Eladó családi ház - Budapest, XXII. kerület - – TÖRÖLT

Eladó luxus Villa a XI - XXII k. határán

Gyönyörű LUXUS ingatlan, pazar budapesti örökpanorámával, Wellnessel, (uszoda, szauna, konditerem), belső lifttel. Ingatlancsere BESZÁMÍTÁS LEHETŐSÉGGEL! Balatoni is jó!

A hely egyszerűen csodálatos: csendes, nyugodt kertvárosi zöldövezeti környezetben bújik meg, egy eldugott zsákutcában. Itt valóban lehetősége nyílik arra, hogy a mindennapi "mókuskerékből" kiszálljon, lazítson egyet. Akár minden nap. A ház szinte minden pontjából látni Budapestet a Gellértheggyel.
Már a ház megjelenése is impozáns: hosszan elnyúlt lágy vonalak, melyek egy elnyújtott 8-as számra hasonlítanak, melyet jelenlegi tulajdonosa álmodott meg. Hát mit mondjak: nem rémálma volt, és ráadásul még emlékezett is rá...... Szerencsére! Az eredmény meg önmagáért beszél, nagyon szépre sikeredett, kompromisszumok nélküli minőségben.
Maga a ház funkciója szerint 4-es tagoltságú:

Az első szinten a garázs fűtött térköves lejáróval, borospince, és a Wellness részleg kapott helyet belső fűtött medencével, mely élményelemekkel ellátott, infra és finn szauna, konditerem, pihenősarok, és különleges fénytechnika, mely csak fokozza az élményt.

A második szint a család napközbeni kényelmes életteréül szolgál: konyha, étkező, nappali, és félkörívben futó hatalmas panorámás terasz, egy részén járható üvegfedéssel, melyből a Wellness részleget is látni. Az ötlet klassz volt, amit igényesen meg is valósítottak.

Harmadik szint: 4 hálószoba, 2 fürdőszoba, gardróbok, és egy újabb csodás panorámával bíró terasz, mely körbeöleli a helyiségeket.

Negyedik szint: tágas dolgozószoba panoráma ablakokkal, lélegzetelállító kilátással Budapestre.

Még mielőtt megijednének, hogy ennyi lépcsőt kell mászni: a 4 szintet korszerű belső 4 személyes lift köti össze egymással.

Természetesen a felsorolt helyiségeken kívül még számtalan helyiség található, kérem nézzék meg alaposan az alaprajzokat.

Az ingatlan hemzseg az extráktól, pl: elektromos bejárati és garázskapu (távirányíthatóak), fűtött gépkocsilejáró, igen korszerű, speciális riasztórendszer kamerákkal, képrögzítőkkel, mozgásérzékelő reflektorokkal, kerti díszvilágítás, automata öntözőrendszer, motoros redőnyrendszer, belső 4 személyes lift, intelligens fénytechnika, programozható, fényerősség állítható, a homlokzat nagy része trópusi fával borított, brazil hasított mészkőburkolatok, és még rengeteg minden. Itt tényleg beleadtak "apait-anyait", nem volt pardon a minőségben!

A házat nagyon szép, gondozott park öleli körbe, kialakult növényvilággal, a kerítések mentén zárt tuja sövénnyel, mely teljes intimitást nyújt lakói számára.

BALATONI VÍZPARTI, VÍZKÖZELI IGÉNYES VILLA BESZÁMÍTÁSA, CSERÉJE LEHETSÉGES.

Ugyanitt eladó, cserélhető HORVÁTORSZÁGI, RAB SZIGETEN LÉVŐ TENGERPARTI INGATLAN:

Irodánk címe: Telki, Öreghegyi út 4/b.
Szolgáltatásunk vevőink részére ingyenes.
Hétvégén is állunk kedves ügyfeleink rendelkezésére.

Irányár: 320.0 MFt

A környék leírása

Budapest XI. és XXII. kerületének a határán rejtőzik a Villa, gyönyörű, panorámás csendes, nyugodt helyen.

További információ

TÖRÖLT INGATLAN
E39999
Hely:Budapest, XXII. kerület -
Típus:családi ház
Szobák:6
Épület:521 m2
Telek:1082 m2
Állapot:újszerű
Jellemzők: 
lakás beszámítással, jó közlekedés, panorámás, erkélyes, liftes, garázs, kocsibeálló, kandalló, légkondícionált, parkosított kert, csendes, világos, riasztó

Miért az élvit?

  • » Már több mint 4000 fényképes ingatlan
  • » 100%-osan ellenőrzött, friss ajánlatok
  • » Több mint 3000 ingatlant kereső vevő
  • » Havi 200.000 látogató keresi fel honlapunkat elvit.hu

Kiemelt ajánlataink



Az Élvit Ingatlanról



A legegyszerűbb megoldás ingatlan vásárlók és eladók számára.

Országos kínálat: Lakás | Ház | Telek | Nyaraló | Üzleti ingatlan | Ipari ingatlan | Luxus ingatlan | Budapest ingatlan | Budapest lakás | Települések