Eladó családi ház - Székesfehérvár

Írók utcák egyikében, családi ház, sok lehetőség!

Csendes , rendezett környezetben, jó adottságokkal, kedvező áron kínálom ezt a lehetőséget! Két generáció , vállalkozás, nagy családosoknak egyaránt alkalmas otthon!

A ház kialakítása minden szempontból igen előnyös, kedvező. Akár vállalkozással együttes otthon!

A két külön bejáratú lakás, az egyik teljes egészében a földszinten található, a másik lakás a felső szinten helyezkedik el.
De lehetőség van más módon is leválasztani a lakásokat, tetszés szerint, illetve együtt belakni!

A ház első bejáratánál található egy iroda, mellette egy másik helyiség, benne zuhanykabin, és WC. Itt a felső szinten is egy iroda helyiség, tea konyhával. Ez egy teljesen különálló rész, akár kis lakásnak vagy bérleménybe kiadásnak is kiváló, de irodának funkcionál jelenleg.

Az alsó szinten levő lakás elosztása, egy nagy méretű nappalik, konyha + étkező, fürdőszoba.
A nappaliba cserépkályha adja a téli kellemes meleget! Ez a szint újonnan lett kialakítva, szinte újszerű!

Az emeleti lakásban egy nagy légtérben a konyha, nappali , étkező. Innen kijárat egy erkélyre nyílik. A konyha mellett kis spejz. Ennek a résznek járólapozott az aljazata.
A nappaliban kandalló. A nappaliban klíma, de az egész házban összesen 4 db klíma biztosítja a jó levegőt.
A nappaliból nyílik egy nagyobb és három kisebb szoba. A szobák laminált padlóval burkoltak.
A felső szinten egy háztartási helyiség, benne a gáz-cirkó kazán, melyről működik a fűtés, itt fenn padló és radiátor fűtés egyaránt található. A háztartási helyiségben egy zuhanyzó , mosdó, és WC is található.

A lakásból, illetve egyik szobából nyílik a téli kert, melyben egy szauna és 4x2 m-s medence is helyet kapott. A medence fűtését, meleg víz ellátását 12 nm-s napelem látja el, mely nyáron a lenti medencében is biztosítja a meleg vizet. Itt egy sportolásra alkalmas tér is adott!

A házon a nyílászárók műanyag hőszigeteltek. Az udvaron három garázs, és egy jelenleg műhelyként működő helyiség, benne öltöző, WC, raktár helyiség. Fűtése gázkonvektorral, 380 V árammal.
Az udvaron ásott kút segít a locsolásban, kinti víz ellátásban.

Hívjon és tekintsük meg együtt! Vásárlását szakszerű tanácsadással segítjük. Megszervezzük az ügyvédi közreműködést, hitel ügyintézést.

Felértékeljük otthonát , segítünk az eladási ár meghatározásában! Tulajdonosoknak megszervezzük az Energetikai tanúsítvány elkészítését!

ÉlvitFehérvár Ingatlan Iroda
Székesfehérvár , Királysor 63-65.

Irányár: 54.0 MFt

A környék leírása

Írók utcája - Vezér utcák közelében található rendezett ingatlan. A telek adottsága igen kedvező! Jó közlekedés, közelben óvoda, iskola, bevásároló központ, sportcentrum!

További információ

#E42318

Kovács Éva
(+36) 20 313-8211  

E42318
Hely:Székesfehérvár
Típus:családi ház
Szobák:3+2 fél
Épület:200 m2
Telek:999 m2
Állapot:felújított
Jellemzők: 
jó elrendezésű, jó közlekedés, erkélyes, dupla garázs, amerikai konyha, kandalló, légkondícionált, parkosított kert, csendes, világos, riasztó

Miért az élvit?

  • » Már több mint 4000 fényképes ingatlan
  • » 100%-osan ellenőrzött, friss ajánlatok
  • » Több mint 3000 ingatlant kereső vevő
  • » Havi 200.000 látogató keresi fel honlapunkat elvit.hu

Kiemelt ajánlatainkAz Élvit IngatlanrólA legegyszerűbb megoldás ingatlan vásárlók és eladók számára.

Országos kínálat: Lakás | Ház | Telek | Nyaraló | Üzleti ingatlan | Ipari ingatlan | Luxus ingatlan | Budapest ingatlan | Budapest lakás | Települések