Eladó családi ház - Székesfehérvár – TÖRÖLT

Különleges ingatlant keres?

Belváros közelében csendes környezetben, igazi gyöngyszemként bújik meg az eladásra kínált épületegyüttes.

Az „A” lakóház 195 m2 alapterületű, 2 db lakást és fedett teraszt foglal magába, a „B „ jelű ház egy 55 m2-s lakást foglal magába.

Garázsok: 10 db x 15 m2, 1 db x 25 m2, 1 db x 25 m2 , összesen 200 m2

A három lakásos ingatlan a 1940-es években épült, 1991-ben a tulajdonos lakóépületeket, a garázsokat és az udvart teljes egészében felújította.

Az „A „ épület oldalhatáron álló, 9.92 m gerincmagasságú, utcai járdaszint felett 1 m magasságú, jó állapotú terméskő alapra épített tégla falazatú egyszintes, 4,5 m homlokzat magasságú épület, mely teljesen alápincézett, betonozott borítással, nedvesség elleni szigeteléssel ellátva.

A tartószerkezeti falak 40 cm vastag téglából lettek építve, a tető síkpala fedésű.
A 195 m2 alapterületű tetőtér falpillérekkel megerősített oromfalakkal rendelkezik, a padlástérben 30/30 cm kötőgerendákkal megosztott, hőszigeteléssel ellátott, teljes egészében beépíthető. A födém a fedélszerkezettől független vasbeton födémszerkezet.

Az épület földszinti statikai elrendezése középső hosszfőfalas elrendezésű, melyre keresztirányban egy helyütt teherhordó falszerkezet került a két lakás elválasztó falaként.

Az ingatlan összközműves, a lakások önálló vízórával, gázórával és villanyórával rendelkeznek, a garázsokhoz önálló villanyóra tartozik.

Az ingatlan teljes egészében bekerített.

A két kisebb lakás önálló parapet gázfűtésű. A nagyobbik lakás helyiségei gáz- és széntüzelésű kazánnal is fűthetőek, radiátoros hőleadókkal.
Mindegyik lakásban a meleg vizet villanybojler szolgáltatja.

Mindegyik lakás hűtő-fűtő rendszerű klímával, riasztóval és kaputelefonnal van ellátva.

Az épületen belül a padlóburkolatok minőségi kerámia és laminált parketta.

A 15 m2-es teraszon 4 személyes jakuzzi is található.

Az épületek, lakások állaga és komfort fokozata átlagon felüli.

Hívjon és tekintsük meg együtt! Vásárlását szakszerű tanácsadással segítjük. Megszervezzük az ügyvédi közreműködést, hitel ügyintézést.
Felértékeljük otthonát , segítünk az eladási ár meghatározásában! Tulajdonosoknak megszervezzük az Energetikai tanúsítvány elkészítését!

ÉlvitFehérvár Ingatlan Iroda
8000 Székesfehérvár, Királysor 63-65.

Irányár: 85.0 MFt

A környék leírása

A ház előtt ingyenesen parkolhatnak a vendégek autói. A ház közelében orvosi rendelő, gyógyszertár, iskola, óvoda! Uszoda pár percre a lakástól! Kellemes kikapcsolódás a horgásztó körüli séta.

További információ

TÖRÖLT INGATLAN
E42303
Hely:Székesfehérvár
Típus:családi ház
Szobák:6
Épület:195 m2
Telek:988 m2
Állapot:felújított
Jellemzők: 
jó elrendezésű, jó közlekedés, dupla garázs, garázs, kocsibeálló, légkondícionált, parkosított kert, csendes, világos, riasztó

Miért az élvit?

  • » Már több mint 4000 fényképes ingatlan
  • » 100%-osan ellenőrzött, friss ajánlatok
  • » Több mint 3000 ingatlant kereső vevő
  • » Havi 200.000 látogató keresi fel honlapunkat elvit.hu

Kiemelt ajánlataink



Az Élvit Ingatlanról



A legegyszerűbb megoldás ingatlan vásárlók és eladók számára.

Országos kínálat: Lakás | Ház | Telek | Nyaraló | Üzleti ingatlan | Ipari ingatlan | Luxus ingatlan | Budapest ingatlan | Budapest lakás | Települések