Eladó luxus villa - Balatonszárszó – TÖRÖLT

Luxus ikervilla saját stéggel! Balaton 10 m!!!

Exkluzív ajánlat a Balaton szerelmeseinek! Balaton 10 méterre, saját stéggel, lejáróval. Igen-igen nagy igényesség jellemzi az ingatlant!! Most az ára is csökkent, éljen vele!!!

Beszámítási lehetőség: Balatonszárszói, vagy környéki ingatlan, 30 millióig.

2012-ben épült, gyönyörű ingatlant kínálunk eladásra.
Már első pillantásra is látszik, hogy nem egy szokványos minőségű épülettel állunk szemben. Hát még aki jártas az építészetben, és azon belül a "finomra hangolt" építészeti megoldásokban és minőségben. Látni kell.

Az épület 2 szintes, az alsó szint 75 nm-es, 30 nm-es részben fedett terasszal.

Helyiségei: Amerikai konyhás nappali étkezővel, nagyon mutatós és főleg modern konyhával, világos, nagyon igényes burkolatokkal, különleges tapétákkal és kiegészítőkkel, 1 hálószoba, kazánház, spájz, fürdőszoba különleges zuhanysarokkal, Swarovski kristálycsempével, hangulatvilágítással, lépcsőfeljáró az emeltre, és kijárat az udvar hátsó részéhez.

Az emeleten, (45 nm-es + 45 nm-es teraszrendszer), közlekedő, 3 szoba, (1 szobához gardrób szoba is tartozik), minden szobához erkély, (2 szobából és erkélyéről nagyon szép panoráma nyílik a Balatonra), és egy gyönyörű fürdőszoba masszázskáddal, WC-vel, mosdóval található. Különlegessége az emeltnek, hogy az erkély U alakban végigfut az épületen, így a hátsó D-i tájolású szobából is átmehetünk a balatoni panorámás részre.

Az egész épület klimatizált!

A nyílászárókon pliszés belső árnyékolók vannak, a nyíló részeken szúnyogháló van, a nyílászárók külső részén pedig biztonsági alumíniumredőnyök lettek felszerelve, elektromos üzemeléssel.
Az egész épület extra minőséggel készült.

Pici, de annál szebb zöldterülete van, szép formájú térkövezéssel, grillezővel, bográcsozóval, kerti kúttal elől-hátul, kerti zuhanyozóval napkollektorral ellátva, saját fúrt kúttal, zárható tárolóépülettel, távirányítóval irányítható hangulatvilágítással, távirányítható elektromos kapuval, és kényelmes terasszal, baldahinos pihenővel.

A házban elektromos kazán által szolgáltatott központi fűtés található, radiátoros rendszerrel. Üzemeltetése olcsóbb mint a gázé, csak a kialakítása drágább, de az meg már megvan...
Természetesen a klímák fűtési opciókkal is rendelkeznek.

Az épület 10 cm-es hőszigetelő rendszerrel, és sütői márványborítással ellátott.

A legmodernebb biztonsági rendszer lett kiépítve, kamerákkal, infrasorompókkal felszerelve, "kivonulós" éjjel-nappali szolgálattal.

A kapun kilépve egy kulturáltan karban tartott füves részen át vezet az út, a kapuval elzárt Balatonra kihelyezett stégekhez. Itt napozó és horgászstég is megtalálható, a nádasban csónaktárolóval. Itt is minden extra kivitelezésű!

Lehetetlen mindent felsorolni, kérem győződjön meg róla személyesen, az az igazi...

Szolgáltatásunk vevőink részére ingyenes.
Hétvégén is állunk kedves ügyfeleink rendelkezésére.

Irányár: 87.5 MFt

A környék leírása

Balatonszárszó egyik vízparti utcájában található ez az extra minőségű ikervilla, a Balatontól pár lépésre csupán.

További információ

TÖRÖLT INGATLAN
E42416
Hely:Balatonszárszó
Típus:luxus villa
Szobák:5
Épület:155 m2
Telek:450 m2
Állapot:újépítésű
Jellemzők: 
egyedi fűtés, alacsony rezsi, panorámás, vízközeli, erkélyes, kocsibeálló, amerikai konyha, parkosított kert, csendes, világos, riasztó

Miért az élvit?

  • » Már több mint 4000 fényképes ingatlan
  • » 100%-osan ellenőrzött, friss ajánlatok
  • » Több mint 3000 ingatlant kereső vevő
  • » Havi 200.000 látogató keresi fel honlapunkat elvit.hu

Kiemelt ajánlataink



Az Élvit Ingatlanról



A legegyszerűbb megoldás ingatlan vásárlók és eladók számára.

Országos kínálat: Lakás | Ház | Telek | Nyaraló | Üzleti ingatlan | Ipari ingatlan | Luxus ingatlan | Budapest ingatlan | Budapest lakás | Települések