Eladó családi ház - Balatonkenese-Balatonakarattya – TÖRÖLT

Balatonakarattyán, a nyugalom birodalmában!

Igen szép házat kínálok Önöknek eladásra! Zsákutca végében, erdő szélén, + 1 építési telekkel, melyen jelenleg 2 szobás faház áll! Extrák: fűthető medence, jakuzzi, riasztó, stb.

Gyönyörű természeti közegben bújik meg az ingatlan! Aki nyugodtságra vágyik, az itt megkaphatja! Óriási előnye, hogy Budapest 1 órára van csupán! Hihetetlen jó ár-érték aránnyal rendelkezik az ingatlan! Nem a szokványos "retró" Balatont idézi! Használhatja állandó otthonnak, vagy nyaralónak, teljesen mindegy, sok örömet fog okozni új tulajdonosainak is. Ha nagy a család, gyerekei, netán unokák is vannak már, akkor maga a paradicsom ez az ingatlan! A dupla területnek, és a zsákutcának köszönhetően rendkívül biztonságos játszóteret biztosít a gyerkőcöknek! Nem beszélve a számukra biztosított faházra, ahol kitombolhatják kedvük szerint magukat. A gyerekek részére játszótér, a felnőttek számára szalonnasütő, fedett 8,5 x 4,5 2 m polipropilén anyagú fűthető úszómedence áll rendelkezésre 2 reflektor megvilágítással, napozó terasszal együtt. Természetesen automatikus tisztítórendszerrel ellátott. A kényelmet, luxust tovább fokozza az 5 személyes, 85 fúvókás, digitális vezérlőegységgel ellátott jakuzzi is. A terasz előtt egy kicsi szökőkút teszi kellemesebbé a hangulatot.
Az egész terület kialakult növényvilággal rendelkezik, fákkal, cserjékkel, virágokkal, és grillező helyekkel tarkítva.
A házról: könnyűszerkezetes technológiával épült, ezáltal igen-igen alacsony rezsivel rendelkezik a ház, ugyanis a ház dupla szigetelést kapott, (kívül-belül). Helyiségelosztása: a bejáratot teraszrendszeren keresztül lehet megközelíteni, a bejárat előtt fedett résszel. Belépve nagyon hangulatos élettér fogad minket: a nappali gyönyörű cserépkályhával, díszkéménnyel. Innen nyílik az összes többi helyiség is: konyha étkezővel, spájz, háztartási helyiség, fürdőszoba, (WC + mosdó + zuhany + mosógép), 3 hálószoba, az egyik hálószobához fürdőszoba is tartozik, (kád + dupla mosdó, WC), míg az egyik szobához medence közeli terasz is tartozik.
A ház mellet lévő telken jelenleg egy 40 nm-es faház áll: + 9 nm-es fedett terasz, melyből egy mosdó WC-vel nyílik, valamint a főbejárat, melyből a nappali részbe jutunk. Ebből a helyiségből nyílik a konyhasarok, valamint egy hálószoba. A faház oldalában kerti zuhanyozó áll rendelkezésre. Vendéglaknak is nagyszerű!
Ezenkívül még egy faház található, benne műhellyel, raktárral, tüzelőtárolóval.
Nagyon hangulatos ingatlan, érdemes számolnia vele, nem fog csalódni benne!!!

A különálló telekre természetesen építeni is lehet!
Közművek: víz, villany, csatorna, gáz (tartályos).
Fűtés: gáz-cirkó, radiátoros rendszerrel + cserépkályha, mely az egész házat befűti!!!

AZ ÁRBAN A TELJES BÚTORZAT BENNE VAN, KIVÉVE PÁR SZEMÉLYES DOLGOT!

Irodánk címe: Siófok-Sóstó, Álmos u. 8.
Szolgáltatásunk vevőink részére ingyenes.
Hétvégén is állunk kedves ügyfeleink rendelkezésére.

Irányár: 35.5 MFt

A környék leírása

Balatonakarattya talán legromantikusabb részén bújik meg ez a szép ingatlanegyüttes, egy erdősáv előtt.

További információ

TÖRÖLT INGATLAN
E39020
Hely:Balatonkenese-Balatonakarattya
Típus:családi ház
Szobák:4
Épület:135 m2
Telek:1519 m2
Állapot:újszerű
Jellemzők: 
azonnal költözhető, alacsony rezsi, jó elrendezésű, kocsibeálló, kandalló, parkosított kert, csendes, világos, riasztó

Miért az élvit?

  • » Már több mint 4000 fényképes ingatlan
  • » 100%-osan ellenőrzött, friss ajánlatok
  • » Több mint 3000 ingatlant kereső vevő
  • » Havi 200.000 látogató keresi fel honlapunkat elvit.hu

Kiemelt ajánlataink



Az Élvit Ingatlanról



A legegyszerűbb megoldás ingatlan vásárlók és eladók számára.

Országos kínálat: Lakás | Ház | Telek | Nyaraló | Üzleti ingatlan | Ipari ingatlan | Luxus ingatlan | Budapest ingatlan | Budapest lakás | Települések