Eladó családi ház - Tihany – TÖRÖLT

Eladó panorámás Villa Tihanyban, elit helyen!

A ház szinte minden "porcikájából" varázslatos panoráma nyílik a Balatonra, Balatonfüredre, és a mögötte elterülő hegyekre. Nagyon szép helyen van, közel a strandhoz, kikötőhöz.

Ráadásul van még egy óriási előnye a háznak: Tihany mindkét "bejáratához" közel eső helyen található a Villa, a hegyoldalba beépítve, teraszos kialakítású parkkal. Vagyis: Balatonfüred felől érkezve a komp felé vezető úthoz van nagyon közel, a képekből jól látható vitorlás kikötő és a mellette lévő strandi rész pár perces sétát vesz igénybe csupán. Az utca másik oldaláról pedig átjuthatunk az Aszófőről érkező bevezető útra, ami az Ó-faluba és az Apátsághoz vezet!! Ami még eltér a szokványostól: rengeteg terasz áll rendelkezésre, minden teraszról szebbnél szebb panoráma nyílik a Balatonra és a mögötte elterülő tájra. A ház értéke éppen a fekvésében rejlik, hisz az épületet bárhol fel lehet építeni, de ilyen csodás környezet nem mindenhol áll rendelkezésre.
Maga a ház 3 szintes, helyiségelosztása a következő:

Alsó szint: WC mosdóval, amerikai konyhás nappali 80 nm-es(!!!), U alakú, panorámás, kertkapcsolatos teraszrendszerrel, nyári bárrésszel!
Középső szint: gyakorlatilag ez a főbejárat, belépve tágas előtér fogad minket lépcsőfeljárattal, WC mosdóval, zuhanyozós fürdőszoba mosdóval, 1 nagyobb és egy kisebb szoba, mindkettőből pazar panoráma nyílik a Balatonra. A nagyobbik szobához L alakú terasz is tartozik, (12 nm), mondanom sem kell minden zugából szép panorámával. A fölötte lévő részen is terasz van, naná, hogy panorámás!
Tetőtér: különálló apartman, amely egy nagyobb helyiségből áll, nappali, hálószoba, konyha-étkező funkcióval, valamint egy fürdőszoba WC-vel, mosdóval, káddal. Jelenleg nincs előtte erkély, de ezen lehetne változtatni. Viszont a széles panorámaablakokból csodás látvány tárul elénk, mely remélem a képekből is visszatükröződik.
Teljes közműrendszer adott, a Villa besorolása családi ház.
Fűtés: gáz-cirkó, radiátoros rendszerrel.
Az épület külső homlokzati hőszigetelő rendszerrel van ellátva, (8 és 10 cm).
Van még egy épület: 20 nm-es tároló rész, mely kiválóan alkalmas egy újabb vendéglak kialakítására is, nem sok költséggel járna. Ez is panorámás. A szilárd mennyezet fölött 2 gépkocsi számára van parkírozási lehetőség biztosítva. Jó dolguk van nekik is, hisz innen is panoráma van....
Kert: teraszos kiképzésű, virágokkal, cserjékkel, fákkal beültetve.
Az épület nagyon szép, nyugodt, és magas presztízzsel rendelkező helyen található!
Tihany amúgy is szinte külön kategóriát képvisel a balatoni települések között, így nyugodtan merem állítani, (minek idegeskedjek, nem?), nagyon jó és értékálló, sőt, azt meghaladó befektetésnek számít egy ilyen ingatlan megvásárlása.
Ezt az ingatlant látni kell! Másként nem kap róla teljes körű képet, hisz mint mindegyik ingatlannál, itt is az első benyomás számít: vagy beleszeret, vagy nem. Az ingatlanról van szó, nem rólam....
Még egy megjegyzés: főépület 160 nm-es, a vendégapartmannak kialakítható tároló 20 nm-es, a teraszrendszer 100 nm-es....

Irodánk címe: Siófok-Sóstó, Álmos u. 8.
Szolgáltatásunk vevőink részére ingyenes.
Hétvégén is állunk kedves ügyfeleink rendelkezésére.

Irányár: 89.0 MFt

A környék leírása

Tihany egyik csodálatos panorámával rendelkező hegyoldalában található a Villa, szép, nyugodt, rendezett környezetben.

További információ

TÖRÖLT INGATLAN
E39314
Hely:Tihany
Típus:családi ház
Szobák:5
Épület:180 m2
Telek:573 m2
Állapot:átlagos
Jellemzők: 
azonnal költözhető, panorámás, vízközeli, erkélyes, kocsibeálló, parkosított kert, csendes, világos

Miért az élvit?

  • » Már több mint 4000 fényképes ingatlan
  • » 100%-osan ellenőrzött, friss ajánlatok
  • » Több mint 3000 ingatlant kereső vevő
  • » Havi 200.000 látogató keresi fel honlapunkat elvit.hu

Kiemelt ajánlataink



Az Élvit Ingatlanról



A legegyszerűbb megoldás ingatlan vásárlók és eladók számára.

Országos kínálat: Lakás | Ház | Telek | Nyaraló | Üzleti ingatlan | Ipari ingatlan | Luxus ingatlan | Budapest ingatlan | Budapest lakás | Települések