Eladó ikerház - Balatonőszöd – TÖRÖLT

Nagyon szép, tágas ikerház várja új gazdiját!

Igen jó állapotban van a ház! Köszönhetően a folyamatos karbantartásának. Nem szeretné felújítással kezdeni? Akkor ez az Ön ingatlana. Balatonőszöd csendes, vízközeli helyén fekszik

A ház helyiségelosztása egyszerűen nagyszerű!
24 nm-es részben fedett teraszról (+kitekerhető napernyő) léphetünk be a lakótérre. Azonnal egy kimondottan tágas amerikai konyhás, étkezős nappaliba érünk, mely kandallóval is el van látva. Ezen a szinten 1 hálószoba lett elhelyezve, gondolva az idősebb generációra. Természetesen fürdőszoba is tartozik a földszinti lakrészhez WC-vel, mosdóval. Kitűnő állapotban van minden!
A nappaliból felvezető csigalépcsőn juthatunk az emeleti részre, ahol a közlekedőn kívül 3 szoba, (2 szobához erkély is!), zuhanykabin, külön WC mosdóval lett kialakítva. Mondanom sem kell: itt is kiváló állapotban van minden!
A kertje épp akkora, amekkora egy nyaralónak dukál: se nem nagy, se nem kicsi. Minden kinti családi program kényelmesen lebonyolítható benne. Körbekerített, a szomszédoktól is. Fedett gépkocsitároló kialakítva. A külső nyílászárók fa zsalugáterekkel ellátott.
Az udvar bal sarkában szerszámos faházikó áll, mellette kerti zuhanyozóval, és kijárattal a Balaton felé. Balaton: a vasúti sínen át kell menni, és a Kormányüdülő melletti szabadstrandot lehet használni. Itt soha nincs zsúfoltság! A víz távolsága a háztól 3-400 méterre tehető gyalogosan. A Balaton medre itt homokos, nem iszapos!
A ház téliesített, gáz cirkó fűtéssel rendelkezik, radiátoros rendszerrel, + a nappaliban a már említett kandalló is alkalmas a célra.

Közművek: víz, csatorna, villany, gáz, vezetékes telefon, internet, SAT tv.
Riasztórendszer: távfelügyeletbe bekötött, riasztás esetén 2-3 perc alatt a helyszínen vannak.
A környékre inkább a nyaraló besorolású ingatlanok a jellemzők, (ez is az), de az utcában 2 család állandó otthonnak használja az ingatlanát.
Nagyon "egyben" van a nyaraló, nem fog csalódni benne!!!
Elsősorban azon családoknak ajánlanám, akik nem szeretik a zsúfoltságot, viszont a csendet, nyugalmat annál inkább.

Bútorzat: a beépített szokásos bútorzat marad, a többi külön megállapodás kérdése.

Irodánk címe: Siófok-Sóstó, Álmos u. 8.
Szolgáltatásunk vevőink részére ingyenes.
Hétvégén is állunk kedves ügyfeleink rendelkezésére.

Irányár: 22.5 MFt

A környék leírása

Balatonőszöd Balaton közeli utcájában található, nyugodt, barátságos környezetben, a Kormányüdülő központ közelében. Balaton 300-400 méterre csupán!

További információ

TÖRÖLT INGATLAN
E38166
Hely:Balatonőszöd
Típus:ikerház
Szobák:5
Épület:114 m2
Telek:463 m2
Állapot:felújított
Jellemzők: 
azonnal költözhető, alacsony rezsi, jó elrendezésű, vízközeli, erkélyes, kocsibeálló, amerikai konyha, kandalló, parkosított kert, csendes, világos, riasztó

Miért az élvit?

  • » Már több mint 4000 fényképes ingatlan
  • » 100%-osan ellenőrzött, friss ajánlatok
  • » Több mint 3000 ingatlant kereső vevő
  • » Havi 200.000 látogató keresi fel honlapunkat elvit.hu

Kiemelt ajánlataink



Az Élvit Ingatlanról



A legegyszerűbb megoldás ingatlan vásárlók és eladók számára.

Országos kínálat: Lakás | Ház | Telek | Nyaraló | Üzleti ingatlan | Ipari ingatlan | Luxus ingatlan | Budapest ingatlan | Budapest lakás | Települések