Eladó üdülő - Badacsonytomaj-Badacsonyörs – TÖRÖLT

Távolban egy fehér vitorla!!

Szeretné, ha felébred, és ez a látvány fogadja a szobából kitekintve? Ezt a panorámát senki nem tudja eltakarni a ház elől! Alkalmas nyaralónak, de állandó otthonnak is kiváló!

Külön bejárattal választható le a földszint az emelettől, ez több lehetőséget biztosít a leendő tulajdonosnak is. Akár nyári hasznosításként a felső szint üdültetésre kiválóan alkalmas, és a földszint még mindig megmarad a tulajdonos nyári pihenésére!

Egyben egy nagy családnak , baráti társaságoknak biztosít a nyaralás alkalmával pihenést!
Az épület alsó szintjén, mely egy szinten van a telekkel, alapterületre bruttó 106 nm, a két állásos garázs található. innen tovább egy légtérben egy tároló helyiség. Innen nyílnak további tároló helyiségek. Ez a szint is kisebb ráfordítással egy különálló lakás kialakításra alkalmas.
A lakószintre egy fedett bejáratról érkezünk be az előszobába, ennek alapterülete bruttó 106 nm. Innen nyílik az emeletre a feljárat, mely teljesen külön bejárattal is megoldható!
Valamint innen a kis előtérből tudunk az alagsorba is lejutni.
A lakószintre az előszobából egy tágas, napfényes konyha, étkező tárul elénk, melyből a Balaton felé egy fedett terasz nyílik. Elénk tárul a páratlan látványa a Balatonnak!
A konyhában igényes, beépített szekrény, gáztűzhely!
A konyha felé haladva egy háztartási helyiség, mellette a fürdőszoba került kialakításra. A fürdőszobában sarokkád, mosdó, WC, bidé található. Törölköző szárítós radiátorral felszerelve. Ablaka a kert felé nyílik!

A fürdőszoba mellett egy hálószoba került kialakításra, 14,64 nm nagyságban!
Az étkezőből nyílik a tágas, nagyméretű nappali. A nappaliban cserépkályha adja jó hangulatát a téli melegben pihenőknek!
A lakás minden helyiségéből a Balaton szépsége tárul elénk!
A hálószoba laminált padlóval, a többi helyiség járólappal burkolt!

Az emeletre érve egy bruttó 38,7 nm nagyságú nappali fogad bennünket! Innen nyílik két szoba, bruttó 28,8 nm, és 23,1 nm nagyságban. Egy gardrób helyiség és egy fürdőszoba található fenn.

A ház gáz-cirkó kazánnal radiátoros fűtést kapott, plusz a nappaliban a cserépkályha!
Teljes közműves, víz, villany, gáz, a szennyvíz elvezetést derítő oldja meg .

Egyedi lehetőség a vásárlásra egy olyan ingatlan, mely minden kényelemmel ellátott, sok lehetőséget rejt magába.

A telken a híres badacsonyi bort adó szőlőültetvény, nem nagy mennyiségben, hogy csak hobbinak és ne munkának tűnjön a tulajdonosnak a kertészkedés!
A telek parkosított, gyümölcsfákkal beültetett.
Az udvaron borospince!

A hátsó kertben kerti szerszámoknak kis épület!

Hívjon és tekintsük meg együtt! Vásárlását szakszerű tanácsadással segítjük. Megszervezzük az ügyvédi közreműködést, hitel ügyintézést.

Felértékeljük otthonát , segítünk az eladási ár meghatározásában! Tulajdonosoknak megszervezzük az Energetikai tanúsítvány elkészítését!

ÉlvitFehérvár Ingatlan Iroda
Székesfehérvár , Királysor 63-65
Kovács Éva
0620/3138211

www.elvit.hu

Irányár: 49.8 MFt

A környék leírása

Badacsonytomaj város Veszprém megyében, a Tapolcai járásban. 2004. július 1-jén kapott városi rangot. A település eredetileg Szent István király korától az 1950-es megyerendezésig Zala vármegyéhez tartozott. A 71-es főút mentén, a Balaton északi partjának nyugati részén, a Badacsony lábánál található. A hegy valójában a település területén fekszik, amelyet ezen kívül a régi tomaji faluközpont és Badacsonyörs alkot, valamint a nagyrészt üdülőépületekből álló Badacsony településrész. Nevezetességei: Szegedy Róza-ház, Kisfaludy Sándor és felesége, Szegedy Róza egykori lakhelye. A neoromán stílusban, bazaltból épült római katolikus templom (Fábián Gáspár, 1932). Kisfaludy Sándor présháza. Egry József Emlékmúzeum (A Balaton festőjének a háza múzeumként funkcionál 1973 óta, a művész festményei és időszakos kortárs művészek kiállításai tekinthetőek itt meg) Szomszédos települések: Ábrahámhegy, Badacsonytördemic, Káptalantóti, Nemesgulács, Salföld. Vonattal elérhető a Székesfehérvár–Tapolca-vasútvonalon. Vasúti megállói: Badacsonyörs (valamikor Kisörs), Badacsonytomaj, Badacsony (valamikor Badacsony-Hableány). Víziúton a Badacsony településrészen lévő, nyáron nagy forgalmú hajóállomáson át közelíthető meg.

További információ

TÖRÖLT INGATLAN
E39305
Hely:Badacsonytomaj-Badacsonyörs
Típus:üdülő
Szobák:5
Épület:153 m2
Telek:1080 m2
Állapot:felújított
Jellemzők: 
azonnal költözhető, jó elrendezésű, panorámás, vízközeli, erkélyes, dupla garázs, légkondícionált, parkosított kert, csendes, világos, riasztó

Miért az élvit?

  • » Már több mint 4000 fényképes ingatlan
  • » 100%-osan ellenőrzött, friss ajánlatok
  • » Több mint 3000 ingatlant kereső vevő
  • » Havi 200.000 látogató keresi fel honlapunkat elvit.hu

Kiemelt ajánlataink



Az Élvit Ingatlanról



A legegyszerűbb megoldás ingatlan vásárlók és eladók számára.

Országos kínálat: Lakás | Ház | Telek | Nyaraló | Üzleti ingatlan | Ipari ingatlan | Luxus ingatlan | Budapest ingatlan | Budapest lakás | Települések