Eladó vendeglátó egység - Zamárdi – TÖRÖLT

Gyöngyszem, közvetlenül a vízparton!

Valóban, az eladásra kínált szálloda páratlan adottságokkal rendelkezik, saját stég, bekerített vízparti strand, gondozott gyepszőnyeg és kiváló minőségű szolgáltatás! Ne habozzon!

Az ingatlan Zamárdi-felsőn, közvetlenül a vízparton helyezkedik el, háborítatlan természeti környezetben. Az épület 1996-ban került átadásra, egy Ybl díjas tervező tervei alapján. A szálloda hasznos alapterülete 700 nm. ami szintenként az alábbi helyiségeket takarja. Az alagsorban található az étterem, /melynek kapacitása 60 fő/, továbbá a konyha, raktárak, előkészítők, kazánház és a szociális blokk. A földszinten nyert elhelyezést a recepció /egyben drinkbár/, a szállodai fogadórész és a vendégszobák egy része. Az épületben 21 kétágyas szoba /részben pótágyazható/, kettő egyágyas és három gyönyörű, Balatoni panorámás 4 személyes apartman. A maximális szállodai kapacitás 60 férőhely. A szobák berendezése praktikus, esztétikus és kényelmes. Minden szobához tartozik fürdőszoba /wc. zuhanyzó/, erkély. A komfort érzetet fokozza a telefon és a TV.
Az épület minden helyisége klimatizált. Az épület megfelel az éves üzemeltetés minden feltételének mint például hőszigetelt falak, korszerű thermoplán rendszerű műanyag nyílászárók valamint a padlófűtéssel kombinált radiátoros fűtés. A melegvízet és a fűtési energiát gázkazán biztosítja.
A szobák többségéből páratlan kilátás nyílik a "Magyar-tengerre". Az épületet körülvevő park, szépen gondozott, növényzete ápolt ebben nagy szerepe van az automatikus öntöző rendszernek. A 15 éves örökzöldek kellő intimitást biztosítanak a ház lakóinak. A saját lekerített strandot növeli a közel 40 nm-es napozóstég. Az örökzöldek takarásában található a 4x8 m-es vízforgatós rendszerű medence és a hangulatos éttermi terasz.
Az épület déli részén gépkocsiparkolókat alakítottak ki, a behajtás automata kapun keresztül történik. A vételár a szálloda teljes berendezését, eszközeit és amennyiben igénylik a kapcsolati rendszerét is tartalmazza.
Ár: 1millió euró.

Szolgáltatásunk vevőink részére ingyenes.
Hétvégén is állunk kedves ügyfeleink rendelkezésére.

Amennyiben Ön is rendelkezik eladó ingatlannal, és szeretné, ha valóban kiemelt szakértelemmel foglalkozzanak vele, kérem hívjon! Komoly vásárlóerővel bíró külföldi ügyfélkörrel is rendelkezünk! Ne szalassza el a lehetőséget, ne érje be kevesebbel!

Irányár: 310.0 MFt

A környék leírása

A déli Balaton-part egyik legkedveltebb üdülő területe, Zamárdi központjától 1,5 km-re. Környezetében egyéni nyaralók és társas üdülők találhatók. Az M 7-es autópálya lehajtója 600-700 m. Siófok központja 4,5 km.

További információ

TÖRÖLT INGATLAN
E39895
Hely:Zamárdi
Típus:vendeglátó egység
Szobák:25
Épület:700 m2
Telek:1448 m2
Állapot:újszerű
Jellemzők: 
azonnal költözhető, egyedi fűtés, alacsony rezsi, jó elrendezésű, jó közlekedés, panorámás, vízparti, erkélyes, kocsibeálló, légkondícionált, parkosított kert, csendes, világos, riasztó

Miért az élvit?

  • » Már több mint 4000 fényképes ingatlan
  • » 100%-osan ellenőrzött, friss ajánlatok
  • » Több mint 3000 ingatlant kereső vevő
  • » Havi 200.000 látogató keresi fel honlapunkat elvit.hu

Kiemelt ajánlataink



Az Élvit Ingatlanról



A legegyszerűbb megoldás ingatlan vásárlók és eladók számára.

Országos kínálat: Lakás | Ház | Telek | Nyaraló | Üzleti ingatlan | Ipari ingatlan | Luxus ingatlan | Budapest ingatlan | Budapest lakás | Települések