Eladó családi ház - Pécs – TÖRÖLT

Kaliforniai stílusú panorámás pazar Villa Pécsett!

Különleges adottságokkal bír ez az exkluzív Villa! Jellemzők: "brutális" minőség, pazar panoráma, gyönyörű természeti környezet.

A ház kaliforniai ihletésű, egy ottani terv alapján valósult meg. A Villa igencsak nagyvonalúan bánt a terekkel, hisz hatalmas helyiségek kapcsolódnak egymásba. Ezért nincs a ház méretéhez viszonyítva sok szoba. A fő szempont pont a nagyvonalú nagypolgári érzet kialakítás volt. Azt hiszem, ez maradéktalanul megvalósult, mert magával ragadó a ház. Nincs mese, látni kell, csak így kaphat igazi képet a házról.
3 szintes az épület, de a terep adta lehetőségek miatt 2 szint földszintinek mondaható!
Helyiségelosztásuk:
Alsó szint: közlekedő, nagyméretű pihenőterem panoráma nyílászárókkal, biliárdasztallal, jakuzzival, finn szaunával, + egyéb helyiségekkel, és kertkapcsolatos, panorámás terasz.
Középső szint: ez a Villa bejárata is egyben, itt dupla garázs, hatalmas exkluzív konyha - étkező - nappali kombinációval, nagyon szép oszlopokkal tarkított tágas előszoba, kényelmes csavart lépcsőrendszer kovácsoltvas korlátokkal, hatalmas díszes ólomkristály ablakokkal, vendég WC mosdóval, nagyméretű szoba káddal és dupla mosdóval. Az épületet körbeöleli a panorámás teraszrendszer.
Fűtés: gáz-cirkó, radiátoros és padlófűtés kombinációja.
Emelet: nagyméretű társalgó + 3 hálószoba, + fürdőszoba WC-vel, + panorámás erkély.
Ez a szint igazából éjszakai pihenést szolgálja, az épület stílusa és tetőrendszere miatt változó a belmagassága.
A park 2 részre osztott, egy a középső szintnél található, melynek egy része térkövezett, míg a másik az alsó, pihenőszintnél található, kerti tóval.
Az épület azonnal birtokba vehető, a képen látható állapotban, felszerelésekkel együtt.
Különlegesen szép ingatlan, extra igényességgel párosulva! 2014-ben esztétikai "tuningon" esett át, pedig előtte sem lehetett "kutya"!
Azon igényességet kedvelő családoknak ajánlanám, akik szeretik a csendet, nyugalmat, no és a panorámás hegyvidéket. Ha megteheti, kérem hívjon, nem fog csalódni!
Az ingatlan tehermentes, azonnal birtokba vehető.

Szolgáltatásunk vevőink részére ingyenes.
Hétvégén is állunk kedves ügyfeleink rendelkezésére.

Amennyiben Ön is rendelkezik eladó ingatlannal, és szeretné, ha valóban kiemelt szakértelemmel foglalkozzanak vele, kérem hívjon! Komoly vásárlóerővel bíró külföldi ügyfélkörrel is rendelkezünk! Ne szalassza el a lehetőséget, ne érje be kevesebbel!

Irányár: 139.0 MFt

A környék leírása

Pécsett, a Mecsek NY-i lábánál helyezkedik el ez a pazar Villa, mely elképesztő minőséggel lett megépítve. Varázslatos és intim természeti környezetben bújik meg, a kíváncsi szemek elől elzárva!

További információ

TÖRÖLT INGATLAN
E39507
Hely:Pécs
Típus:családi ház
Szobák:4
Épület:440 m2
Telek:2006 m2
Állapot:újszerű
Jellemzők: 
jó közlekedés, panorámás, erkélyes, dupla garázs, amerikai konyha, kandalló, parkosított kert, csendes, világos, riasztó

Miért az élvit?

  • » Már több mint 4000 fényképes ingatlan
  • » 100%-osan ellenőrzött, friss ajánlatok
  • » Több mint 3000 ingatlant kereső vevő
  • » Havi 200.000 látogató keresi fel honlapunkat elvit.hu

Kiemelt ajánlataink



Az Élvit Ingatlanról



A legegyszerűbb megoldás ingatlan vásárlók és eladók számára.

Országos kínálat: Lakás | Ház | Telek | Nyaraló | Üzleti ingatlan | Ipari ingatlan | Luxus ingatlan | Budapest ingatlan | Budapest lakás | Települések