Eladó családi ház - Balatonföldvár – TÖRÖLT

Eladó családiház Balatonföldvár központjában!

Egyszintes épület felújítva, + 100 nm-es pince, hangulatos kerttel, kerti tóval, grillezővel, fedett pihenővel. Területe megosztható, így még egy ház építhető rá! Vagy eladható!

Ami még nagyon lényeges: az ingatlan Balatonföldvár központi részéhez tartozik, itt rendkívül kényelmes életvitelt folytathat, hisz minden csak egy karnyújtásnyira van: üzletek, hivatalok, iskola, orvos, stb. A Balaton, a szabadstrand, a kikötő, és a híres gyönyörű platánfákkal szegélyezett sétány is 10 percen belüli kényelmes sétával elérhető. Arról már nem is beszélve, hogy rengeteg látnivaló van útközben.
A ház 2010-ben lett felújítva, melynek során új elektromos vezetékek, (ipari áramot is), új vízvezetékek, új csatornarendszer, új tető, új burkolatok, szauna, új korszerű hang és hőszigetelt nyílászárók lettek beépítve. A ház 10 cm-es hőszigetelő rendszert is kapott, - így annak ellenére, hogy maradtak a gáz-konvektorok, - rendkívül alacsony fűtésszámlát produkált, ELLENŐRIZHETŐEN!
A ház elosztása is nagyon klassz: egyszintes, hosszan elnyúló ház. Érdekes megoldás, hogy a nappali gyakorlatilag végigfut a házon, ezáltal jól elkülönített részen található meg a konyha, az étkező, és maga a nappali pihenő része is. Hab a tortán, hogy egy félkör alakú 40 nm-es terasz is tartozik hozzá. További helyiségek: 3,5 szoba, fürdőszoba WC-vel, bidével, vendég WC, spájz.
A kertből lehet lejutni a 100 nm-es pincébe, amit egy pici átalakítással garázsnak is lehet használni.
Területe 2 utcára nyíló, mindkét utcáról gépkocsival is be lehet hajtani. Megosztható, ami ebben az esetben azt jelenti, hogy építhet rá még egy épületet, vagy akár el is adhatja. A 2 utcát nagyon szép és hangulatos kert köti össze, melyben kerti tó, (Aranyhalakkal. De nem jól neveltek, hisz hiába bambultam hosszan és mereven, hogy valamelyik kiugrik belőle, és legalább egy fránya kérésemet teljesíti. Pedig láttam, hogy tátognak nekem valamit! Dolgozok tovább...), játszótér, fedett ízlésesen kialakított pihenő, és grillező is helyet kapott.
Közművek: víz, csatorna, gáz, villany, ipari áram is. A kerti locsolónak külön mérőórája van.
Elsősorban családi fészeknek ajánlanám, de nyaralónak is klassz, hisz a Balaton és Balatonföldvár látnivalói is a közvetlen közelében találhatóak.

Irodánk címe: Siófok-Sóstó, Álmos u. 8.
Szolgáltatásunk vevőink részére ingyenes.
Hétvégén is állunk kedves ügyfeleink rendelkezésére.

Irányár: 33.5 MFt

A környék leírása

Balatonföldvár központi részén helyezkedik el ez a szépen felújított házikó, 2 utcára nyíló, parkosított területtel.

További információ

TÖRÖLT INGATLAN
E39002
Hely:Balatonföldvár
Típus:családi ház
Szobák:4+1 fél
Épület:160 m2
Telek:1087 m2
Állapot:felújított
Jellemzők: 
alacsony rezsi, jó elrendezésű, jó közlekedés, kocsibeálló, parkosított kert, csendes, világos

Miért az élvit?

  • » Már több mint 4000 fényképes ingatlan
  • » 100%-osan ellenőrzött, friss ajánlatok
  • » Több mint 3000 ingatlant kereső vevő
  • » Havi 200.000 látogató keresi fel honlapunkat elvit.hu

Kiemelt ajánlataink



Az Élvit Ingatlanról



A legegyszerűbb megoldás ingatlan vásárlók és eladók számára.

Országos kínálat: Lakás | Ház | Telek | Nyaraló | Üzleti ingatlan | Ipari ingatlan | Luxus ingatlan | Budapest ingatlan | Budapest lakás | Települések