Eladó tanya - Bábonymegyer – TÖRÖLT

Felújított tanya Bábonymegyeren. Siófok 21 km!

Gazdálkodni szeretne? Befektetni a pénzét? Vagy csak elvonulni a zajos városi élettől néha? Megteheti, hisz teljes intimitást nyújt a Birtok, 2 különálló házzal! FELÚJÍTVA!

Szó szerint: szinte minden funkcióra jó az ingatlan:állandó otthonnak, nyaralónak, gazdálkodásra, pihenésre, vagy vállalkozásra.
Csend, nyugalom, béke. Ezek a főbb jellemzői az ingatlannak. Nemrég teljes körű felújítások történtek, kifogástalan állapotban vannak a házak!

A főépület, (75 nm), 1950-ben épült, melyre most az "anyja sem ismerne rá", hisz úgy néz ki, mint egy modern mediterrán ház...!
2012-ben vadonatúj tetőrendszert kapott mediterrán cserepezéssel, gerendázattal együtt.. 2014-ben 10 cm-es hőszigetelő rendszert kapott, hőszigetelt nyílászárókkal, egyedi készítésű spalettákkal.
Helyiségei: fedett terasz, belépve előtér, konyha étkezővel, tágas nappali gyönyörű, méretes cserépkályhával, vendég WC mosdóval, 1 hálószoba, melyhez fürdőszoba is tartozik.
Fűtése: cserépkályhával.

A másik épület 56 nm-es, 2009-ben épült, melyben amerikai konyhás nappali étkezővel, kertkapcsolatos 25 nm-es fedett terasszal, kamra, valamint 1 hálószoba fürdőszobával: WC-vel, mosdóval, modern zuhanyozóval.
Fűtése: kandallóval.

A terület egy része bekerített, parkosított, gyümölcsfákkal teletűzdelt, melyben 4 db téglából, vasbeton alappal készült melléképület is található, egy kerti pihenővel egyetemben.

Közművek: víz, villany. Gáz az udvarban, ki van fizetve, csak az épületekbe kell bevinni, persze csak ha szükségét érzi.
A szennyvíznek derítő áll rendelkezésre.
RENDKÍVÜL ALACSONY REZSIJŰ INGATLAN!
Azon családoknak ajánlom az ingatlant, akiknek elege van a mindennapi "taposómalomból", szeretnének elbújni a külvilág zajától. Erre ez a Birtok kiválóan alkalmas. Itt úgy alakítja a ki az életvitelét, ahogy jónak látja, itt a kutya sem szólhat bele a dolgaiba.
Illetve esetleg a kutyusa mégis....

A bekerített részen túl, hosszan elnyúló megművelt terület nyújtózkodik, pici erdősávval. Nem kell "megriadni": ha nem akarja Ön művelni, akkor van rá "huncut", jelenleg is ki van adva művelésre.

A környékről: gyönyörű természeti közeg veszi körül a birtokot, mely ráadásul zsákutcában van. Az utca most van alakulóban: lassan eltűnnek a régi 50-es években épített házak, és egyre több a birtok. Tovább terjeszkedésre itt is van lehetőség, hisz a régi környező házak közül most is meg lehet venni potom pénzért!

Használja ki ezt a remek alkalmat, nem fog csalódni benne!

CSERE LEHETŐSÉG: SIÓFOKI HÁZRA, (KILITI IS!), AKÁR RÁFIZETNÉNEK IS!

Szolgáltatásunk vevőink részére ingyenes.
Hétvégén is állunk kedves ügyfeleink rendelkezésére.

Irányár: 24.0 MFt

A környék leírása

A somogyi dombság egyik gyönyörű vidékén található a Birtok, dombokkal, völgyekkel tarkított tájon, Siófoktól 18 km-re, Tab-tól 3 km-re.

További információ

TÖRÖLT INGATLAN
E39039
Hely:Bábonymegyer
Típus:tanya
Szobák:4
Épület:144 m2
Telek:11913 m2
Állapot:felújított
Jellemzők: 
azonnal költözhető, alacsony rezsi, panorámás, kocsibeálló, kandalló, parkosított kert, csendes, világos

Miért az élvit?

  • » Már több mint 4000 fényképes ingatlan
  • » 100%-osan ellenőrzött, friss ajánlatok
  • » Több mint 3000 ingatlant kereső vevő
  • » Havi 200.000 látogató keresi fel honlapunkat elvit.hu

Kiemelt ajánlataink



Az Élvit Ingatlanról



A legegyszerűbb megoldás ingatlan vásárlók és eladók számára.

Országos kínálat: Lakás | Ház | Telek | Nyaraló | Üzleti ingatlan | Ipari ingatlan | Luxus ingatlan | Budapest ingatlan | Budapest lakás | Települések