Eladó családi ház - Csokonyavisonta – TÖRÖLT

Magyarország legjobb gyógyfürdőjénél!

Nyaraljon és gyógyuljon! Itt mindkettőt megteheti, ráadásul egyszerre! Fantasztikus gyógyvízzel rendelkezik a település! Jöjjön el, és győződjön meg róla!

Az, hogy az Ország legjobb gyógyvize lapul a mélyben nem csak az én véleményem, (de én is osztom ezt a véleményt, sok évtizede járunk ide, nem véletlenül!), ez független szakvéleményen alapul. Ennek ellenére sokan azt sem tudják, hogy hol van Csokonyavisonta. Nagy hiba! Bezzeg a németek, osztrákok, horvátok ezt is tudják, szép számmal látogatnak ide több hónapra kúrálni magukat. Sokan ingatlannal is rendelkeznek már, hisz kihasználják a lehetőséget: itt nincsenek csillagászati árak! Ráadásul a válság ide is begyűrűzött, most olcsóbban lehet vásárolni ingatlant itt is.
Gyógyvízről: 73 fokos gyógyvíz tör a felszínre, mely kiválóan alkalmas mozgásszervi betegségekre, gyomorbántalmakra, (isszák is, én ezt még nem próbáltam, semmi pálinka íze nincs!), nőgyógyászati bántalmakra, elfajulásos gerincfájdalmakra, és még ki tudja mire. Állítólag a férfiasságra is kedvezően hat, de erről nem nyilatkozom, ezt 50 évre titkosítom...
Egyébként a gyógyvizes medencéken kívül úszómedence is található, valamint egy horgásztó is.
Itt a csapvízben is több ásványi anyag van, több mint más gyógyfürdő gyógymedencéjében.
Itt fél óra vízben tartózkodás után megtudhatja, hogy hol vannak problémái. Már a fürdő megközelítésekor érezni a víz jellegzetes illatát. Legyen nyugodt, ezt még másfél hétig érezni fogja a saját testén is, zuhanyozás közben.

Aki szereti a csendet, nyugalmat, annak itt a helye! Ehhez még egy rendkívül bájos, barátságos környezet társul! Hangulatos kisvendéglők teszik teljessé az itt létet. Na ha erre sem kapok ingyen piát, akkor.... kifizetem.

Maga a ház családi háznak van minősítve, és nagyon rendben van! 2 szintes, az első szintet 12 nm-es fedett teraszon át közelíthetjük meg, ahol egy zárt tároló is található. Belépve a közlekedőbe jutunk ahonnan a konyha étkezővel, a teljesen új fürdőszoba WC-vel, mosdóval, valamint egy tágas nappali nyílik, mely hálószobának is nagyszerű megoldás. Az emeleten előtér WC-vel, mosdóval, és 2 szoba lett elhelyezve, az egyikhez erkély is tartozik.

Közművek: víz, csatorna, villany, gáz.
Fűtés: gáz-cirkó, radiátoros rendszerrel.
Melegvíz: villanybojler.

Területe körbekerített, parkosított, ahol egy kerti szerszámos faház is helyet kapott.

A fürdőtelepen jelentős az idegenforgalom is, így ezek a házikók is bevételi forrásként is alkalmazhatóak. Adja ki 1 hónapra, és ingyen nyaralhat!

2010-ben a ház jelentős felújításon esett át: új fürdőszoba, konyha, burkolatok, festés, stb.
Teljes berendezéssel együtt értendő az ár, (zöme osztrák bútor)!
Használják ki ezt a remek lehetőséget, itt nem csak a nyaralását oldhatja meg, hanem a gyógyulását is elősegítheti!

Irodánk címe: Siófok-Sóstó, Álmos u. 8.
Szolgáltatásunk vevőink részére ingyenes.
Hétvégén is állunk kedves ügyfeleink rendelkezésére.

Irányár: 6.9 MFt

A környék leírása

Csokonyavisonta-fürdőn található az ingatlan, rendkívül barátságos, családias környezetben, 400 méterre a gyógyfürdőtől.

További információ

TÖRÖLT INGATLAN
E38779
Hely:Csokonyavisonta
Típus:családi ház
Szobák:3
Épület:70 m2
Telek:250 m2
Állapot:felújított
Jellemzők: 
azonnal költözhető, alacsony rezsi, erkélyes, kocsibeálló, parkosított kert, csendes, világos

Miért az élvit?

  • » Már több mint 4000 fényképes ingatlan
  • » 100%-osan ellenőrzött, friss ajánlatok
  • » Több mint 3000 ingatlant kereső vevő
  • » Havi 200.000 látogató keresi fel honlapunkat elvit.hu

Kiemelt ajánlataink



Az Élvit Ingatlanról



A legegyszerűbb megoldás ingatlan vásárlók és eladók számára.

Országos kínálat: Lakás | Ház | Telek | Nyaraló | Üzleti ingatlan | Ipari ingatlan | Luxus ingatlan | Budapest ingatlan | Budapest lakás | Települések