Eladó családi ház - Siófok – TÖRÖLT

Cs.ház luxuskivitelben a Balatontól 500 méterre!

Nincs mit mondani: ez a ház kifogástalan, sőt még annál is több! Jól átgondolt tervezés, precíz kivitelezés, belsőépítész által megálmodott lakás, kertészmérnök tervezte kert.

Tényleg nagyon szép a ház. Ezt a szakirodalom is elismerte, ugyanis szerepelt benne....
Kialakításánál igen gondosan átgondoltak mindent. A legapróbb részletekig. Meg is lett az eredménye.
Szinte tökéletes. Egy kis hibája, (vagy nem is kicsi), azért akad: ez sem az enyém.......
No de maradjunk a háznál. Kívülről is mutatós a ház, de egy külső szemlélődő nem sejtheti, hogy az épületbelső milyen kincset rejt magában. Már az sem szokványos, hogy a kapun belül egy két oldalról zárt, fedett gépkocsibejárón keresztül vezet az út a dupla garázsba. Természetesen, ha nem akarunk beállni a gépkocsival, gépkocsikkal, akkor itt is megállhatunk, szél és csapadék védett helyen.
A lakásba belépve igazi "keleti" kényelem fogad minket. Nagyméretű nappali, melynek szerves része a bejáratnál elhelyezett bőrbevonatú előszobafal, ülőgarnitúrával együtt. A nappalit egy nagyméretű vízteres kandalló uralja, kényelmes ülőgarnitúrákkal, étkezővel, és kissé elkülönített modern konyha, igényes gépesítéssel. A nappali kvázi meghosszabbításaként értékelhetjük a 34 nm-es fedett, 3 oldalról zárt teraszt, mely szintén nagyon igényes és kényelmes bútorzattal ellátott. Ezen kívül 3 szoba található az épületben, (a szülői hálószobához dekoratív fürdőszoba, és egy tágas gardrób szoba is tartozik, a másik 2 szobához 1 fürdőszoba lett kialakítva), + egy háztartási helyiség, melyben a modern gázkazán, és mosógép lett elhelyezve a fűtéstechnikával együtt. Külön meg kell említenem a fénytechnikát: nagyon hangulatos, szinte minden napszaknak megfelelő világítást lehet produkálni benne, igencsak látványos hangulati elemekkel tarkítva. Ez igaz mind a belső részre, mind az épület és a kert részre is. Naná, hogy a kert automata öntözőrendszerrel van ellátva, a kertben hangulatos grillsütőhely lett kiépítve bográcsozóval, mosogatóval, hűtőszekrénnyel, és tárolószekrénnyel kombinált munkaasztallal. És ha ez még mindig nem lenne elég, az épület és a kert egyik sarkában a jakuzzinak is ki van építve a hely, minden műszaki technikával, és kerti zuhannyal ellátva, térköves placcal, csak a jakuzzi hiányzik már... Az egész kertet magas fallal vették körbe, a növények ültetése is úgy történt, hogy ha megnőnek, akkor a madarakon kívül senki sem fog belátni rajta. Meg kell említeni még, hogy a ház korszerű térfigyelő kamerákkal ellátott riasztóberendezéssel van ellátva, videó kaputelefonnal, együtt. A nappali közepén pedig egy természetes fényt beengedő "világítóablak" lett elhelyezve, fokozva az amúgy sem "semmi" belső hangulatot. A korszerű nyílászárókon tölgyfaborítású aluredőnyök vannak, szúnyoghálóval ellátva.
Az egész ház 12 cm-es hőszigeteléssel van "becsomagolva", ami garantálja az alacsony rezsit!

Fűtés: gázzal és vízteres kandallóval, külön vezérelhetőek, padló és radiátoros rendszer kombinációjával.

Természetesen minden közmű rendelkezésre áll: víz, csatorna, villany, gáz, kábel tv, internet, stb...

A ház paraméterei: a lakás 113,7 nm, a fedett terasz 34 nm-es, míg a dupla, fűthető garázs 32 nm-es.

Az ingatlan közel esik Siófok leghíresebb partszakaszához, az Aranyparthoz, mindössze egy pár száz méterre lévő vasúti felüljárót kell megmászni, és már ott is vagyunk. Siófok központja 800-1000 méterre található, (a Főtér és a Víztorony).

Azon családoknak ajánlom elsősorban, akik értékelik a minőséget, no és nem utolsósorban meg is tudják fizetni azt.

Az ár fix, nem alkuképes!

Irodánk címe: Siófok-Sóstó, Álmos u. 8.
Szolgáltatásunk vevőink részére ingyenes.
Hétvégén is állunk kedves ügyfeleink rendelkezésére.

Irányár: 68.9 MFt

A környék leírása

Siófok talán legszélesebb utcájában található ez a luxusingatlan, a Balatontól 500 méter távolságra.

További információ

TÖRÖLT INGATLAN
E41071
Hely:Siófok
Típus:családi ház
Szobák:4
Épület:162 m2
Telek:693 m2
Állapot:újszerű
Jellemzők: 
azonnal költözhető, alacsony rezsi, jó elrendezésű, jó közlekedés, vízközeli, dupla garázs, kocsibeálló, amerikai konyha, kandalló, légkondícionált, parkosított kert, csendes, világos, riasztó

Miért az élvit?

  • » Már több mint 4000 fényképes ingatlan
  • » 100%-osan ellenőrzött, friss ajánlatok
  • » Több mint 3000 ingatlant kereső vevő
  • » Havi 200.000 látogató keresi fel honlapunkat elvit.hu

Kiemelt ajánlataink



Az Élvit Ingatlanról



A legegyszerűbb megoldás ingatlan vásárlók és eladók számára.

Országos kínálat: Lakás | Ház | Telek | Nyaraló | Üzleti ingatlan | Ipari ingatlan | Luxus ingatlan | Budapest ingatlan | Budapest lakás | Települések