Eladó családi ház - Siófok – TÖRÖLT

LUXUSVILLA SIÓFOK ARANYPARTJÁN ELKÉPESZTŐ ÁRON!!!!

Luxust kedvelők figyelmébe ajánljuk az ingatlant! Családi ház, 2 különálló komplett lakrésszel, belső uszodával, szaunával. Ha megteheti, miért ne kényeztetné magát és Családját?

AZ ÉLETBEN ADÓDNAK NÉHA RITKA JÓ LEHETŐSÉGEK. EZ AZ AJÁNLAT ILYEN! HASZNÁLJA KI! A HÁZ VALÓDI ÉRTÉKÉNEK A TÖREDÉKÉÉRT VEHETI MOST MEG.....
125 millióról 79 millióra! EGYEDI LEHETŐSÉG!
Az aranyparton, a Galérius fürdőhöz közeli részén foglal helyet az ingatlan, csendes mellékutcában, a Balatontól, szabadstrandtól 150 méter távolságra!
Az épület 2 szintes, az alsó szinten a következő helyiségek kaptak helyet: télikert, 2 szoba, fürdőszoba, (jakuzzis káddal, WC-vel, bidével, zuhanykabinnal, mosdóval, velencei tükörrel), gardrób, hatalmas nappali, (70 nm)), (melyben helyet kapott az amerikai konyha, (külön elszívó kéménnyel), étkező, és kamra is), kijárattal a közel 100 nm-es kertkapcsolatos teraszra. Szintén a nappaliból nyílik a zárt közlekedő, melyből lejuthatunk az uszodához tartozó szervízpincébe, gépházba, a garázsba, innen indul a lépcső az emeleti lakrészbe, és innen juthatunk a ház uszodájába is. Az uszoda feszített víztükörrel, automatizált víztisztítóval, kondigépekkel, nyugágyakkal, teraszkijárattal, rendelkezik. Ugyancsak a uszodai részből juthatunk a 6 személyes finn szaunába, melyhez zuhany és WC is tartozik. Az alsó szinten a biztonságot, és egyben a kényelmet szolgálja az elektromos, távirányítható, fémből készült biztonsági redőnyrendszer. A nappali részen a kandallónak, vagy cserépkályhának való kémény is ki lett építve.
Emeleti lakrész helyiségei: pihenő, raktár, folyosó, 2,5 szoba, konyha étkezővel, fürdőszoba WC-vel, és nappali, melyből egy dekoratív, félkör alakú masszív oszlopokon álló, fedett teraszra is kijuthatunk.
A ház és az uszoda fűtését 2 különálló, számítógép által vezérelt Vailland gázkazán biztosítja. A fűtés a hidegburkolatú helyiségekben padlófűtési, míg a melegburkolattal rendelkező helyiségek radiátoros rendszerrel működnek. Napkollektor rendszer is 70 %-ban ki van építve!
A területe szépen parkosított, a növények, fák 2001-ben kerületek telepítésre. A parkban grillező, fedett pihenőkert, és kerti tó is helyet kapott, míg az öntözést a saját fúrt kút biztosítja.
Az ingatlanhoz nagyméretű, 2 gépkocsi számára alkalmas garázs tartozik, melynek tetején külön feljárattal egy nagyméretű szoba mosdóval, míg az alsó részen egy különálló WC mosdóval nyert elhelyezést. Körbekerített a terület, a kerítése vasbeton lábazattal, márványborítással készült, tölgyfa lécezéssel. A bejárati, és a garázskapu automatizált, a kényelmet videó kaputelefon, és 200 nm dísz viacolor térkőrendszer teszi teljessé. Leírni is nehéz volt, hogy mi minden található ebben az igényesen megépített, luxust árasztó villában. Ha megteheti, hívjon!

Irodánk címe: Siófok-Sóstó, Álmos u. 8.
Szolgáltatásunk vevőink részére ingyenes.
Hétvégén is állunk kedves ügyfeleink rendelkezésére.

Irányár: 79.0 MFt

A környék leírása

Siófok aranyparti részén a vízhez pár percre található az ingatlan, csendes, nyugodt környezetben. A Galérius fürdő, és az üzletközpont közelsége még vonzóbbá teszi az ingatlant! A hosszan, kilóméterekre elnyúló szabadstrand a fürdés és napozás mellett kellemes sétákat is lehetővé tesz!

További információ

TÖRÖLT INGATLAN
E38829
Hely:Siófok
Típus:családi ház
Szobák:8+1 fél
Épület:349 m2
Telek:997 m2
Állapot:újszerű
Jellemzők: 
egyedi fűtés, jó elrendezésű, vízközeli, garázs, kocsibeálló, amerikai konyha, parkosított kert, csendes, világos, riasztó

Miért az élvit?

  • » Már több mint 4000 fényképes ingatlan
  • » 100%-osan ellenőrzött, friss ajánlatok
  • » Több mint 3000 ingatlant kereső vevő
  • » Havi 200.000 látogató keresi fel honlapunkat elvit.hu

Kiemelt ajánlataink



Az Élvit Ingatlanról



A legegyszerűbb megoldás ingatlan vásárlók és eladók számára.

Országos kínálat: Lakás | Ház | Telek | Nyaraló | Üzleti ingatlan | Ipari ingatlan | Luxus ingatlan | Budapest ingatlan | Budapest lakás | Települések