Eladó családi ház - Tihany – TÖRÖLT

Különleges panorámájú ház Tihanyban!!!

Csodálatos panoráma az Apátságra, Belső-tóra, Balatonra, Bakonyra, Tihany nagy részére, és a kőröshegyi viaduktra.. És mindez elképesztően jó helyen! Bővítési lehetőség adott!!

Tényleg párját ritkító helyen található az ingatlan! Tihany a Balaton egyik "ékszerdoboza". Az Ó-falu pedig a világörökség része. Ha nem, akkor bocsi, szavazzuk be... Zeg-zugos utcák, tihanyi kőből épült tájjellegű házak garmada, egyedi, utánozhatatlan hangulattal. Hamar bele lehet szeretni ebbe a bájos településbe!
Nagyon lényeges: a panorámát nem tudják elvenni, a szintkülönbség miatt, vagyis örök panorámával rendelkezik a ház. A ház szintén tihanyi kőből épült a hatvanas évek végén. Természetesen azóta már történtek felújítások, több ízben is. De ez a ház többet érdemel. Megérdemelné, hogy olyan szakavatott kezébe kerüljön, aki értékelni tudja ezt a kincset. No és rendelkezik azzal a "föníciai" találmánnyal, ami ehhez szükséges. Ez a ház mindenre jó, szó szerint: lakóháznak, nyaralónak, idegenforgalmi tevékenységre, vállalkozásra, (főleg népművészeti), befektetésnek és persze lehet kombinálni az egészet, ahogy az elképzelése diktálja.
Az épület 3 szintes:
A szuterén részben konyha-étkező, fürdőszoba, WC, 2 szoba, dupla garázs és tároló helységek találhatóak. Ez a szint is lehetőséget nyújt akár több apartman létesítésére. Aki nem szeret lépcsőzni, annak különösen ajánlom.
A lakószintre egy 54 nm-es gyönyörű panorámával rendelkező teraszról juthatunk be, ahol a társalgó étkező funkcióval ellátva, 3 szoba, konyha, kamra, fürdőszoba, WC, feljáró a tetőrészre lett kialakítva.
A tetőtér beépíthető, betonfödémmel és egy erkéllyel rendelkezik. Nézze meg a képeket, önmagáért beszél. Pedig a képek nem tudják visszaadni azt a csodás, különleges látványt, ami élőben tárul elénk.
Közművek: víz, csatorna, villany. Gáz a telken belül, már ki van fizetve, bármikor bevihető a házba.
Fűtés: központi vegyes-tüzelésű kazánnal radiátoros rendszerrel.
A ház csendes, napfényes helyen helyezkedik el, a kert vége már egy erdőbe torkollik!!
Nem tudom, hogy ki mennyire van tisztában a tihanyi árakkal. Itt minden magasabb áron kel el, hisz értékálló, sőt értéknövelő helynek számít. Ezt a házat korrekt áron kínáljuk, sőt! Kitűnő befektetésnek számít. Az sem egy utolsó dolog, hogy csupán 3-4 percre van Tihany nyüzsgő idegenforgalmi életétől, de azt hiszem ez a képekről is látszik. A házat nem lakják jelenleg, kérem legalább 1 nappal előtte jelezzék, ha meg szeretnék tekinteni. Nem fogják megbánni, az bizonyos.

Irodánk címe: Siófok-Sóstó, Álmos u. 8.
Szolgáltatásunk vevőink részére ingyenes.
Hétvégén is állunk kedves ügyfeleink rendelkezésére.

Irányár: 44.0 MFt

A környék leírása

Tihany egyik legfrekventáltabb helyén bújik meg a házikó, csodálatos panorámás természeti környezetben, pár percre Tihany idegenforgalmi negyedétől, és az Apátságtól.

További információ

TÖRÖLT INGATLAN
E39722
Hely:Tihany
Típus:családi ház
Szobák:5
Épület:275 m2
Telek:752 m2
Állapot:átlagos
Jellemzők: 
azonnal költözhető, egyedi fűtés, panorámás, erkélyes, dupla garázs, kocsibeálló, csendes

Miért az élvit?

  • » Már több mint 4000 fényképes ingatlan
  • » 100%-osan ellenőrzött, friss ajánlatok
  • » Több mint 3000 ingatlant kereső vevő
  • » Havi 200.000 látogató keresi fel honlapunkat elvit.hu

Kiemelt ajánlataink



Az Élvit Ingatlanról



A legegyszerűbb megoldás ingatlan vásárlók és eladók számára.

Országos kínálat: Lakás | Ház | Telek | Nyaraló | Üzleti ingatlan | Ipari ingatlan | Luxus ingatlan | Budapest ingatlan | Budapest lakás | Települések