Eladó családi ház - Fonyód – TÖRÖLT

Elegáns Villa Fonyódon csodás panorámával!

Különleges hely, különleges, nem mindennapi vonalvezetésű Villa, luxus kivitelben. Itt minden apró részletre ügyeltek, exkluzív tervezői megoldások jellemzik ezt a nagyszerű Villát!

Maga a hely is csodás: pazar panoráma nyílik a területről és az épületen belülről is a Balatonra, különösen szép a látvány Badacsonyra és a jellegzetes formájú gulácsi hegyekre. Ezzel tisztában volt a tervező és az építtető is, így ezt a természet adta lehetőséget maximálisan ki is használták. Az egész házat körbeöleli a robosztus faragott kőberakás, mely egyben egyedi hangulatot is ad a Villának.
3 szinten minden szinte minden....
Az épület hasznos lakótere 396 nm, + 105 nm teraszrendszer.
Extra kényelmet nyújt a ház lakói számára!
Az alagsori részen, (70nm), kapott helyet a borospince, előtte poharazóval. További helyiségei: mosókonyha gázkazánnal, gépészettel, és tágas kamra.
Lakószint (231 nm + 3 db terasz: 1x12 nm, 1x18 nm, 1x57,5 nm): dupla garázs, melyből ajtó vezet a lakásba, előtér vendég WC-vel, társalgó, melyből 1 hálószoba nyílik, valamint 1 fürdőszoba is WC-vel, bidével, káddal, mosdóval. A társalgóból tovább haladva jobbról a dolgozószoba nyílik, majd a modern gépesítéssel rendelkező konyha, előtte tágas étkezővel, melyből a kertkapcsolatos teraszra is kilehet jutni. Az étkező folytatásában, pici szintkülönbséggel is érzékeltetve, a nappali látványa fogad minket, melyben helyet kapott egy egyedi kivitelezésű cserépkályha-kandalló kombinációja. A nappaliból egy újabb félkör alakú csodás panorámájú kertkapcsolatos teraszra juthatunk ki. Külön említést érdemel: a dupla garázs tetején 57,5 nm-es tetőterasz húzódik, mondanom sem kell, ez is panorámás, innen más szög is nyílik a Balatonra!
Szinte az épület minden helyiségéből nagyon szép panoráma nyílik a Balatonra és a Badacsonyra!
Az emeleten előtér, 3 hálószoba, 2 szobához panorámás erkély is tartozik, (összesen 18 nm), fürdőszoba sarokkáddal, WC-vel, bidével, dupla mosdóval felszerelve, + gardrób szoba. A Villa belső építészeti megoldásait a velencei építészeti stílushoz tudnám leginkább hasonlítani, kifinomult ízlésre vall. Mindenhol lágy hajlatokba torkollnak a helyiségek, oszlopos megoldásokkal, mennyezeti stukkókkal díszítve. Nincs mese, látni kell, csak így kaphat igazi képet a Villáról!
Közművek: teljes.
Melegvíz ellátás: gázbojlerről történik.
Fűtés: gáz központi,padló és radiátoros rendszer kombinációja, + a nappaliban lévő cserépkályha-kandalló kombináció, mely télen tud nagyon jó szolgálatot tenni lakó számára.
Az ingatlan tehermentes.
Megegyezés esetén szinte azonnal birtokba vehető!
Ár-érték aránya kiemelkedően jó!
Ha valami szépet és különlegeset szeretne, hívjon!

Irodánk címe: Siófok-Sóstó, Álmos u. 8.
Szolgáltatásunk vevőink részére ingyenes.
Hétvégén is állunk kedves ügyfeleink rendelkezésére.

Irányár: 105.0 MFt

A környék leírása

Fonyód egyik, ha nem a legszebb részén húzódik ez a különleges építészeti megoldásokkal tarkított exkluzív Villa, gyönyörű balatoni és badacsonyi panorámával.

További információ

TÖRÖLT INGATLAN
E38504
Hely:Fonyód
Típus:családi ház
Szobák:6
Épület:448 m2
Telek:812 m2
Állapot:újszerű
Jellemzők: 
azonnal költözhető, jó elrendezésű, panorámás, erkélyes, dupla garázs, kandalló, légkondícionált, csendes, világos, riasztó

Miért az élvit?

  • » Már több mint 4000 fényképes ingatlan
  • » 100%-osan ellenőrzött, friss ajánlatok
  • » Több mint 3000 ingatlant kereső vevő
  • » Havi 200.000 látogató keresi fel honlapunkat elvit.hu

Kiemelt ajánlataink



Az Élvit Ingatlanról



A legegyszerűbb megoldás ingatlan vásárlók és eladók számára.

Országos kínálat: Lakás | Ház | Telek | Nyaraló | Üzleti ingatlan | Ipari ingatlan | Luxus ingatlan | Budapest ingatlan | Budapest lakás | Települések