Eladó tégla lakás - Balatonőszöd – TÖRÖLT

Vízparti panorámás lakás saját stranddal!!!

Olyan helyen keres nyaralót ami tényleg a parton van? Még csak egy kapun sem szeretne átmenni amikor fürdeni akar a Balatonban? Jó helyen jár!!!

Balatonöszödön az üdülőparkban lévő újszerű társasházban található ez a gyönyörű lakás. Ráadásul a társasház és a Balaton között még egy kerítés sincs, így semmi sem gátolhat minket abban, hogy egyenesen a vízbe csobbanjunk. Természetesen a házhoz tartozó terület körbe van kerítve, így nem kell másokkal osztozni a partszakaszon. Ennek köszönhetően itt soha sincs tömeg.
A lakás a harmadik emeleten található, ennek köszönhetően nagyon szép kilátás nyílik a tóra, az északi partra illetve nyári estéken gyönyörű naplementékben gyönyörködhetünk. A tulajdonos elmondása szerint a hirtelen kialakuló nyári zivatarok is szép látványt nyújtanak a teraszról, mivel kialakítása és tájolása is eleve lehetővé teszi, hogy száraz bőrrel megússzuk a vihart, anélkül, hogy a szobában kellene rostokolnunk míg elvonul.
A lakás nagyon jó ízléssel és nagyon igényesen lett kialakítva ami a tulajdonos jó ízlését és a lakberendező szakértelmét dicséri. A lakás szinte minden helyiségében beépített bútorokat találunk, amik milliméterre kihasználnak minden helyet. És persze minden apró részletre odafigyeltek, ezért a lakás telis-tele van ötletes és praktikus megoldásokkal.
A lakás két szintes, az alsó szinten kapott helyet a tágas konyha, mely elkülönül ugyan, de mégis szerves részét alkotja a nappalinak és az étkezőnek. Innen nyílik a tágas 18 m2-es terasz aminek az egyik része szélesebb és teljesen fedett. Itt is kapott helyet egy étkező asztal, hisz hol másol szeretné elfogyasztani az ember vacsoráját nyáron mint a panorámába gyönyörködve. A jobb helyekért biztos lesz egy kis versengés a családban, vagy tekintély vagy gyorsasági alapon.
Természetesen az alsó szinten is van egy zuhanyzós fürdő, amiből a felső szinten is található egy.
Jó kiosztású, kényelmes lépcső vezet a felső szintre, ahol egy kis dolgozó sarkot alakítottak ki a közlekedőn. Innen nyílik a két hálószoba valamint az emeleti fürdő.
A lakás minden kényelemmel fel van szerelve, ami ma elvárható. A biztonságról riasztó rendszer gondoskodik, természetesen van kábel TV és internet. A lakás fűtését és a meleg vizet önálló cirkó kazán biztosítja. Minden ablakon van redőny, amik motoros működtetésűek, és szúnyogháló. A teraszon is beépítettek egy motorosan működő árnyékolót, amire automatika vigyáz ha nagyon megerősödne a szél, akkor magától vissza csévélődik.
Minden helyiségben klímaberendezés található.
A lakáshoz tartozik egy névre szóló parkoló is, de több kocsival is kényelmesen meg lehet állni az utcán.
Ha közvetlenül a Balaton partra vágyik akkor ezt a lakást mindenképpen meg kell néznie!
Használja ki, remek lehetőség!

Irodánk címe: Siófok-Sóstó, Álmos u. 8.
Szolgáltatásunk vevőink részére ingyenes.
Hétvégén is állunk kedves ügyfeleink rendelkezésére.

Irányár: 39.8 MFt

A környék leírása

Balatonöszödön az üdülőparkban, közvetlenül a Balaton parton lévő társasházban.

További információ

TÖRÖLT INGATLAN
E38617
Hely:Balatonőszöd
Típus:tégla lakás
Emelet:3.
Szobák:2+1 fél
Épület:98 m2
Állapot:újszerű
Jellemzők: 
azonnal költözhető, egyedi fűtés, alacsony rezsi, jó elrendezésű, panorámás, vízparti, erkélyes, kocsibeálló, amerikai konyha, légkondícionált, parkosított kert, csendes, világos, riasztó

Miért az élvit?

  • » Már több mint 4000 fényképes ingatlan
  • » 100%-osan ellenőrzött, friss ajánlatok
  • » Több mint 3000 ingatlant kereső vevő
  • » Havi 200.000 látogató keresi fel honlapunkat elvit.hu

Kiemelt ajánlataink



Az Élvit Ingatlanról



A legegyszerűbb megoldás ingatlan vásárlók és eladók számára.

Országos kínálat: Lakás | Ház | Telek | Nyaraló | Üzleti ingatlan | Ipari ingatlan | Luxus ingatlan | Budapest ingatlan | Budapest lakás | Települések