garázskapuval, kb. 50 nm-es konditerem, borospince, és egy Wellness részleg jakuzzival, tusolóval, WC-vel, mosdóval, szauna előkészítéssel. Ebből a részből is fel lehet jutni az első szintre.

Lakószint: tágas, galériás amerikai konyhás nappali étkezővel, 3 terasszal, pazar panorámával, fürdőszoba WC-vel, 1 hálószoba, közlekedő beépített szekrényekkel, és dekoratív, emeletre vezető lépcső, míg az emeleten panoráma üvegfallal ellátott nappali, fürdőszoba WC-vel, és egy hálószoba kapott helyet.

Az épületet 3 terasz veszi körbe, az egyik fedett, tornácos stílusú. Mondanom sem kell, innen is megkapó a Balaton látványa.

A teraszok előtt ízlésesen kialakított díszkert található, különböző virágkölteményekkel. Az épületet lélegzetelállítóan szép park öleli körül, tele díszfákkal, cserjékkel, térkövezett sétánnyal. Locsolása saját fúrt kúton keresztül történik, automata öntözőrendszeren keresztül.

Ha szereti a nyugalmat, és a természetet, akkor ez az Ön számára nagyon csábító ajánlatot jelent! Méltán... Nézze meg az ingatlant, önmagáért beszél, nem fog csalódni.

EGY FONTOS INFÓ A VÉGÉRE: MÉG EGY 100 nm ALAPTERÜLETŰ, (vagyis 200 nm emelettel együtt), HÁZAT LEHET ÉPÍTENI A TELEKRE!!!!

Szolgáltatásunk vevőink részére ingyenes.
Hétvégén is állunk kedves ügyfeleink rendelkezésére.

Irányár: 125.0 MFt

A környék leírása

Zamárdi csendes, nyugalmat árasztó területén bújik meg az ingatlan, egy gyönyörű park ölén. Az egész területről pazar panoráma nyílik a Balatonra!

További információ

TÖRÖLT INGATLAN
E42420
Hely:Zamárdi
Típus:kastély, kúria
Szobák:4
Épület:250 m2
Telek:6600 m2
Állapot:újszerű
Jellemzők: 
egyedi fűtés, panorámás, galériás, dupla garázs, kocsibeálló, amerikai konyha, parkosított kert, csendes, világos, riasztó

Miért az élvit?

  • » Már több mint 4000 fényképes ingatlan
  • » 100%-osan ellenőrzött, friss ajánlatok
  • » Több mint 3000 ingatlant kereső vevő
  • » Havi 200.000 látogató keresi fel honlapunkat elvit.hu

Kiemelt ajánlataink



Az Élvit Ingatlanról



A legegyszerűbb megoldás ingatlan vásárlók és eladók számára.

Országos kínálat: Lakás | Ház | Telek | Nyaraló | Üzleti ingatlan | Ipari ingatlan | Luxus ingatlan | Budapest ingatlan | Budapest lakás | Települések