Eladó parasztház - Vértesacsa – TÖRÖLT

Hangulatos faluban - hangulatos ház!

Vidéki környezetben, szépen felújított és karbantartott 1900-as években épült parasztház eladó!

Vértesacsa központjában kellemes, nyugodt környezetben eladó egy felújított, folyamatosan karbantartott 85 nm-es parasztház.

A rendezett falu is magával ragadó.

A ház oldalán végig tornác húzódik, bent 3 szoba, konyha, fürdőszoba+WC, éléskamra található.
A ház igény esetén tovább bővíthető.

A felújítások során kicserélték a teljes tetőszerkezetet. Új minőségi fa ablakok szúnyoghálóval és bejárati ajtók kerültek beépítésre.

Az ingatlan összközműves, fűtése: egyedi cirkó gázfűtés+ fatüzelésű kandalló (8kW).

Az udvar szépen rendezett, egy ásott kút található amely öntözésre alkalmas.

A tulajdonost csere is érdekli!

Hívjon és tekintsük meg együtt!
Vásárlását szakszerű tanácsadással segítjük. Megszervezzük az ügyvédi közreműködést, hitel ügyintézést.
Felértékeljük otthonát , segítünk az eladási ár meghatározásában! Tulajdonosoknak megszervezzük az Energetikai tanúsítvány elkészítését!

ÉlvitFehérvár Ingatlan Iroda
8000 Székesfehérvár, Királysor 63-65

Irányár: 12.8 MFt

A környék leírása

Vértesacsa a Vértes és a Velencei-hegység között fekszik, a Vértes keleti oldalán, a Lovasberényi-hát dombokkal-völgyekkel szabdalt kistájában. A település hosszan elnyúló völgyekkel tagolt, melyeket alacsony és keskeny löszborította dombtetők választanak el. Itt a Mezőföld északi részén a Vértesacsai-völgyben fekszik a falu tengerszint felett 161 méteren. A környező dombok átlagosan 180-200m körüliek, a legmagasabb pont a Haraszti és a Csaplári erdőben van, előbbi 245 m, utóbbi 230 m. A legalacsonyabb térszín az északi völgyben, az acsai vízfolyás és vasúti terület környezetében van, 130-140 m körül. Vértesacsa a kedvező földrajzi elhelyezkedése mellett része a Velencei-tó – Vértes kiemelt üdülőkörzetnek. Tehát szerencsésebb helyzetben van, mint a hasonló táji, természeti adottságokkal, potenciállal rendelkező távolabb fekvő települések. Így nagyobb figyelmet kaphat az értékek megőrzése, a fenntartható tájhasználat kialakítása, a turisztikai potenciál kihasználása, a környezetvédelmi fejlesztések. Ezért nem is igen találni különösebb tájidegen területhasználatot, jelentős környezetszennyező létesítmény sincs a településen, sem a térségben. Viszonylag kedvező közlekedés-földrajzi pozícióban is van Vértesacsa, annak ellenére, hogy csak egy észak-déli irányú megközelíthetősége van a 811. sz. főúton keresztül. Aránylag közel van Székesfehérvár, Budapest logisztikai folyosói, az M1 és M7 autópálya is. De a községet eddig elkerülték a nagy ipari beruházások, miközben Kajászón, Vál községben már megjelent a helyi adottságokra épülő nagyobb feldolgozóipar.

További információ

TÖRÖLT INGATLAN
E40392
Hely:Vértesacsa
Típus:parasztház
Szobák:3
Épület:85 m2
Telek:1590 m2
Állapot:felújított
Jellemzők: 
azonnal költözhető, jó elrendezésű, jó közlekedés, panorámás, udvari, kocsibeálló, kandalló, parkosított kert, csendes, világos

Miért az élvit?

  • » Már több mint 4000 fényképes ingatlan
  • » 100%-osan ellenőrzött, friss ajánlatok
  • » Több mint 3000 ingatlant kereső vevő
  • » Havi 200.000 látogató keresi fel honlapunkat elvit.hu

Kiemelt ajánlataink



Az Élvit Ingatlanról



A legegyszerűbb megoldás ingatlan vásárlók és eladók számára.

Országos kínálat: Lakás | Ház | Telek | Nyaraló | Üzleti ingatlan | Ipari ingatlan | Luxus ingatlan | Budapest ingatlan | Budapest lakás | Települések