Eladó családi ház - Siófok – TÖRÖLT

Panorámás, hatalmas Villa Siófok Törekin!

Több generáció kényelmes együttélését teszi lehetővé, de vendégháznak, céges üdülőnek is kiváló! Tripla garázs, hatalmas panoráma terasz, jakuzzi, 2 utcai bejárattal. Ár alatt!!

Siófokon Töreki városrészen kínáljuk eladásra ezt a tágas, kényelmes, panorámás családi házat.
Nem is tudom hol kezdjem. Hangulatos domboldalban építették meg a házat. Az utca felől csak a garázsok látszanak, amiből rögtön három darab is van. Természetesen távirányítós garázskapuk lettek beépítve. A garázsok mellett található egy lépcső ami a nappali szintre vezet, de a tulajdonos bevallása szerint talán még soha senki sem használta. Ők mindig úgy érkeznek haza, hogy a kocsival beállnak a tágas garázsba és onnan a házon belül mennek fel. A garázsok szintjén van kialakítva a kazánház, egy kamra, a sport szoba szaunával, egy tároló a sportfelszereléseknek, egy könyvtár szoba és a mosókonyha. És persze a lépcsőház, ahol nappali szintre jutunk. Itt van az épület főbejárata is, mellette egy fürdő. Ezen a szinten kapott helyet egy hálószoba és nappali. Maga a nappali, vagy inkább a lakótér kifejezetten tágas. A nappali, a konyha, az étkező és dolgozó tulajdonképpen egy teret alkot, de mégis kellemesen tagolt. Ez a rész önmagában 80 nm, + innen tudunk kimenni a PANORÁMÁS teraszra ami önmagában 50 nm!!!
Az emeleti részen 4 hálószoba, valamint három fürdő. A négy hálószoba közül az egyikhez saját fürdő tartozik míg a másikhoz fedett félköríves erkély, ahonnan fantasztikus panoráma nyílik a környező dombokra, a Balatonra, Tihanyra és az északi partra.
Az épület mögötti kertben található egy kerti szaletli, aminek a különlegessége, hogy itt kapott helyet a jakuzzi. A kert végében egy újabb utca van, innen is be lehet jönni.
Rendkívül csendes, nyugodt környék, ide nem hallatszik be a civilizációval járó hangártalom, még a településen belül is jól elhatárolt helyen terül el. Akik szeretik a csendet, nyugalmat, no és a panorámát, azoknak idilli helyet biztosít ez a ház.
Nagyon jó állapotban van!!!!
A ház fűtéséről gáz kazán gondoskodik, de beépítésre került egy nagy égésterű fatüzelésű kazán is, ön dönti el, hogy melyiket használja.
A nappaliban lévő kandalló csak fokozza a hangulatot.
Szakmai meggyőződésem, hogy ebben a minőségben és méretben megépített ház, pláne ilyen áron, mindenképp megérdemel egy személyes megtekintést!

Tehermentes ingatlan!

Mondanom sem kell, hogy nyaralónak is eszményi a ház!

Irodánk címe: Siófok-Sóstó, Álmos u. 8.
Szolgáltatásunk vevőink részére ingyenes.
Hétvégén is állunk kedves ügyfeleink rendelkezésére.

Irányár: 59.0 MFt

A környék leírása

Siófok Töreki panorámás, csendes, nyugodt részén helyezkedik el az a nagyszerű adottságú és állapotú ingatlan, külföldi szomszédokkal.

További információ

TÖRÖLT INGATLAN
E38251
Hely:Siófok
Típus:családi ház
Szobák:6
Épület:390 m2
Telek:858 m2
Állapot:felújított
Jellemzők: 
azonnal költözhető, jó elrendezésű, panorámás, erkélyes, dupla garázs, garázs, kocsibeálló, amerikai konyha, kandalló, légkondícionált, parkosított kert, csendes, világos, riasztó

Miért az élvit?

  • » Már több mint 4000 fényképes ingatlan
  • » 100%-osan ellenőrzött, friss ajánlatok
  • » Több mint 3000 ingatlant kereső vevő
  • » Havi 200.000 látogató keresi fel honlapunkat elvit.hu

Kiemelt ajánlataink



Az Élvit Ingatlanról



A legegyszerűbb megoldás ingatlan vásárlók és eladók számára.

Országos kínálat: Lakás | Ház | Telek | Nyaraló | Üzleti ingatlan | Ipari ingatlan | Luxus ingatlan | Budapest ingatlan | Budapest lakás | Települések