Eladó tégla lakás - Alsóörs – TÖRÖLT

Újépítésű,egyedülálló, exkluzív, egyszintes épület

Ha szereti a természetet és egyszer meghallgatja a Séd-patak csorgadozását saját kertjében, garantáltan ebbe a lakásba lesz szerelmes! Csak nyissa ki a terasz ajtaját és máris teljesült a vágya!

A telek Alsóörs szívében közvetlenül a kellemesen csobogó Séd-patak partján található, csendes, kertvárosi területen, amely tökéletes választás lehet az ideköltöző fiatalok vagy családosok részére.

A telek mérete1407 m2, a megosztási terv szerint a lakásokhoz tartozó kert méretek a 109-230 m2 között helyezkednek el. Beépítettségi szint 28%, zöldterületi mutató 57%.
A telekrészek parkosítva kerülnek átadásra. A lakásokhoz fedett gépkocsi tárolók is tartoznak.

Lakóparkban 4 darab egyszintes exkluzív lakás épül. Az új építésű minimál stílusú lakások közvetlen kert kapcsolattal rendelkeznek a Séd-patak partján.

Fedett parkoló 1 db
Különlegessége a közvetlen patak part

A nagy kert, kellőképpen átgondolt és impozáns belső, valamint egy kert tó teszi lehetővé a lakás hosszú távú élvezetét.

Kivitelező célja magas minőségű, egyedülálló és különleges lakópark létrehozása, amely könnyen beilleszkedik Alsóörs leggyorsabban fejlődő és legmodernebb részébe. A fejlesztési terület adottságai miatt vonzó lehet fiataloknak és időseknek egyaránt, csendes környezetben található, de központi fekvése mégis könnyen elérhetővé teszi a legtöbb szolgáltató egységet.

Magas szakértelemmel átgondolt belső terek, különleges kialakítások
Minőségi anyagok, magas színvonalú kivitelezés.

"D" lakás ára: nettó 24.341.575, bruttó 30.913.800 Ft

Fedett külső parkolóhelyek 500.000 Ft+áfa/parkoló

Céges vásárlás esetén az ÁFA levonható!
Fizetési feltételekkel kapcsolatban keressen bátran.

A lakópark közvetlen közelében található:
Élelmiszerüzlet, zöldséges, játszóterek, parkok, iskola, óvoda, posta,buszmegálló, étterem, kávézó, fagyizó, sportcsarnok, sportpályák, templom.

Néhány perces sétával könnyen elérhető:
Strand, parti sétány és kikötő, vasútállomás, amfiteátrum.

Hívjon és tekintsük meg együtt!
Vásárlását szakszerű tanácsadással segítjük. Megszervezzük az ügyvédi közreműködést, hitel ügyintézést.
Felértékeljük otthonát , segítünk az eladási ár meghatározásában! Tulajdonosoknak megszervezzük az Energetikai tanúsítvány elkészítését!

ÉlvitFehérvár Ingatlan Iroda
8000 Székesfehérvár, Királysor 63-65.

Irányár: 24.3 MFt + áfa

A környék leírása

A Balaton északi partján elhelyezkedő település máig büszkén őrzi falusias jellegét, hagyományait, melyekkel lépten-nyomon találkozhat az ide látogató. A gyönyörű környezet és természeti adottságok az év egészében nagy értéket jelentenek az itt élőknek. Megtalálni itt mind a csendes falusi hangulatot mind a nyüzsgő balatoni életet is. A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően a település a Balaton egyik legszebb és legjobban felszerelt strandját mondhatja magáénak. Az aktív sportéletet élők is könnyen megtalálhatják számításaikat, hiszen a községnek kézilabda- és futballcsapata van, nyaranta jelentős íjász-, vízi sport- és vízitúraélet zajlik, valamint rendelkezik sportcsarnokkal. A község kézilabda csapata Nemzeti Kézilabda Utánpótlás Központ. A legkedveltebb nyaralóhely többszörös győztese (2008, 2009, 2012) Állandó tagság a legjobb strandok versenyén Aktív kulturális élet mind fiataloknak mind öregeknek Stabil költségvetés, állandó fejlesztések Tökéletes fekvés: Veszprém: 15 km, Balatonfüred: 10 km, Balatonalmádi: 6 km

További információ

TÖRÖLT INGATLAN
E40517
Hely:Alsóörs
Típus:tégla lakás
Emelet:fsz
Szobák:3
Épület:83 m2
Telek:109 m2
Állapot:újépítésű
Jellemzők: 
jó elrendezésű, jó közlekedés, vízközeli, udvari, kocsibeálló, amerikai konyha, parkosított kert, csendes, világos

Miért az élvit?

  • » Már több mint 4000 fényképes ingatlan
  • » 100%-osan ellenőrzött, friss ajánlatok
  • » Több mint 3000 ingatlant kereső vevő
  • » Havi 200.000 látogató keresi fel honlapunkat elvit.hu

Kiemelt ajánlataink



Az Élvit Ingatlanról



A legegyszerűbb megoldás ingatlan vásárlók és eladók számára.

Országos kínálat: Lakás | Ház | Telek | Nyaraló | Üzleti ingatlan | Ipari ingatlan | Luxus ingatlan | Budapest ingatlan | Budapest lakás | Települések