Eladó luxus villa - Szántód – TÖRÖLT

2 lakrészes vízparti Villa Szántódon panorámával.

Szántód talán legjobb helyén található ez a közvetlen vízparti Villa, két külön bejárattal rendelkező kétszintes panorámás lakrésszel.

Csendes mellékutcában bújik meg a Villa. Érdekessége, hogy a parkjából kilépve már a privát strandi részre jutunk, mely kiváló lehetőséget nyújt mind a fürdőzésre, mind a napozásra. A horgászok sem maradnak tétlenül, csónak is rendelkezésükre áll. Többgenerációs családoknak, vagy különálló baráti családoknak ajánlanám elsősorban. Olyanoknak, akik a közvetlen vízpartot részesítik előnyben. A Villa két különálló lakrészből áll, mindkét lakrész kétszintes. Helyiségelosztásuk a következő:
1. Lakrész: földszint: nagyméretű amerikai konyhás nappali ebédlősarokkal, kamrával, és kertkapcsolatos teraszrendszerrel. Ezenkívül: lépcsőfeljáró az emeltre, 1 hálószoba és 1 fürdőszoba WC-vel. A nappaliban dekoratív "Hundertwasser" típusú kandalló is helyet kapott.
Emelet: közlekedő, 2 hálószoba erkéllyel és fürdőszobával, WC-vel.

2. Lakrész: földszint: előtér, konyha ebédlővel, kamra, nappali kertkapcsolatos terasszal,1 fürdőszoba WC-vel, lépcsőház.
Emelet: előtér, 2 hálószoba erkéllyel, 1 gyerekszoba, 1 fürdőszoba WC-vel, és 1 külön vendég WC mosdóval. Az egyik szoba klimatizált, mely az egész lakrészt lehűti a nyári melegben.

Az épület külső részén egy ajtóval lezárt tároló helyiség is helyet kapott.
Mindkét lakrész téliesített, gáz-cirkó fűtéses, radiátoros rendszerrel. Egymástól teljesen független fűtésrendszer értendő!
Amit meg kell említeni: az egész Villaépület úgy lett kialakítva, hogy szinte minden helyiséghez tartozik egy terasz, vagy erkély. Mondanom sem kell, hogy mindenhonnan a Balaton panorámája tárul elénk, a Badacsony és Tihany látképével egyetemben.
A parkja gondozott, melyben helyet kapott egy "fogyókúrás" grillsziget, mely malacsütővel, bográcsozóval, grillezővel ellátott, de a "pia" pult funkcióját is betölti. A grillsziget esti hangulatvilágítással is rendelkezik.
A terület körbe van kerítve, automata locsolórendszerrel ellátott.
Az egész Villa riasztórendszerrel ellátott, távfelügyelettel.

Közmű: minden: víz, gáz, villany, csatorna.

Még egy infó: a strand résztulajdonát képezi az ingatlannak.

Szolgáltatásunk vevőink részére ingyenes.
Hétvégén is állunk kedves ügyfeleink rendelkezésére.

Irányár: 189.0 MFt

A környék leírása

Szántód legjobb helyén található az ingatlan, közvetlenül a vízparton, csendes, eldugott utcában.

További információ

TÖRÖLT INGATLAN
E42098
Hely:Szántód
Típus:luxus villa
Szobák:7+1 fél
Épület:250 m2
Telek:720 m2
Állapot:újszerű
Jellemzők: 
azonnal költözhető, egyedi fűtés, panorámás, vízparti, erkélyes, kocsibeálló, amerikai konyha, kandalló, légkondícionált, parkosított kert, csendes, világos, riasztó

Miért az élvit?

  • » Már több mint 4000 fényképes ingatlan
  • » 100%-osan ellenőrzött, friss ajánlatok
  • » Több mint 3000 ingatlant kereső vevő
  • » Havi 200.000 látogató keresi fel honlapunkat elvit.hu

Kiemelt ajánlataink



Az Élvit Ingatlanról



A legegyszerűbb megoldás ingatlan vásárlók és eladók számára.

Országos kínálat: Lakás | Ház | Telek | Nyaraló | Üzleti ingatlan | Ipari ingatlan | Luxus ingatlan | Budapest ingatlan | Budapest lakás | Települések