Eladó családi ház - Siófok – TÖRÖLT

Latinamerikai stílusú Villa BOMBA HELYEN ÉS ÁRON!

HIHETETLEN NÉPSZERŰ UTCÁBAN BÚJIK MEG EZ AZ IMPOZÁNS MEGJELENÉSŰ VILLA!!!! HIGGYÉK EL, NEM VÉLETLENÜL! MOST JÓVAL ÁRON ALUL JUTHAT HOZZÁ!!! HASZNÁLJA KI!

Az Ezüstpart egyik legkedveltebb helyén található az ingatlan, csendes, nyugodt környezetben, nagyon közel a Balatonhoz, és a több km hosszan elnyúló szabadstrandhoz.
Latinamerikai stílust hordoz magán az épület, ez első sorban a külső megjelenésére igaz.
Igen praktikus kiképzése van a Villának: minden szobához fürdőszoba is tartozik, mely rendkívüli kényelmet biztosít lakói számára.
Területe se nagy, "pont jó", könnyen kezelhető, így nem kell rabja lenni a kertnek, de a kinti programok lebonyolítására bőven van hely mind a felnőttek, mind a gyerekek számára. A 2 kertkapcsolatos terasz pedig csak fokozza ezt az élményt.
Az épület kisebb esztétikai felújítást igényel.

ITT NEM KÖZHELY, HOGY MINDEN BEFEKTETETT Ft DUPLÁN EMEL AZ ÉRTÉKÉN! NAGYON ÉRTÉKES HELYEN VAN A VILLA, ITT CSUPÁN ELVÉTVE AKAD ELADÓ INGATLAN!
Minden településnek megvannak az elit helyei, biztos vagyok benne, hogy Ön is tudna ilyet említeni saját lakóhelyéről. Ez a hely ilyen!

Maga az épület 2 szintes, 2 lakrészes.

Földszint: 30 nm-es kertkapcsolatos teraszról juthatunk be a házba, ahol közlekedő, nappali teraszkapcsolattal, 4 szoba fürdőszobával, WC-vel, mosdóval, tágas konyha étkezővel, hátsó, déli fekvésű fedett terasszal. Ez a terasz teljes intimitást nyújt lakói számára. Innen lehet feljutni az emeleti részre is, teljesen külön feljárattal.

2. lakrész: földszint: előtér WC-vel, mosdóval, és lépcsőfeljáró az emeltre. Ez a rész a háztartási helyiség funkcióját is betölti.

Emelet: előtér, 2 szoba fürdőszobával, WC-vel, mosdóval, az egyik szobához erkély is tartozik.

Területe parkosított, térkövezett gépkocsi beállókkal, kialakult növényvilággal rendelkezik.

Közművek: víz, csatorna, villany, + ipari áram, gáz, internet, telefon, kábel tv. + saját fúrt kút.

Fűtés: a földszinti részeken konvektoros, míg az emeleten radiátoros rendszerű. A melegvizet 2 db 120 l-es villanybojler biztosítja, szintenként.
Extrák: riasztó, automata elektromos bejárati kapu.

AZ INGATLAN ÁRA ENYHÉN SZÓLVA IS REÁLIS, EZEN A HELYEN ENNYIÉRT NEM KAP ILYEN VILLÁT! HÍVJON, NEM BÁNJA MEG, KIEMELKEDŐEN JÓ VÉTELI LEHETŐSÉGET TAKAR!
Megjegyzés: a fotók a bútorozott állapotot mutatják, az épület nagyrészt üres már, csak a beépített bútorok találhatók benne.
Azonnal birtokba vehető, üresen áll!!!!

Irodánk címe: Siófok-Sóstó, Álmos u. 8.
Szolgáltatásunk vevőink részére ingyenes.
Hétvégén is állunk kedves ügyfeleink rendelkezésére.

Irányár: 39.9 MFt

A környék leírása

Siófok Ezüstpartjának egyik legnépszerűbb, és legjobb helyén található a Villa, nagyon közel a Balatonhoz, és a hosszan elnyúló szabadstrandhoz.

További információ

TÖRÖLT INGATLAN
E38944
Hely:Siófok
Típus:családi ház
Szobák:7
Épület:170 m2
Telek:535 m2
Állapot:átlagos
Jellemzők: 
azonnal költözhető, alacsony rezsi, jó elrendezésű, vízközeli, kocsibeálló, parkosított kert, csendes, riasztó

Miért az élvit?

  • » Már több mint 4000 fényképes ingatlan
  • » 100%-osan ellenőrzött, friss ajánlatok
  • » Több mint 3000 ingatlant kereső vevő
  • » Havi 200.000 látogató keresi fel honlapunkat elvit.hu

Kiemelt ajánlataink



Az Élvit Ingatlanról



A legegyszerűbb megoldás ingatlan vásárlók és eladók számára.

Országos kínálat: Lakás | Ház | Telek | Nyaraló | Üzleti ingatlan | Ipari ingatlan | Luxus ingatlan | Budapest ingatlan | Budapest lakás | Települések