Eladó családi ház - Siófok – TÖRÖLT

Mediterrán stílusú luxusház Siófok kertvárosában.

Ha valami szépet és igényeset keres Siófokon, akkor ne menjen el ezen ajánlat mellett. Szuperkényelem, praktikum, és határtalan elegancia jellemzi az ingatlant.

Mindezt tetézi, hogy Siófok talán legkedveltebb kertvárosi részén, a Foki-hegyen helyezkedik el a ház, magas presztízsű utcában. Ez a rész az állandó lakosok körében hihetetlenül népszerű, nem véletlenül. Város a városban. Itt minden megtalálható: üzletek, hivatalok, iskolák, bölcsik, óvodák, sportcentrum, orvosi rendelők garmada, a kórház, és számtalan egyéb dolog, ami a kényelmes életvitelhez szükséges. A Balaton gyalogosan 800 méter, gépkocsival 1200 méter körül van.
A ház 2014-ben felújításon esett át, pedig előtte sem volt "semmi"! Az eredmény önmagáért beszél, de mint minden ingatlanvásárlás esetén, élőben látni az "igazi". Vagy szerelem első látásra, vagy nincs miről beszélni. Ha csak nem kényszereszközöket alkalmazok, mert alapjában véve erőszakos pacák vagyok....
Komolyra fordítva: akárki veszi meg, nem fog csalódni benne, nagyon jó beosztású, kényelmes otthon.
Az épület 3 szintes. Az alagsor 120 nm-es, és mindjárt itt egy nem szokványos dolog: 4-6 gépkocsi tárolására alkalmas teremgarázzsal rendelkezik, mellette iroda, nagyméretű gardrób, műhely, mosókonyha káddal, mosdóval, WC-vel, mini Wellness: konditerem és 3 személyes infraszauna is helyet kapott. A garázsból lépcsőház vezet fel a lakószintre. Még egy fontos infó: a garázs térkövezett lejárója fűthető, mint ahogy a teljes garázsszint is. Ablakai lehetővé teszik egy komplett lakás kialakítását is, minden közmű rendelkezésre áll ezen a szinten is.
Földszint: fedett teraszról juthatunk be a házba, ahol nagyméretű előtér fogad minket vendég WC-vel, mosdóval, ebből az előtérből egy különálló szoba is nyílik, mely saját fürdőszobával, és teraszkijárattal rendelkezik.
Az előtérből egy újabb, immáron még nagyobb előtérbe kerülünk, és itt is beépített szekrények találhatóak. Nappali: óriási előnye, hogy "körbenapozott", hisz K-D-NY-i panoráma nyílászárókkal rendelkezik, melyeken elektromos redőnyrendszer található, igaz a többi ablakon is.... Innen is kijuthatunk a teraszra. A nappaliból nyílik a vadi új, igen modern konyha, melyhez spejz is tartozik. Ezen a szinten további 2 hálószoba és egy fürdőszoba lett elhelyezve. Zárt lépcsőházon keresztül juthatunk fel ez emeleti részre, ahol minikonyha + étkező, (jelenleg dolgozószobának használják), valamint 2 hálószoba lett kiépítve, + nagyméretű fürdőszoba, mely minkét hálószobából elérhető.
Minden szobában hűtő-fűtő klímaberendezés található, a nappaliban is. Korszerű riasztórendszer ügyel a lakók biztonságára.
Figyelemre méltó világítástechnikával rendelkezik a ház, rejtett, hangulatvilágításokkal tarkítva.
Teljes közműrendszer biztosított, a fűtésrendszer gáz-cirkó kazánról üzemel, padló és radiátoros rendszer kombinációjával. Elektromos bejárati és garázskapu teszi teljessé a komfortfokozatot.
Parkja kialakult növényvilággal rendelkezik már, benne egy kerti tóval.
Csendes, nyugodt, elegáns hely. Állandó otthonnak, de még nyaralónak is elsőrangú megoldás! Hívjon, nagyon megéri!

Irodánk címe: Siófok-Sóstó, Álmos u. 8.
Szolgáltatásunk vevőink részére ingyenes.
Hétvégén is állunk kedves ügyfeleink rendelkezésére.

Irányár: 86.0 MFt

A környék leírása

Siófok legkedveltebb kertvárosi részén, a Foki-hegyen található ez a gyönyörű ház, nagyon kedvelt, nyugodt, csendes lakókörnyezetben.

További információ

TÖRÖLT INGATLAN
E39412
Hely:Siófok
Típus:családi ház
Szobák:6
Épület:330 m2
Telek:978 m2
Állapot:újszerű
Jellemzők: 
jó elrendezésű, dupla garázs, légkondícionált, parkosított kert, csendes, világos, riasztó

Miért az élvit?

  • » Már több mint 4000 fényképes ingatlan
  • » 100%-osan ellenőrzött, friss ajánlatok
  • » Több mint 3000 ingatlant kereső vevő
  • » Havi 200.000 látogató keresi fel honlapunkat elvit.hu

Kiemelt ajánlataink



Az Élvit Ingatlanról



A legegyszerűbb megoldás ingatlan vásárlók és eladók számára.

Országos kínálat: Lakás | Ház | Telek | Nyaraló | Üzleti ingatlan | Ipari ingatlan | Luxus ingatlan | Budapest ingatlan | Budapest lakás | Települések