Eladó családi ház - Nagyberény – TÖRÖLT

Panorámás, több generációs ház Nagyberényben.

Kérem higgyék el, nem egy szokványos házzal van dolgunk! Ez a ház a Balatonhoz közelebb a 100 milliót súrolná... Tágas terek, hatalmas galériás nappali, 6,6 m belmagassággal....

Már kívülről is sejteni, hogy valami szép, nem mindennapi lapul a belsejében...
Nagyon átgondolt tervezés alapján épült meg a ház, szuper kényelmet biztosítva több generáció számára. Pl.: 4 szobához fürdőszoba is tartozik, a szülői hálószobához gardrób is. És minden nagyon igényesen, aprólékos odafigyeléssel lett kivitelezve. Nem akarom "fényezni" a házat, akit érdekli, nézze meg, és látni fogja, hogy nem beszélek mellé.... Sok pozitív meglepetésben lesz része, az bizonyos!
Nem kicsi a ház! 4 szintes, a nettó alapterület 360 nm, melyhez még 48 nm terasz, illetve erkélyek tartoznak.
Szintenkénti elosztása a következő:

Alagsor, pince (90 nm): 2 beállásos garázs, mosókonyha, kamra, kazánház. A fűtésről később.

Lakószint, (117 nm + 32 nm fedett, panorámás terasz): közlekedő, vendég WC mosdóval, lépcsőfeljárat az emeletre, 3 szoba, 2 szobához saját fürdőszoba, a szülői szobához gardrób is, dolgozószoba, és hatalmas szinteltolásos galériás amerikai konyhás nappali étkezővel, 32 nm-es fedett, panorámás, kertkapcsolatos terasszal.

1.Emelet,(103 nm + 3 db panorámás erkély, összesen 13 nm): előtér, közlekedő, minikonyha, (tárolónak használják jelenleg), 2 hálószoba, mindegyik saját fürdőszobával, közös panorámás erkéllyel, és 20 nm-es galéria! Megemlítendő még, hogy a lépcsőfeljáratnál, a félemeleten helyezkedik el egy panorámás erkély, tényleg szép kilátással.

2. emelet, (54 nm): el van rejtve! Ugyanis az egyik hálószoba mennyezetébe van beépítve egy mobil feljáró, (eredetileg csigalépcső volt, ami megvan még, valamikor lakták a legfelső szintet, most viszont így van lezárva. Ez a rész nem teljesen kész, van két egybenyitott helyiség, hálószoba, nappali funkcióval, valamint 2 db helyiség: egy kisebb és egy nagyobb, (szoba is kialakítható belőle, vagy fürdőszoba, stb.) melyek ajtóval elzártak. Erkély és egy franciaerkély is van, mondanom sem kell, ezek is panorámásak.
Közművek: víz, villany, gáz. Csatorna nincs még a településen, zárt szennyvíztározó kiépítve, természetesen.
Fűtés: gáz-cirkó, radiátoros rendszerrel, a nappaliban padlófűtés is. +: faelgázosító kazán, ami szerintem sokaknak "kínai". Hihetetlenül gazdaságos, 90-95 %-os hatékonysággal bír: tűztere nagyobb űrmértékű a szokványosnál, naponta 2x kell megpakolni, lényege az egésznek, hogy még a forró füstöt is hasznosítja, csak minimális fel nem használt hő jut ki a kéményen keresztül. A központi fűtésrendszerre van rákötve, a gáz-cirkó fűtést csak akkor kell elindítani, ha netán pár napra elutaznak. Automata érzékelő van beépítve, vagyis ha a faelgázosító kazán nem működik, akkor a gázkazán automatikusan átveszi a fűtés szerepét. + a nappaliban egy nagyméretű és nagyon szép cserépkandalló is rendelkezésre áll. Ez is ontja a meleget!

Szépen parkosított, panorámás területtel rendelkezik, melyben helyet kapott a gyerekeknek egy játszótér, és egy szerszámos faházikó is.

Nagyberény csendes, nyugodt utcájában bújik meg az ingatlan, nagy előnye, hogy jobbról és balról nincs szomszéd, csak a telek végében.

Nincs mese, látni kell az ingatlant, csak így kaphat tiszta képet az egészről!

Irodánk címe: Siófok-Sóstó, Álmos u. 8.
Szolgáltatásunk vevőink részére ingyenes.
Hétvégén is állunk kedves ügyfeleink rendelkezésére.

Irányár: 34.5 MFt

A környék leírása

Nagyberény nem zsúfolt, nyugodt, panorámás utcájában található az ingatlan.

További információ

TÖRÖLT INGATLAN
E39332
Hely:Nagyberény
Típus:családi ház
Szobák:8
Épület:384 m2
Telek:1176 m2
Állapot:újszerű
Jellemzők: 
panorámás, erkélyes, galériás, dupla garázs, amerikai konyha, kandalló, parkosított kert, csendes, világos, riasztó

Miért az élvit?

  • » Már több mint 4000 fényképes ingatlan
  • » 100%-osan ellenőrzött, friss ajánlatok
  • » Több mint 3000 ingatlant kereső vevő
  • » Havi 200.000 látogató keresi fel honlapunkat elvit.hu

Kiemelt ajánlataink



Az Élvit Ingatlanról



A legegyszerűbb megoldás ingatlan vásárlók és eladók számára.

Országos kínálat: Lakás | Ház | Telek | Nyaraló | Üzleti ingatlan | Ipari ingatlan | Luxus ingatlan | Budapest ingatlan | Budapest lakás | Települések