Eladó családi ház - Sárszentmihály – TÖRÖLT

Pihentető nyugalomra vágyik?

Az egész napos rohanás után jól esik megpihenni a Székesfehérvártól mindössze 10 kilométerre elhelyezkedő barátságos falusi környezetben kialakított ízléses otthonban.

Szilárd burkolatú utakon közelíthetjük meg Sárszentmihály főutcájától néhány száz méterre, de már csendes utcában épült 90 m2-es, hívogató házat.

Az épület téglából készült, 38 cm-s Porotherm falakkal, kívülről Baumit homlokzatvakolattal, a beépített tetőn cserép fedéssel. A bejárati ajtó és az ablakok műanyagból készültek, hőszigetelő üvegezéssel, redőnnyel.

A 3 szintes épület előtt szépen gondozott előkert található, melyet a jelenlegi tulajdonos nagy szeretettel telepített be virágzó növényekkel.

Az épület kellemes, kényelmes, világos, barátságos térkialakítása, jó elrendezése minden kényelmet megad az ott élők számára!

A fedett teraszról belépve balra az előszobában találjuk magunkat. A bejárattal szembeni falon igényes kialakítású beépített tároló bútorok kerültek elhelyezésre, nagy tároló felülettel. A falban kialakított nyílásokon át már bepillantást nyerhetünk a laminált burkolatú, festett falú, barátságos nappaliba, melynek dísze a kő burkolatú, fa tüzelésű kandalló. Enyhe tél esetén az egész ház befűtésére alkalmas.

A tágas, hívogató előtér egységes bútorzata átvezet minket a konyhával egy légtérben elhelyezkedő étkezőbe. Itt kényelmesen, az étkezőasztalt körül ülve fogyaszthatjuk el a modern, jól felszerelt konyhában elkészített finomságokat.

Ezen a szinten található a tusolóval felszerelt, fürdőszoba és a külön helységben elhelyezett Wc.

Az aktív társasági életre is alkalmas területről egy
szőnyegpadlóval borított kényelmes, húzott lépcsőn jutunk fel a tetőtérbe. Az itt kialakított két hálószoba és társalgó már a nyugodt elvonulás színhelye.

A szobák laminált burkolatúak, festett falakkal.
A közlekedőkben, konyhában, fürdőszobákban és Wc - ben harmonikus színvilágú, igényes kivitelezésű járólapok és csempeburkolat fokozza az összhangot.

Az épületből a fedett teraszra érkezünk, mely alkalmas kerti pihenő bútorok elhelyezésére, jó hangulatú kerti étkezések lebonyolítására.

A pincét az udvarról tudjuk megközelíteni. A három részre osztott, jól kihasználható helységben került elhelyezésre a gázkazán és a villanybojler.

Az udvar rendezett, füvesített. A kerítés mentén tujákat ültettek. Az udvaron került kialakításra egy két beállású fedett parkoló és tűzifa tároló. A jelenlegi tulajdonos az egyik beállót OSB lapokkal körbe burkolva teljesen zárhatóvá alakította át.
A kocsibeálló előtti kapu elektromosan nyitható.

A 812 m2 méretű összközműves telek gondozott, jelenleg füvesített, a kerítés mentén tujákkal, az előkertben dísznövényekkel.

Az ingatlan nem tehermentes, de a jelenlegi tulajdonos értékesítéskor természetesen maradéktalanul kifizeti.

Tekintse meg, nem tud ellenállni ennek az ajánlatnak!

Hívjon és tekintsük meg együtt! Vásárlását szakszerű tanácsadással segítjük. Megszervezzük az ügyvédi közreműködést, hitel ügyintézést.

Felértékeljük otthonát , segítünk az eladási ár meghatározásában! Tulajdonosoknak megszervezzük az Energetikai tanúsítvány elkészítését!

ÉlvitFehérvár Ingatlan Iroda
Székesfehérvár , Királysor 63-65

www.elvit.hu

Irányár: 17.9 MFt

A környék leírása

Sárszentmihályon átmenő forgalomtól mentes, csendes utcában található családi ház. Közelben üzletek, a faluban iskola, óvoda, bölcsőde, orvosi rendelő található. Autóval és pár perc séta után autóbusszal is megközelíthető.

További információ

TÖRÖLT INGATLAN
E38652
Hely:Sárszentmihály
Típus:családi ház
Szobák:1+3 fél
Épület:90 m2
Telek:812 m2
Állapot:felújított
Jellemzők: 
jó elrendezésű, amerikai konyha, kandalló, csendes, világos

Miért az élvit?

  • » Már több mint 4000 fényképes ingatlan
  • » 100%-osan ellenőrzött, friss ajánlatok
  • » Több mint 3000 ingatlant kereső vevő
  • » Havi 200.000 látogató keresi fel honlapunkat elvit.hu

Kiemelt ajánlataink



Az Élvit Ingatlanról



A legegyszerűbb megoldás ingatlan vásárlók és eladók számára.

Országos kínálat: Lakás | Ház | Telek | Nyaraló | Üzleti ingatlan | Ipari ingatlan | Luxus ingatlan | Budapest ingatlan | Budapest lakás | Települések