Eladó családi ház - Siófok – TÖRÖLT

Cs.ház luxus kivitelben a Balatontól 100 m-re!

Siófok Ezüstparti részén kínáljuk ezt az extrákkal teletömött luxusingatlant. Belső, fűtött medence, szauna, konditerem, pazar márványborítás kívül - belül! Balaton 100 méter!

A ház vadonatúj, 2010 tavaszán készült el, rendkívül igényes kivitelben, Siófok egyik legfrekventáltabb, leghíresebb üdülőnegyedében, az Ezüstparton.
A házat nagyon igényes anyaghasználat jellemzi, tágas terekkel.
Az alsó szinten kapott helyet: az amerikai konyhás nappali étkezővel, ( 2 kijárattal a 80 nm-es teraszra, amelyen kerti grillező és kemence is található), 1 vendég WC, 1 hálószoba gardróbbal, fürdőszobával, (káddal mosdóval, WC-vel, bidével). A közlekedőből jutunk a Wellness részhez, (60 nm). Itt található a belső medence, (330x670cm, 120 cm mélységgel), szauna előkészítéssel, kertkapcsolattal. Szintén a földszinti részen kapott helyet a dupla beállásos garázs, kazánház, kamra, továbbá egy vendégszoba zuhanyozóval, WC-vel.
A nappaliból juthatunk fel az emeletre, ahol közlekedő, fürdőszoba WC-vel, gardrób, és 3 hálószoba teraszkapcsolattal lett kialakítva.

Teljes közmű rendelkezésre áll. Fűtés: nagyon komoly hőközponttal rendelkezik, BUDERUS gépészettel, 1400 l-es melegvíz tárolóval, padlófűtés és radiátoros fűtés kombinációjával, melyet napkollektor, gázkazán és vegyes tüzelésű kazán üzemeltet.
Extrák: mennyezethűtés,(!!!), központi porszívórendszer, komplett riasztórendszer, rögzíthető kamerarendszerrel ellátva, elektromos, távirányíthatós alumíniumredőnyök, nyílászárókon 3 rétegű hang és hőszigetelt üvegezés, kaputelefon, elektromos, távirányítóval rendelkező garázs, és bejárati kapu, kaputelefon, térvilágítás, saját kút, (ez látja el a mennyezetfűtést és a WC-k öblítését is), automata öntözőrendszer, MIELE konyhai gépészeti rendszer, stb...

Vagyis az épület minden földi jóval el van látva, a mai kor korszerű technikai vívmányainak maximális kihasználásával. Könnyen teszik, hisz a tulajdonos nagyon jártas ezekben a dolgokban, mely meglátszik a műszaki felszereltségben, minőségben nem volt kompromisszum, mindenhol a legkorszerűbb technikát alkalmazták! Területe szépen parkosított.

Igényes, luxust kedvelők figyelmébe ajánlom az ingatlant!

Irodánk címe: Siófok-Sóstó, Álmos u. 8.
Szolgáltatásunk vevőink részére ingyenes.
Hétvégén is állunk kedves ügyfeleink rendelkezésére.

Irányár: 125.0 MFt

A környék leírása

Siófok egyik legközkedveltebb, és egyben legértékesebb területén található ez a luxus családi ház, a Balatontól 100 méterre!

További információ

TÖRÖLT INGATLAN
E39418
Hely:Siófok
Típus:családi ház
Szobák:6
Épület:300 m2
Telek:840 m2
Állapot:újépítésű
Jellemzők: 
azonnal költözhető, jó elrendezésű, vízközeli, erkélyes, dupla garázs, amerikai konyha, légkondícionált, parkosított kert, csendes, világos, riasztó

Miért az élvit?

  • » Már több mint 4000 fényképes ingatlan
  • » 100%-osan ellenőrzött, friss ajánlatok
  • » Több mint 3000 ingatlant kereső vevő
  • » Havi 200.000 látogató keresi fel honlapunkat elvit.hu

Kiemelt ajánlataink



Az Élvit Ingatlanról



A legegyszerűbb megoldás ingatlan vásárlók és eladók számára.

Országos kínálat: Lakás | Ház | Telek | Nyaraló | Üzleti ingatlan | Ipari ingatlan | Luxus ingatlan | Budapest ingatlan | Budapest lakás | Települések