Eladó családi ház - Úrhida – TÖRÖLT

Édeni környerzetben, csend, és nyugalom!

Úrhida település a nyugalom, a csendes békés vidék megtestesítője, bár nem kímélte a történelem vihara, pozitív kisugárzása, szerethetősége ősidők óta vonzotta az idetelepülőket.

2000-ben épült családi ház, téglából épült, és fehér klinkertéglával külső borítást, szigetelést kapott a ház, mely nagyban emeli a ház színvonalát!
A tető héjazata Bramac cserép. A fagerendás tornác is méltón ékessége lehet a háznak!
A földszinti részen a házban kapott helyet nappali étkező, konyha egy légtérben. A konyha mellett spejz segíti a tárolást.
A konyhában igényes beépített konyhabútor, benne beépített gépekkel, villanyfőzőlappal, mikróval, beépített sütővel!
A földszinten fürdőszoba, külön helyiségben WC.
Az emeleten három szoba, fürdőszoba, WC, gardrób helyiség került kialakításra.
Az emeleten a szobából fedett terasz az utca felé.

A földszinten a nappaliból egy 30 nm nagyságú teraszra érkezünk ki. A házon körbe két 30 nm nagyságú terasz van, a másik az étkezőből közelíthető meg.

A ház fűtése gáz-cirkó kazánnal radiátoros megoldással oldott meg, illetve a nappaliban egy kandalló segít rá a fűtésre!

A házhoz egy kb 21 nm nagyságú fűtött garázs tartozik.
A ház fekvése a legkedvezőbb benapozottság szempontjából K-NY-i fekvésű!

A kert gondossággal kialakított, parkosított. A dísze lehet a kerti tó!

A locsolást nagyban elősegíti a telken levő fúrt kút!

Hívjon és tekintsük meg együtt! Vásárlását szakszerű tanácsadással segítjük. Megszervezzük az ügyvédi közreműködést, hitel ügyintézést.

Felértékeljük otthonát , segítünk az eladási ár meghatározásában! Tulajdonosoknak megszervezzük az Energetikai tanúsítvány elkészítését!

ÉlvitFehérvár Ingatlan Iroda
Székesfehérvár , Királysor 63-65

Kovács Éva 0620-3138211
www.elvit.hu

Irányár: 28.0 MFt

A környék leírása

Úrhida község Fejér megyében, a Székesfehérvári járásban. Tengerszint felett 123-191 méteren, völgyekkel tagolt halmon fekszik. 1000 éves település (1009–). A település már a honfoglalást megelőző időszakban létezett, valamivel a mai fekvésétől ÉK-re a Sárvíz partján. Az önállóságát a község 1990-ben nyerte vissza. Az utóbbi 10 évben jelentős fejlődés történt, Felavatásra került a faluház,az utak nagy része aszfaltozott lett, kisebb lakóparkok épültek, "egészségház" készült, gyógyszertár üzemel, felújításra, átépítésre került az önkormányzat épülete... Nagyboldogasszony-templom kertjéből tiszta időben Székesfehérvár, Szabadbattyán, Inota-Várpalota, sőt a Velencei-tó fehér vitorlásai is láthatók. A Dózsa György utca végén modellreptér található.

További információ

TÖRÖLT INGATLAN
E39236
Hely:Úrhida
Típus:családi ház
Szobák:2+3 fél
Épület:118 m2
Telek:2200 m2
Állapot:újszerű
Jellemzők: 
lakás beszámítással, jó elrendezésű, jó közlekedés, garázs, amerikai konyha, kandalló, parkosított kert, csendes, világos

Miért az élvit?

  • » Már több mint 4000 fényképes ingatlan
  • » 100%-osan ellenőrzött, friss ajánlatok
  • » Több mint 3000 ingatlant kereső vevő
  • » Havi 200.000 látogató keresi fel honlapunkat elvit.hu

Kiemelt ajánlataink



Az Élvit Ingatlanról



A legegyszerűbb megoldás ingatlan vásárlók és eladók számára.

Országos kínálat: Lakás | Ház | Telek | Nyaraló | Üzleti ingatlan | Ipari ingatlan | Luxus ingatlan | Budapest ingatlan | Budapest lakás | Települések