Eladó családi ház - Zamárdi – TÖRÖLT

Vízparti Villa dupla lakrésszel Zamárdiban

Vízparti Villa 52 nm-es panoráma terasszal, 2 egyforma lakrésszel. Több generációs Villának, idegenforgalmi célra, befektetésnek egyaránt kitűnő választás! Stabil befektetés!

Zamárdi egyik csendes vízparti zsákutcájában bújik meg a 3 szintes ingatlan, egy szabadstrand közvetlen szomszédságában. Érdekessége a háznak, hogy kettő külön bejáratú lakrésszel rendelkezik, azonos helyiségelosztással, csak tükörképei egymásnak.

A lakrészek helyiségei:
Földszint: előtér, fürdő WC-vel, külön WC, lépcsőfeljáró az emeletre, - mely alatt beépített tároló lett kialakítva -, amerikai konyhás nappali étkezővel, fedett, nagyméretű kertkapcsolatos terasszal.

Emelet: előtér, fürdő WC-vel, külön WC, 3 szoba, kettő szobából kijárat a fedett, nagyméretű műanyag nyílászárókkal zárt teraszra. A teraszon lett elhelyezve a tetőtérre vezető lépcső is.

Tetőtér: előtér, fürdőszoba WC-vel, és 1 szoba.

Az ingatlan helyiségeinek zöméből, és a teraszokról ÖRÖK PANORÁMA NYÍLIK A BALATONRA ÉS A TIHANYI APÁTSÁGRA!!!

Közművek: víz, csatorna, villany. Gázvezeték a ház előtt.

Fűtés: jelenleg nincs, de minden elő van készítve, a csövezés mindenhol megtörtént, (padló és radiátoros rendszernek), csak a szerelvényezés van hátra, no és természetesen a gáz bevitele az épületbe, valamint a gázkazán beszerzése.

A ház KÖZVETLEN A VÍZPARTON HELYEZKEDIK EL, igaz, nádas van előtte, jelenlegi tulajdonosai nem tartották szükségesnek, hogy stéget tegyenek be, hisz a kapun kilépve 10 méteres távolságra már egy csendes, nyugodt szabadstrand áll rendelkezésre. A strand nyáron sem zsúfolt!

Nagyobb létszámú családoknak és baráti viszonyban lévő családoknak ajánlom elsősorban, hisz jól elszeparált, 2 különálló tágas lakrésszel rendelkezik az ingatlan, még a területét is jól elkülönítetten használhatják, ha szükséges.

KURIÓZUM: 52 NM-ES PANORÁMA NAPOZÓTERASZ A HÁZ TETEJÉN, FANTASZTIKUS KÖRPANORÁMÁVAL!!

AZ ÁRBAN A TELJES BERENDEZÉS IS BENNE VAN!

Szolgáltatásunk vevőink részére ingyenes.
Hétvégén is állunk kedves ügyfeleink rendelkezésére.

Amennyiben Ön is rendelkezik eladó ingatlannal, és szeretné, ha valóban kiemelt szakértelemmel foglalkozzanak vele, kérem hívjon! Komoly vásárlóerővel bíró külföldi ügyfélkörrel is rendelkezünk! Ne szalassza el a lehetőséget, ne érje be kevesebbel!

Irányár: 119.0 MFt

A környék leírása

Zamárdi egyik csendes vízparti részén bújik meg ez a két egyforma lakrésszel rendelkező ingatlan, közvetlenül a vízparton, egy csendes szabadstrand mellett.

További információ

TÖRÖLT INGATLAN
E39711
Hely:Zamárdi
Típus:családi ház
Szobák:8+2 fél
Épület:282 m2
Telek:840 m2
Állapot:felújított
Jellemzők: 
azonnal költözhető, panorámás, vízparti, erkélyes, amerikai konyha, parkosított kert, csendes, világos, riasztó

Miért az élvit?

  • » Már több mint 4000 fényképes ingatlan
  • » 100%-osan ellenőrzött, friss ajánlatok
  • » Több mint 3000 ingatlant kereső vevő
  • » Havi 200.000 látogató keresi fel honlapunkat elvit.hu

Kiemelt ajánlataink



Az Élvit Ingatlanról



A legegyszerűbb megoldás ingatlan vásárlók és eladók számára.

Országos kínálat: Lakás | Ház | Telek | Nyaraló | Üzleti ingatlan | Ipari ingatlan | Luxus ingatlan | Budapest ingatlan | Budapest lakás | Települések