Eladó családi ház - Székesfehérvár – TÖRÖLT

Öreghegy legszebb utcája!

Öreghegy szívében, a legfrekventáltabb környezetében, igényes, új építésű házak között bújik meg ez a minden igény kielégítő családi ház!

Adottságát tekintve akár két generáció összeköltözésére is alkalmas az épület.
2000-ben épült 38-s N+F téglából, a külső szigeteléssel együtt a legkorszerűbb technológiának megfelelő. A födém monolit, tetőtéri szigeteléssel.
A nyílászárók hang-és hőszigetelésűek, a külső párkányok gránitból készültek.
A telek összközműves . A biztonságot a házban a riasztó beszerelése adta meg.
A ház fűtése több alternatívával működtethető. A tágas nappaliban egy kandalló adja a meleget, és téli napokon a jó hangulatot a családnak.
A házban a minden évszaknak megfelelő hőmérséklet biztosítását a klimatizált rendszer adja. Az extrák közé tartozik a vízlágyító berendezés.
A dupla férőhelyes garázsba a szekcionált, elektromos garázskapun át juthat be az ott lakó!

Az emeleten padlófűtés és radiátoros fűtést is kialakítottak.
Az emeleti szint zárt lépcsőházon át két bejáraton keresztül is megközelíthető, ezért alkalmas lehet a két generáció együtt élésére is!

A ház belső elosztása igen kedvező, család barát, minden helyiség az ott lakók kényelmét szolgálja.
A tágas szobák, a két fürdőszoba!
Igényesen megépített családi ház, fedett terasszal épült.
Külön nyári lak épült , amely mögött egy borospincébe vezet a lépcső! A fedett grillező mosogatóval épült! Itt a családi , baráti együttlétek igazi felüdülést adnak a részvevőknek!

Ne hagyja ki Ön sem, amennyiben ilyen környezetben képzeli el jövőbeni életét, hívjon és tekintsük meg együtt az ingatlant!

Vásárlását szakszerű tanácsadással segítjük. Megszervezzük az ügyvédi közreműködést, hitel ügyintézést.
Felértékeljük otthonát , segítünk az eladási ár meghatározásában! Tulajdonosoknak megszervezzük az Energetikai tanúsítvány elkészítését!

ÉlvitFehérvár Ingatlan Iroda
8000 Székesfehérvár, Királysor 63-65.

Irányár: 95.0 MFt

A környék leírása

Öreghegy szívében, közel iskola, óvoda. Üzletek, jó közlekedés város belső pontja felé! Igényes házak között, szépen parkosított utcában helyezkedik el a ház. Az Öreghegy Székesfehérvár legnagyobb kiterjedésű kertváros jellegű városrésze, mely a megyeszékhely keleti felén helyezkedik el. A 7-es út választja el a délre fekvő Ráchegy városrésztől. Az Öreghegy – a város középkor óta művelt szőlőhegye – valóban hegy, hiszen 187 m tengerszint feletti magasságig emelkedik, a Velencei-hegység egyik legnyugatibb nyúlványa. Sárga színű köve, a gránit – melyet több helyen is bányásztak – házalaphoz és a belváros kövezéséhez kiváló volt. A városrész jellegzetessége, hogy az utcákat a Trianoni békeszerződéskor elcsatolt felvidéki településekről nevezték el. Főbb útvonalai: nyugaton a Fiskális út, északon a Béla u., keleten a Nagyszombati u., délen pedig a Budai út. A városrész belsején áthaladó fontos utak közé tartozik a Pozsonyi út, Zsolnai út és a Kassai u.. A Szent Donát-kápolnát 1734-ben szentelték fel, harangjait 1741-ben. A kápolna építéséhez szükséges téglát a városi téglakemencében gyártották.A Bory-vár egy különleges, változó művészi színvonalú épületcsoport, amelyet Bory Jenő (1879–1959) építész, szobrász épített és díszített Székesfehérvárott az Öreghegyen. 1923-tól az építész haláláig épült. Ma múzeum. Bory, a tervező építész volt az építésvezető, a pallér, a kőműves is. A vár kazamatájától a kilátótornyokig 30 méter a magassága. Hét torony, harminc kisebb-nagyobb helyiség, köztük három műterem, mindenütt szobrok, képek, régiségek, műtárgyak. Érdekesség, hogy a vár alapanyaga beton, amely anyag alkalmazásában úttörő volt.

További információ

TÖRÖLT INGATLAN
E40007
Hely:Székesfehérvár
Típus:családi ház
Szobák:6
Épület:300 m2
Telek:1370 m2
Állapot:újszerű
Jellemzők: 
jó elrendezésű, jó közlekedés, dupla garázs, amerikai konyha, kandalló, légkondícionált, parkosított kert, csendes, világos, riasztó

Miért az élvit?

  • » Már több mint 4000 fényképes ingatlan
  • » 100%-osan ellenőrzött, friss ajánlatok
  • » Több mint 3000 ingatlant kereső vevő
  • » Havi 200.000 látogató keresi fel honlapunkat elvit.hu

Kiemelt ajánlataink



Az Élvit Ingatlanról



A legegyszerűbb megoldás ingatlan vásárlók és eladók számára.

Országos kínálat: Lakás | Ház | Telek | Nyaraló | Üzleti ingatlan | Ipari ingatlan | Luxus ingatlan | Budapest ingatlan | Budapest lakás | Települések