Eladó családi ház - Ságvár – TÖRÖLT

Újépítésű mediterrán, mutatós házikó Ságváron.

KIEMELT AJÁNLAT!! Ízléses, mutatós házikó a Balatontól 8 km távolságra! Szép, parkosított kerttel. 100 nm-es ház + dupla garázs (42 nm) + Műhely (8 nm) + fedett terasz (54 nm!!).

Rendkívül kényelmes életvitelt biztosít a házikó, hisz a közelében minden megtalálható ami a mindennapok kényelméhez szükséges: boltok, hivatalok, suli, óvoda, buszmegálló, stb.
Pár perces autózással pedig már Siófokon vagyunk!
Az épülettől 2 percre pedig ott a buszmegálló, ahonnan Siófokra, vagy épp az ellenkező irányba Tamásiba (klassz termálfürdője van!!) juthatunk el.
Szép, ízlésesen megépített házikóról van szó!
Helyiségei: előszoba, tágas amerikai konyhás nappali étkezővel, közlekedő, 2 szoba, fürdőszoba, háztartási helyiség kijárattal a teljesen intim 54 nm-es fedett teraszra! Ez a család kedvenc helye, nem is csodálom, mindenkinek az lenne. A terasz után lett megépítve a dupla garázs, itt található a vegyestüzelésű kazán is. A garázs folytatásában egy műhely is ki lett alakítva, üvegfallal elválasztva a garázstól. A műhely NY-i oldalfalában egy kerti zuhanyozó lett kialakítva, gondolva a nyári, forró napokra. No meg gondolva arra, hogy ha az Asszony kizárja "hites" urát, legyen valahol lezuhanyozni.... Ez sem egy utolsó szempont!
Az épületek belesimulnak a szép, gondozott kertbe, mely gyümölcsfákkal, cserjékkel, és egyéb számomra ismeretlen növényekkel beültetett. A füvet felismertem!!! A kert végében egy játszósarok áll rendelkezésre a gyerekeknek, trambulinnal. Gondolkodtam azon, hogy kipróbálom, de a realitások jobb belátásra bírtak: vagy leszakad alattam, vagy Föld körüli pályára lövöm ki magam. Egyik kockázatot sem vállaltam föl.... Gyáva alak...
Erről ennyit!
Maga a ház nagyon klassz anyagminőséggel, odafigyeléssel épült.
Fűtése vegyestüzelésű kazánról történik, radiátoros rendszerben, + a nappaliban található kandallóval. Tapasztalatból mondom, ha nincs az a "vad" hideg, akkor ez is befűti a házat, lévén, hogy hőszigetelő rendszerrel, és korszerű hő és hangszigetelt nyílászárókkal rendelkezik.
Közművek: víz, csatorna, villany, kábel tv, internet. Gázcsonk a telken belül!!
Szép, mutatós ház, érdemes elgondolkodni ezen az ajánlaton!!!

Irodánk címe: Siófok-Sóstó, Álmos u. 8.
Szolgáltatásunk vevőink részére ingyenes.
Hétvégén is állunk kedves ügyfeleink rendelkezésére.

Irányár: 19.9 MFt

A környék leírása

Siófoktól csupán 8 km-re fekvő Ságváron helyezkedik el ez a takaros, kényelmes házikó, szép kerttel övezve.

További információ

TÖRÖLT INGATLAN
E39229
Hely:Ságvár
Típus:családi ház
Szobák:3
Épület:100 m2
Telek:1200 m2
Állapot:újépítésű
Jellemzők: 
egyedi fűtés, alacsony rezsi, jó elrendezésű, dupla garázs, kocsibeálló, amerikai konyha, kandalló, parkosított kert, világos

Miért az élvit?

  • » Már több mint 4000 fényképes ingatlan
  • » 100%-osan ellenőrzött, friss ajánlatok
  • » Több mint 3000 ingatlant kereső vevő
  • » Havi 200.000 látogató keresi fel honlapunkat elvit.hu

Kiemelt ajánlataink



Az Élvit Ingatlanról



A legegyszerűbb megoldás ingatlan vásárlók és eladók számára.

Országos kínálat: Lakás | Ház | Telek | Nyaraló | Üzleti ingatlan | Ipari ingatlan | Luxus ingatlan | Budapest ingatlan | Budapest lakás | Települések