Eladó családi ház - Szántód – TÖRÖLT

ÁRESÉS!! Pazar luxusház a Balatontól 80 méterre!

Valami szépet, igényeset keres? Nézze meg ezt a kínálatot, nem fog benne csalódni! Minden porcikája az igényességről árulkodik! Exkluzív külső úszómedence is tartozik hozzá.

Vízparti zsákutcában bújik meg ez a luxuselemekkel tarkított ház, kifogástalan minőségben. Nyaralónak használják, vagyis csupán pár hónapot ha lakták.
Ritka ajánlat, éljen vele!
Az ingatlan 2 részből áll: főépületből, és a kert végében megbújó vendégházból.
A főépület egyszintes, de: úgy alakították ki a födém erősségét, hogy még 2 szintet elbírjon. Persze csak akkor ha valaki ilyesmiben gondolkodik. Minden esetre a lehetőség adott.
Helyiségelosztása: előszoba, amerikai konyhás nappali étkezővel, spájzzal, háztartási helyiséggel, kertkapcsolatos fedett terasszal, melybe a grillsütő is be lett építve. További helyiségek: 3 hálószoba, és fürdőszoba. Mondanom sem kell, minden anyaghasználat nagy igényességről árulkodik. A nappaliban és az egyik szobában klíma áll rendelkezésre.
Az ablakokra alumínium spaletták lettek felszerelve, természetesen minden nyílászárón szúnyogháló is található.
A kert végében található vendégház, (17 nm), egy nappali-hálóból, és fürdőszobából áll, szintén kiváló minőséggel megépített.
A kert megér egy "misét"! Nagyon szépen meg van komponálva. Automata öntözőrendszerrel ellátott, gondozott pázsittal, különleges dísznövényekkel és fákkal telepítve.
Úszómedence: 8x4 m-es, automatikus víztisztítórendszerrel ellátott, a tisztítás VEGYSZERMENTES TECHNOLÓGIÁVAL TÖRTÉNIK!
Maga a medence is külön megrendelésre készült, ausztrál Compass kerámia 9 rétegű falvastagsággal, mindig tükörtiszta vízfelülettel rendelkezik! Örökös jótállással, ehhez mit lehet hozzátenni..... Világhírű márka, fantasztikus minőséggel.
A gyerekeknek játszótér lett kiépítve, a bejáratnál pedig kerti tó lett elhelyezve csobogóval. Az épület harmóniáját a kovácsoltvas kerítés teszi teljessé, elektromos bejárati kapuval. Egyébként az egész terület körbe van kerítve, zárt felületű kerítéssel, tövében zöld növényzettel, és díszvilágítás rendszerrel.
Remélem a képek is visszaadnak valamit a kert szépségéből...
Teljes közműrendszer adott: víz, csatorna, gáz, villany, és brutális erősségű internet.
A biztonságra a legkorszerűbb riasztórendszer ügyel, kamerákkal felszerelve, melyről lehetősége van az élő kép megtekintésre a nap bármely időszakában, az "okos" telefonjáról is.
Fűtés: gáz-cirkó, radiátor és padlófűtés kombinációja. Naná, hogy a hőmérsékletet a telefonjáról is beállíthatja a világ bármely pontjáról. Sőt! Azt is megnézheti, hogy épp milyen hőmérséklet uralkodik a házban. Ez a 21 század......
Említést érdemel még, hogy szép és modern világítástechnikával van megáldva a ház belsőleg és külsőleg egyaránt.
Nagyon szép helyen található az ingatlan: egy szép zsákutcában, 80 méterre a Balatontól és egy nagyon hangulatos szabadstrandtól. Apropó strandok: a közelében van még két további szabadstrand. Üzletek garmada áll rendelkezésre a környéken, és könnyen átruccanhat a Balaton É-i partjára is, hisz mint tudjuk, Szántódot és Tihanyt menetrendszerű kompjárat köti össze.
Az ingatlannal további meglepetéssel is tudok szolgálni, de azt csak személyes találkozáskor vázolnám fel Önöknek... Hiába no: irigy ember vagyok......
Nagyszerű, különlegesen szép ajánlat, ha megteheti, használja ki, nagyon szép az ingatlan!

Irodánk címe: Siófok-Sóstó, Álmos u. 8.
Szolgáltatásunk vevőink részére ingyenes.
Hétvégén is állunk kedves ügyfeleink rendelkezésére.

Irányár: 99.0 MFt

A környék leírása

Szántód egyik csendes, nyugodt vízparti zsákutcájában bújik meg ez a luxusminőségű házikó, 80 méterre a Balatontól és a szabadstrandtól.

További információ

TÖRÖLT INGATLAN
E37981
Hely:Szántód
Típus:családi ház
Szobák:5
Épület:118 m2
Telek:928 m2
Állapot:újépítésű
Jellemzők: 
alacsony rezsi, jó elrendezésű, jó közlekedés, vízközeli, kocsibeálló, amerikai konyha, légkondícionált, parkosított kert, csendes, világos, riasztó

Miért az élvit?

  • » Már több mint 4000 fényképes ingatlan
  • » 100%-osan ellenőrzött, friss ajánlatok
  • » Több mint 3000 ingatlant kereső vevő
  • » Havi 200.000 látogató keresi fel honlapunkat elvit.hu

Kiemelt ajánlataink



Az Élvit Ingatlanról



A legegyszerűbb megoldás ingatlan vásárlók és eladók számára.

Országos kínálat: Lakás | Ház | Telek | Nyaraló | Üzleti ingatlan | Ipari ingatlan | Luxus ingatlan | Budapest ingatlan | Budapest lakás | Települések