Eladó panel lakás - Székesfehérvár – TÖRÖLT

Panelban szeretne élni a belvároshoz közel?

Székesfehérvár kedvelt helyén, kellemes parkra néző otthont kínálunk Önnek!

Az épületben már lezajlott a panelprogram. A homlokzatokat leszigetelték, a külső nyílászárókat (ablak, francia erkély) modern, redőnyös, műanyag nyílászárókra cserélték.
A radiátorokra egyedi mérők kerültek felszerelésre. Még a külső hőszigetelés elkészülte előtt a jelenlegi lakók a külső falakat leszigeteltették belülről. Így a lakásban a leghidegebb téli hónapokban is minimális költséggel biztosítható a kellemes meleg.
A lakás tájolása K-Ny-i, így mindig kellemesen világos és napos. Ezt a hatást fokozza a falakra felhelyezett, egyenletesen fehérre festett fűrészporos tapéta burkolat.

Az előszobából eltávolították a beépített szekrényeket. Helyén jelenleg kisebb, tágasabb érzetet keltő előszoba bútorok kerültek elhelyezésre.

A lakásban lévő összes padlóburkolatot visszabontották. A szobákban az új padlopon kiegyenlítő rétegre szőnyegpadlót fektettek, ragasztás nélkül. Igény esetén a burkolat könnyen cserélhető, jó alapot biztosítva bármilyen burkolat készítéséhez. A közlekedőben, konyhában, Wc-ben, fürdőszobában egységes, világos lapburkolatot helyeztek el, ezzel is növelve a tágasság érzetét. A fürdőszobában a fürdőkád mellett jól elfér a mosógép is.

A falakon jelenleg fehér, festett fűrészporos tapéta van, amely még kétszer festhető.

A belső ajtók nagy részét világos, műanyag harmónika ajtóra cserélték ki.

Az eredeti konyhabútort kicserélték, villanytűzhelyet építettek be. A konyhát ötletes konyhai tároló bútorokkal alkalmassá tették egy két személyes étkezőasztal befogadására is.

A pincében közös tároló tartozik a lakáshoz, de
külön bérelhető saját tároló helység.

A bejárati ajtó lambéria burkolatot kapott. A biztonságról a 6 ponton záródó cobra zár gondoskodik.

A lépcsőházban kedves, csendes lakók laknak.

Hívjon és tekintsük meg együtt! Vásárlását szakszerű tanácsadással segítjük. Megszervezzük az ügyvédi közreműködést, hitel ügyintézést.

Felértékeljük otthonát , segítünk az eladási ár meghatározásában! Tulajdonosoknak megszervezzük az Energetikai tanúsítvány elkészítését!

ÉlvitFehérvár Ingatlan Iroda
Székesfehérvár , Királysor 63-65

Szocska Ildikó 06/20 332 40 06
www.elvit.hu

Irányár: 8.8 MFt

A környék leírása

Több élelmiszerbolt található a ház közvetlen közelében. Néhány perces sétával megközelíthető bevásárlóközpont, orvosi rendelő, gyógyszertár, általános iskola, kórház. Helyi járatú autóbusszal innen a város minden része könnyen megközelíthető. A parkolás díjtalanul megoldható a ház melletti és mögötti parkolóban. A vasútállomás, bevásárlóközpont és a történelmi belváros rövid sétával elérhető.

További információ

TÖRÖLT INGATLAN
E38832
Hely:Székesfehérvár
Típus:panel lakás
Emelet:2.
Szobák:2
Épület:53 m2
Állapot:átlagos
Jellemzők: 
alacsony rezsi, jó elrendezésű, jó közlekedés, világos

Miért az élvit?

  • » Már több mint 4000 fényképes ingatlan
  • » 100%-osan ellenőrzött, friss ajánlatok
  • » Több mint 3000 ingatlant kereső vevő
  • » Havi 200.000 látogató keresi fel honlapunkat elvit.hu

Kiemelt ajánlataink



Az Élvit Ingatlanról



A legegyszerűbb megoldás ingatlan vásárlók és eladók számára.

Országos kínálat: Lakás | Ház | Telek | Nyaraló | Üzleti ingatlan | Ipari ingatlan | Luxus ingatlan | Budapest ingatlan | Budapest lakás | Települések