Eladó kastély, kúria - Siófok – TÖRÖLT

Vadász-lovas birtok varázslatos környezetben!

Szereti az egyedi, különleges lehetőségeket? Nem sok ilyen lehet az országunkban, az biztos! Szántó, erdő és vadászati jog is tartozik hozzá! Elképesztő szép helyen található!

Az épületek zöme új építésű, az alapháznak csak a falai maradtak, az sem mindenhol. Luxusminőségű minden, mégsem hívalkodó, nagyon ízlésesen belesimul a tájvédelmi tájba. Az egész épületegyüttes a környezethez igazodik: vadász stílusban készült el, gyönyörű kivitelben.
Az épületek a következő funkciókat látják el:
1. Vadászház.
3 szintes, szintenkénti elosztása a következő:
Pincerész: fedett előtér, melyből egy 80 %-ig kész helyiség található, ahol szauna, zuhanyozó, WC és mosdó, valamint kondi-sarok lesz kialakítva. A fedett előtérbe pedig jakuzzit terveznek.
Az előtérrel szembeni ajtón belépve a vadász stílusban elkészült terembe érkezünk, (110 nm), ami tárgyalónak, és egyéb társas összejövetelek céljára is alkalmas. Természetesen komplett minden: a teremhez szociális helyiség, konyha, bárpult és egy 15 nm-es borospince is csatlakozik.
A meleget vízteres kandalló szolgálja, mely az egész épületet befűti, radiátoros rendszerrel. Fa tüzelésű, 62 hektár erdő áll rendelkezésre, egy darabig lehet vele fűteni.....
Lakószint, (120 nm): + 20 nm körüli terasz, panorámával a birtok épületeire, illetve a birtokhoz tartozó erdőre, lovaskarámra. D-i fekvéssel. Belépve: tágas hall, vendég WC-vel, tágas konyha étkezővel, 1 hálószoba saját fürdőszobával, valamint egy vadásztrófeákkal díszített társalgó, gyönyörű és praktikus cserépkályhával.
A hallból vezető lépcsőn juthatunk a tetőtérbe, (60 nm), ahol D-i fekvésű előtér található, melynek mindkét végén 1-1 szoba található, mindkét szobához külön fürdőszoba is tartozik. A K-i szobához pici erkély is tartozik, szép panorámával. Meg kell említeni a lépcsőt: azon kívül, hogy kényelmes, elektromosan is működtethető, mely által hermetikusan lezárható a tetőtéri rész. Ez biztonsági okokból és elsősorban fűtés szempontjából praktikus.

2. Dupla garázs, (36 nm) és lovasapartman,
(36 nm): 2 gépkocsi kényelmes tárolására alkalmas, az apartman helyiségei: konyha-étkező, hálószoba, és fürdőszoba. Előtte kertkapcsolatos terasz.

3. Istálló (96 nm): 4 box + patamosó + nyerges, szerszámtároló, + elől-hátul térkövezett előterek, ahová a lovakat is ki lehet kötni. A lovak nem eladók!

4. Gazdasági épület, (100 nm): takarmány részére használják jelenleg.

Földterület megoszlása:
a:
62 ha erdő, melyhez alanyi jogon vadászati jog is jár. Az erdő összetétele: vegyes korú és állapotú, jól karbantartott, tölgy, akác, fenyő, juhar, kőris fafajtákkal telepítve. Tekintettel arra, hogy az erdő egy 18000 ha erdő része, rendkívüli vadgazdagsággal rendelkezik: szarvas, vaddisznó, és újabban a muflonok is, stb.

b: 14 ha szántó.

c: 5 e nm park, bekerítve, az épületek körül.

d: 3,5 ha lovaskarám, mely a házat szinte körbeöleli.
A vadak itt mindennapos vendégek, pedig jól tennék, ha óvatosabbak lennének, hisz a tulaj, - mint a képekből is látszik -, szenvedélyes vadász.

Közművek: vezetékes elektromos hálózat.
Víz: 2 saját fúrt kút, bevizsgált, kiváló ivóvíz minősítésűek, automata szivattyúrendszerrel, melyek a bekerített park automatikus öntözését is ellátják.

A birtok külterület, így földtörvény alá esik, vagyis csak azok vásárolhatják meg, akik a földtörvény előírásainak megfelelnek.

Balaton: 6 km távolságra esik, Siófok 7 km, M7-es autópálya 5 km távolságra esik a birtoktól.
Nem mindennapi ingatlan, nem mindennapi új gazdit keres. Amit cserébe kap: páratlan szépségű természeti környezetet, végtelen csendet és nyugalmat. Ha meg a lovasport és a vadászat szerelmese is, akkor ez egy kivételes lehetőséget jelent az Ön számára! A birtokról összbenyomást csak személyes megtekintés alkalmával tud szerezni, a leírás és az elkészített képek nem tudják visszaadni azt a hangulatot, amit ez a birtok és környék áraszt.
Ha megteheti, hívjon, nagyon érdemes.......

Irodánk címe: Siófok-Sóstó, Álmos u. 8.
Szolgáltatásunk vevőink részére ingyenes.
Hétvégén is állunk kedves ügyfeleink rendelkezésére.

Irányár: 299.0 MFt

A környék leírása

Siófok közigazgatási területéhez tartozik a birtok, Siófoktól és a Balatontól 5-7 km távolságra, varázslatos természeti környezetben.

További információ

TÖRÖLT INGATLAN
E39325
Hely:Siófok
Típus:kastély, kúria
Szobák:4
Épület:583 m2
Telek:800000 m2
Állapot:újszerű
Jellemzők: 
alacsony rezsi, panorámás, erkélyes, dupla garázs, amerikai konyha, kandalló, légkondícionált, parkosított kert, csendes, világos, riasztó

Miért az élvit?

  • » Már több mint 4000 fényképes ingatlan
  • » 100%-osan ellenőrzött, friss ajánlatok
  • » Több mint 3000 ingatlant kereső vevő
  • » Havi 200.000 látogató keresi fel honlapunkat elvit.hu

Kiemelt ajánlataink



Az Élvit Ingatlanról



A legegyszerűbb megoldás ingatlan vásárlók és eladók számára.

Országos kínálat: Lakás | Ház | Telek | Nyaraló | Üzleti ingatlan | Ipari ingatlan | Luxus ingatlan | Budapest ingatlan | Budapest lakás | Települések